הצעת יעול | תיוג מומחים
-
@פישל אמר בהצעת יעול | תיוג מומחים:
אני חושב שאין צורך בסקר אני כבר יכול להגיד לך תוצאות
אלו שכל יומיים מעלים שאלות ירצו ואלו שלא, לא ירצו
אני חושב שכל הדבר הזה רק יביא להטרדה בלחיצה אחת לשגע 20 איש
ולא לדבר על זה שיש כאן כמה חברה בפורום ולא הזכיר את שמם כי הם נקראים טובים כאן שמתייגים ללא חשבון אז זה רק יביא לגרעון כאןיש בזה משהו במה שאתה אומר...
חייבים לחשוב פעמייםולא לדבר על זה שיש כאן כמה חברה בפורום ולא הזכיר את שמם כי הם נקראים טובים כאן שמתייגים ללא חשבון אז זה רק יביא לגרעון כאן
אני מקווה שאתה לא מתקון אלי...
-
@פישל
רבנו הגדול....
אנא, כבר התיחסתי לזה למעלה.
אני חושב שלהיפך זה ימעיט את ההפרעות, כי מי שלא ירשם כמומחה לא יקבל תיוג.
ואם יבצעו את הרעיון הזה, זה יאמר שמי שלא רשום - לא מעוניין שיתייגו אותו, ואז יוכלו סוף סוף לאכוף פה את התיוגים המפירים את חוקי הפורום, ולא נאכפים עד כה... -
@אינטרקום אמר בהצעת יעול | תיוג מומחים:
@פישל
רבנו הגדול....
ואם יבצעו את הרעיון הזה, זה יאמר שמי שלא רשום - לא מעוניין שיתייגו אותו, ואז יוכלו סוף סוף לאכוף פה את התיוגים המפירים את חוקי הפורום, ולא נאכפים עד כה...נחכה למה שהמנהל יגיד הוא כבר באמצע לכתוב!!
-
@fshlomo אמר בהצעת יעול | תיוג מומחים:
@פישל
רבנו הגדול....
ואם יבצעו את הרעיון הזה, זה יאמר שמי שלא רשום - לא מעוניין שיתייגו אותו, ואז יוכלו סוף סוף לאכוף פה את התיוגים המפירים את חוקי הפורום, ולא נאכפים עד כה...נחכה למה שהמנהל יגיד הוא כבר באמצע לכתוב!!
חחח....
חזק... -
@פישל
רבנו הגדול....
ואם יבצעו את הרעיון הזה, זה יאמר שמי שלא רשום - לא מעוניין שיתייגו אותו, ואז יוכלו סוף סוף לאכוף פה את התיוגים המפירים את חוקי הפורום, ולא נאכפים עד כה...לא קראתי אלא מלמעלה
אך האם אתה באמת חושב שככה יגמר התיוגים תשובה אחת לא
ובלי קשר אז תגיד לי מי כן יסכים לקבל תיוג.... -
@פישל
אני לא מייצג את כולם, ואני מעריך שיהיו כאלו שירצו.
אבל מה שבטוח שמי שלא - לא ירשום את שמו - ואז אם יתייגו אותו יוכלו לאכוף את זה.
כיום, מכיון שיש כאלו שרוצים שיתייגו אותם, אז לא נאכף דבר זה.כשהמנהלים פה מחליטים לאכוף דבר מה.. הם עושים את זה יופי, וזו הסיבה היחידה לכך שהפורום פה הוא כ"כ על רמה.
ראה לאחרונה כמה אשכולות ננעלו בגלל כותרת לא תקינה, שהתחילו לאכוף עקב תלונות חוזרות ונשנות. -
שלום לכולם....
בעבר היה אפשרות תיוג לקבוצות, וזה לא עבד טוב, ראשית היו מתייגים על ימין ועל שמאל את מומחים וכד', ושנית, מומחים זה דבר מידי גלובלי, כי יש אחד שמומחה לאנדרואיד ואין לו מושג איך מחשב עובד, וכד'...
היה נידון בעבר כאן בפורום על זה וכתבתי שם פוסט שלם על כך...
הדברים הגיעו לידי כך שהיו צריכים לכתוב חוק מיוחד שאסור לתייג מומחים, עד שמצאנו פתרון שהמומחים לא יקבלו התראה כשמתייגים אותם ואז מחקנו את החוק הזה...מה שכן הציעו בשעתו זה לעשות מומחים לנוקיה, מומחים לאנדרואיד, מומחים למחשבים, מומחים לחומרה וכד', אבל זה לא כ"כ ישים כי ראשית, איך נידע מי מומחה לכך ומהם הקריטריונים להיקרא מומחה? האם כל מי שיודע לערוך איזה קובץ בקושחה, או יודע איך עורכים רישום במחשב נקרא כבר מומחה? או אולי צריכים מישהו שאכן מומחה ולמד את זה, או לפחות שולט ברוב המידע הקיים בנושא בו הוא מתמחה?
ומי שאכן עומד בפרמטרים הללו, למה שירצה שיהיה לו תגית ושייך לקבוצה ושיתייגו אותו כל הזמן? כל אחד אוהב לעזור אבל לא אוהב להיסחט עם מאות הודעות כל יום...יש עוד בעיה בזה, ורמזו את זה פה למעלה, לפעמים מישהו ירצה שיכניסו אותו לקבוצה מסויימת ומשום מה, למרות שהוא לא כ"כ בקי בכל המערכות הוא יצליח להיכנס, ואז מישהו יעלה איזה בעיה, וה"מומחה" יציע לו פיתרון שרחוק מאוד מלהיות נכון, ואפי' עושה נזק, ויעשו כמו שהוא הציע מכיון שהוא מומחה, ולמעשה יצא מזה נזק... אבל אני לא יודע כמה טענה זו נכונה, כי יהיו כאלו שיטענו שזה מיעוט שלא ניכר... לא יודע..
יש עוד הביט לסוגיה זו ושמעתי זאת רבות אפי' ממומחים אמיתיים... יש פורום מכובד כלשהוא שרצה לעשות פורום מקצועי נטו בו מי שיש לו בעיה ורוצה שרק המומחים יענו לו, פותח את בקשתו בקטגוריה ספציפית ושם רק מומחים יכולים להגיב, אממה שזה לא הצליח, ראשית, הרבה מומחים שידעו נכונה לייעץ, לא יכלו, מכיון שלא יכלו או לא רצו לעמוד בבירוקרטיה הנדרשת להיקרא מומחה, ושנית, הרבה מומחים היו מומחים לבישול או למוסיקה וענו תשובות לאנשים שנתקע להם תוכנה כל פעם שהמחשב נפתח... חוצמזה שזה עשה סוג של תחושת עליונות שמשתמשים כלל לא אהבו...
ולכן תגידו אתם מה דעתכם על כך.. -
@דניאל-ביטון
אני הייתי מתנסח יותר בסגנון : אני לא כ"כ מעוניין וכו' -
@מישהו12 אמר בהצעת יעול | תיוג מומחים:
באותו פורום דווקא יש תשובות רציניות.כשאני שואל שם משהו, אולי עובר זמן-אבל תשובות רציניות, אני מקבל!
אף אחד לא אמר שלא, זה פורום מכובד וראוי שיתקיים לעולמים, אבל הדוגמא הספציפית אותו הבאתי משם, שמעתי מהרבה מומחים באמת שזה לא הכי לעניין מהסיבות שאמרתי..
-
@אלישי
ראשית: גם ההצעה פה היא לעשות קבוצות לפי נושאים, וכפי שנכתב לעיל.שנית: איך יקבע מי מומחה? ובכן, אין ספק שזו שאלה, אבל מה המצב היום, שכשאני שואל משהו אני מקבל מגוון תשובות בלי לדעת מה נכון ומה לא, אלא א"כ אני מקבל תשובה ממומחה שאני מכיר וכו'. ואני כן חושב שניתן לקבוע איזה שהם קריטריונים, שכאשר מישהו מבקש להירשם לקבוצה, המנהל או המפקח המיועד לכך עובר על רשימת פוסטים שהנ"ל כתב בעניין בו הוא מבקש להירשם - ורואה אם הוא אכן ראוי לכך.
שלישית: מי אוהב להיסחט עם מאות הודעות? אף אחד!! אבל אני חושב שניתן לחלק את התשובה לשני סוגים, יש את אלו שאכן רוצים לעזור נניח שעה ביום לאחרים, ונניח שמדובר במישהו שהוא מומחה ל'לינוקס', הוא נכנס לפורום ומחפש פוסטים שהוא יכול לעזור בהם, ומוצא איזו שאלה מסויימת באנדרואיד וכו', אבל אם הוא משוייך לקבוצת 'לינוקס', הוא יקבל התראות על שאלות בעניין, ויוכל לעזור באופן ממוקד רק במה שהוא מבין. והסוג השני, אלו שבאמת לא רוצים שיטרידו אותם - שלא ירשמו, וכמו שכתבתי לעיל, הם אכן לא יקבלו התראות, לא זו בלבד, אלא שמעתה לא יטרידום בכלל, כי התייוג מכאן ואילך - יאסר בחומרה. כי מי שלא נרשם ע"מ שיתייגו אותו - יהיה אסור לתייגו.
רביעית: אם יהיו נזקים? לא נראה לי שכל כך בקלות, כי יש פה באמת מומחים שיראו מייד שהוא מדבר שטויות, ברגע שמישהו מקשקש פעם ופעמיים - יוציאו אותו מהקטגוריה. וחוץ מזה, בהחלט מומלץ להזהיר תמיד שלפני שמקבלים הוראות פה בפורום או בכל פורום אחר, בכל מקרה זה עלול להזיק, לעולם אתה לא יודע מי עונה לך. אין ברעיון פה בכדי לסכן את המשתמשים, אלא ליעל שימוש. וכי בתוכנות שמורידים לא יכולים להיות וירוסים? מי לוקח אחריות? אף אחד. וכל משתמש זו אחריותו הבלעדית!!
חמישית: עליונות? לא נראה לי. כל מי שרוצה להירשם, אם הוא יצדיק את זה - הוא ירשם. אני למשל לא מומחה בכלום, ורק אשמח שאוכל להיעזר במומחים שמבינים. וכי בגלל שמישהו מבין יותר ממני ב'וורדפס' הוא עליון ממני, אני מכיר את הבניין שלידי עם כל השכנים ומספרי הטלפונים שלהם, אז אני עליון ממנו? הוא מומחה פה, ואני מומחה שם. ולא כל אחד מומחה בטכנולוגיה. ונראה לי שרק מי שלא מכיר בערך העצמי שלו, יפגע מדבר כזה.
עד כאן. וסליחה על הפוסט הארוך.
-
@איש-אמת אמר בהצעת יעול | תיוג מומחים:
@אינטרקום סתם מענין אותי יהיה מומחים לעזרה הדדית?
חחחחח.....
תרד מהאוטובוס...
הוא עוד לא נבנה... -
@מוטי-ברנד זה מה שהוא אמר
@אינטרקום אמר בהצעת יעול | תיוג מומחים:המנהל או המפקח המיועד לכך עובר על רשימת פוסטים שהנ"ל כתב בעניין בו הוא מבקש להירשם - ורואה אם הוא אכן ראוי לכך.