הצעת יעול | תיוג מומחים
-
@מישהו12 אמר בהצעת יעול | תיוג מומחים:
באותו פורום דווקא יש תשובות רציניות.כשאני שואל שם משהו, אולי עובר זמן-אבל תשובות רציניות, אני מקבל!
אף אחד לא אמר שלא, זה פורום מכובד וראוי שיתקיים לעולמים, אבל הדוגמא הספציפית אותו הבאתי משם, שמעתי מהרבה מומחים באמת שזה לא הכי לעניין מהסיבות שאמרתי..
-
@אלישי
ראשית: גם ההצעה פה היא לעשות קבוצות לפי נושאים, וכפי שנכתב לעיל.שנית: איך יקבע מי מומחה? ובכן, אין ספק שזו שאלה, אבל מה המצב היום, שכשאני שואל משהו אני מקבל מגוון תשובות בלי לדעת מה נכון ומה לא, אלא א"כ אני מקבל תשובה ממומחה שאני מכיר וכו'. ואני כן חושב שניתן לקבוע איזה שהם קריטריונים, שכאשר מישהו מבקש להירשם לקבוצה, המנהל או המפקח המיועד לכך עובר על רשימת פוסטים שהנ"ל כתב בעניין בו הוא מבקש להירשם - ורואה אם הוא אכן ראוי לכך.
שלישית: מי אוהב להיסחט עם מאות הודעות? אף אחד!! אבל אני חושב שניתן לחלק את התשובה לשני סוגים, יש את אלו שאכן רוצים לעזור נניח שעה ביום לאחרים, ונניח שמדובר במישהו שהוא מומחה ל'לינוקס', הוא נכנס לפורום ומחפש פוסטים שהוא יכול לעזור בהם, ומוצא איזו שאלה מסויימת באנדרואיד וכו', אבל אם הוא משוייך לקבוצת 'לינוקס', הוא יקבל התראות על שאלות בעניין, ויוכל לעזור באופן ממוקד רק במה שהוא מבין. והסוג השני, אלו שבאמת לא רוצים שיטרידו אותם - שלא ירשמו, וכמו שכתבתי לעיל, הם אכן לא יקבלו התראות, לא זו בלבד, אלא שמעתה לא יטרידום בכלל, כי התייוג מכאן ואילך - יאסר בחומרה. כי מי שלא נרשם ע"מ שיתייגו אותו - יהיה אסור לתייגו.
רביעית: אם יהיו נזקים? לא נראה לי שכל כך בקלות, כי יש פה באמת מומחים שיראו מייד שהוא מדבר שטויות, ברגע שמישהו מקשקש פעם ופעמיים - יוציאו אותו מהקטגוריה. וחוץ מזה, בהחלט מומלץ להזהיר תמיד שלפני שמקבלים הוראות פה בפורום או בכל פורום אחר, בכל מקרה זה עלול להזיק, לעולם אתה לא יודע מי עונה לך. אין ברעיון פה בכדי לסכן את המשתמשים, אלא ליעל שימוש. וכי בתוכנות שמורידים לא יכולים להיות וירוסים? מי לוקח אחריות? אף אחד. וכל משתמש זו אחריותו הבלעדית!!
חמישית: עליונות? לא נראה לי. כל מי שרוצה להירשם, אם הוא יצדיק את זה - הוא ירשם. אני למשל לא מומחה בכלום, ורק אשמח שאוכל להיעזר במומחים שמבינים. וכי בגלל שמישהו מבין יותר ממני ב'וורדפס' הוא עליון ממני, אני מכיר את הבניין שלידי עם כל השכנים ומספרי הטלפונים שלהם, אז אני עליון ממנו? הוא מומחה פה, ואני מומחה שם. ולא כל אחד מומחה בטכנולוגיה. ונראה לי שרק מי שלא מכיר בערך העצמי שלו, יפגע מדבר כזה.
עד כאן. וסליחה על הפוסט הארוך.
-
@איש-אמת אמר בהצעת יעול | תיוג מומחים:
@אינטרקום סתם מענין אותי יהיה מומחים לעזרה הדדית?
חחחחח.....
תרד מהאוטובוס...
הוא עוד לא נבנה... -
@מוטי-ברנד זה מה שהוא אמר
@אינטרקום אמר בהצעת יעול | תיוג מומחים:המנהל או המפקח המיועד לכך עובר על רשימת פוסטים שהנ"ל כתב בעניין בו הוא מבקש להירשם - ורואה אם הוא אכן ראוי לכך.
-
@מוטי-ברנד אמר בהצעת יעול | תיוג מומחים:
אני חושב שאפשר פשוט להצמיד תוית של מקצוען אחרי כמות רצינית של עזרה שעזרו לאנשים כדי לדעת שהתשובה יותר רצינית ולמי להקשיב קודם ולא להסחף אחרי כל אחד שמשער וכותב בלי שום רקע מקצועי
ממש לא חושב שזה יעזור
יש פה כמה עם אלפי מוניטין
וככמות המוניטין כמות השטויות שהם כותבים
אין שום פרמטר לדעת וודאי לא לפי כמות עזרה
בהצלחה עם היוזמה שעולה בפעם הלא יודע כמה
ואף פעם לא מבשילה כי אין סיכוי לעשות דבר כזה -
@אלישי
סליחה, ברשותך, אם אפשר להגיב.
אם כך, בסדר, לא חייבים לעשות קבוצות. אבל עדיין אפשר לעשות תחומי עניין. זה דומה אבל שונה.
במקום קבוצותת, כל אחד יסמן לעצמו במה הוא מתעניין, וממילא- מה שהוא יותר מבין בו. ואז אין שום עלינות ושום הטעיות. כי כל אחד יכול לעשותת אילו תחומי עניין שהוא רוצה.
ההבדל הובן? תודה וסליחה על ההטרחה. תודה על הפורום הנפלא. -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-