תגובה ל-מדריך | איפוס סיסמא לווינדוס xp/7/8/8.1/10
-
@אביי הביאו לי לטיפול מחשב שהבעלים לא זוכר את הסיסמה, ואי אפשר להתקין שום תוכנה בלי סיסמה.
ניסיתי להשתמש בתוכנה Tipard Windows Password Reset Ultimate שהבאת כאן, כלומר שהתקנתי את התוכנה במחשב שלי, והתקנתי את מה שצריך על אונקי דרך התוכנה הזו, וניסיתי להפעיל מהמחשב הבעייתי, אבל בבוט לא עולה אפשרות לפעול דרך האונקי.
אולי גם @יוסי-מחשבים -
הסתדרתי ב"ה. פשוט שיניתי את הBoot Mode מUEFI לLegacy, שמרתי, הפעלתי מחדש את המחשב ושוב פתחתי את הבוט, ועכשיו הופיע האונקי.
-
גם אחרי שהמחשב זיהה את האונקי, יש בעיות. מתחיל כאילו להפעיל Windows PE או משהו כזה, ואז אני זוכה לחלון כחול כדלהלן:
-
@אברך-מייבין תכלס, המערכת עולה בלי האון קי שלך?
אם כן תכניס און קי של התקנת מערכת הפעלה, בחלון הראשון תעלה את הCMD, פתח פנקס רשימות, כנס לסייר, תחליף בכונן המערכת את הקובץ של נוחות גישה בקובץ של CMD (את הראשון תשנה את השם, ואת הCMD תשנה לשם המקורי של נוחות גישה), תפעיל מחשב מחדש, בחלון הכניסה למשתשים תקיש 5 פעמים שיפט, יעלה לך חלון CMD, תכניס נט יוזר וכו' - והרי לך ססמה חדשה.
רק לא לשכוח להחליף את הקבצים של נוחות גישה ואת השם של CMD חזרה למקור. -
@אברך-מייבין רגע - חוזר בי.
מה הכוונה 'אי אפשר להתקין שום תוכנה בלי ססמה'. המשתמש עצמו עולה ללא ססמה? אז איזו ססמה מונעת להתקין? ואם אי אפשר בכלל להכנס למשתמש, מה כוונתך במשפט הנ''ל? -
@אין-דופי אמר בתגובה ל-מדריך | איפוס סיסמא לווינדוס xp/7/8/8.1/10:
@אברך-מייבין רגע - חוזר בי.
מה הכוונה 'אי אפשר להתקין שום תוכנה בלי ססמה'. המשתמש עצמו עולה ללא ססמה? אז איזו ססמה מונעת להתקין? ואם אי אפשר בכלל להכנס למשתמש, מה כוונתך במשפט הנ''ל?משהו מוזר. המשתמש נפתח בלי סיסמה, אבל כל תוכנה שרוצים להתקין מופיעה הודעה שצריך סיסמה.
ניסיתי לאפס סיסמה גם ע"י תוכנת Passcape_Reset_Windows_Password וזה כביכול הצליח, אבל למעשה עדיין אי אפשר להתקין שום תוכנה בלי סיסמה.
יותר מזה, המחשב לא מאפשר ליצור שום דבר חדש על כוננים חיצוניים, כמו תיקיה חדשה וכו'. משהו מוזר. -
@אברך-מייבין יש מצב שזה וירוס?
הוספת סיסמה למשתמש אפשרית? אם כן תוסיף סיסמה ואז תסיר.
אתה יכול להכנס עם שיפט+הפעלה מחדש למסך שורת הפקודה, שם תוכל לאפס את הסיסמה עם השורה:net user XXXX ""
[במקום XXXX יש לכתוב את שם המתמש]
-
@יוסי-מחשבים אולי זה לא וירוס אלא תוכנה חיצונית שמישהו שם...?
@אברך-מייבין תעלה בבקשה צילום של הקוד המתבקש. -
יישר כח גדול לכל המגיבים והעוזרים.
למעשה השתמשתי בתוכנה Passcape_Reset_Windows_Password לחשיפת הסיסמה. בכל מקרה המחשב היה בדרך לפירמוט ורק הייתי צריך לגבות את החומר.
@יוסי-מחשבים יש סיכוי שזה קשור לוירוס, כי המחשב שם היה מוכה וירוסים (Streamer ו Winddows שר"י).
לידע הכללי אוסיף, שבבדיקה ע"י תוכנת Passcape_Reset_Windows_Password הנ"ל, התברר שהמשתמש העיקרי בכלל היה בלי סיסמה (מה שמסביר את זה שהמחשב נפתח חופשי בלי סיסמה), ורק משתמש נוסף (לא מנהל מערכת) היה עם סיסמה, אבל משום מה זה הכריח גם את המשתמש העיקרי להקיש סיסמה. אולי זה באמת נובע מוירוס. -
@אברך-מייבין אני כרגע ניסיתי לאפס סיסמא וגם עלה חלון כחול כזה
אני לא מבין מה זה אומר ???