דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
לוגו מותג
  1. דף הבית
  2. מחשבים וטכנולוגיה
  3. עזרה הדדית - מחשבים וטכנולוגיה
  4. תגובה ל-מדריך | איפוס סיסמא לווינדוס xp/7/8/8.1/10

תגובה ל-מדריך | איפוס סיסמא לווינדוס xp/7/8/8.1/10

מתוזמן נעוץ נעול הועבר נפתר עזרה הדדית - מחשבים וטכנולוגיה
10 פוסטים 4 כותבים 449 צפיות 4 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • אברך מייביןא מנותק
    אברך מייביןא מנותק
    אברך מייבין
    מדריכים
    כתב ב נערך לאחרונה על ידי

@אביי הביאו לי לטיפול מחשב שהבעלים לא זוכר את הסיסמה, ואי אפשר להתקין שום תוכנה בלי סיסמה.
    ניסיתי להשתמש בתוכנה Tipard Windows Password Reset Ultimate שהבאת כאן, כלומר שהתקנתי את התוכנה במחשב שלי, והתקנתי את מה שצריך על אונקי דרך התוכנה הזו, וניסיתי להפעיל מהמחשב הבעייתי, אבל בבוט לא עולה אפשרות לפעול דרך האונקי.
    אולי גם @יוסי-מחשבים

אברך מייביןא א 2 תגובות תגובה אחרונה
    0
    • אברך מייביןא אברך מייבין

@אביי הביאו לי לטיפול מחשב שהבעלים לא זוכר את הסיסמה, ואי אפשר להתקין שום תוכנה בלי סיסמה.
      ניסיתי להשתמש בתוכנה Tipard Windows Password Reset Ultimate שהבאת כאן, כלומר שהתקנתי את התוכנה במחשב שלי, והתקנתי את מה שצריך על אונקי דרך התוכנה הזו, וניסיתי להפעיל מהמחשב הבעייתי, אבל בבוט לא עולה אפשרות לפעול דרך האונקי.
      אולי גם @יוסי-מחשבים

אברך מייביןא מנותק
      אברך מייביןא מנותק
      אברך מייבין
      מדריכים

הסתדרתי ב"ה. פשוט שיניתי את הBoot Mode מUEFI לLegacy, שמרתי, הפעלתי מחדש את המחשב ושוב פתחתי את הבוט, ועכשיו הופיע האונקי.

תגובה 1 תגובה אחרונה
      3
      • אברך מייביןא מנותק
        אברך מייביןא מנותק
        אברך מייבין
        מדריכים

גם אחרי שהמחשב זיהה את האונקי, יש בעיות. מתחיל כאילו להפעיל Windows PE או משהו כזה, ואז אני זוכה לחלון כחול כדלהלן:
        IMG_2724.JPG

א י 2 תגובות תגובה אחרונה
        0

גם אחרי שהמחשב זיהה את האונקי, יש בעיות. מתחיל כאילו להפעיל Windows PE או משהו כזה, ואז אני זוכה לחלון כחול כדלהלן:
          IMG_2724.JPG

א מנותק
          א מנותק
          אין דופי
          מדריכים

@אברך-מייבין תכלס, המערכת עולה בלי האון קי שלך?
          אם כן תכניס און קי של התקנת מערכת הפעלה, בחלון הראשון תעלה את הCMD, פתח פנקס רשימות, כנס לסייר, תחליף בכונן המערכת את הקובץ של נוחות גישה בקובץ של CMD (את הראשון תשנה את השם, ואת הCMD תשנה לשם המקורי של נוחות גישה), תפעיל מחשב מחדש, בחלון הכניסה למשתשים תקיש 5 פעמים שיפט, יעלה לך חלון CMD, תכניס נט יוזר וכו' - והרי לך ססמה חדשה.
          רק לא לשכוח להחליף את הקבצים של נוחות גישה ואת השם של CMD חזרה למקור.

תגובה 1 תגובה אחרונה
          3

אולי גם @יוסי-מחשבים

א מנותק
            א מנותק
            אין דופי
            מדריכים

@אברך-מייבין רגע - חוזר בי.
            מה הכוונה 'אי אפשר להתקין שום תוכנה בלי ססמה'. המשתמש עצמו עולה ללא ססמה? אז איזו ססמה מונעת להתקין? ואם אי אפשר בכלל להכנס למשתמש, מה כוונתך במשפט הנ''ל?

אברך מייביןא תגובה 1 תגובה אחרונה
            2
            • א אין דופי

מה הכוונה 'אי אפשר להתקין שום תוכנה בלי ססמה'. המשתמש עצמו עולה ללא ססמה? אז איזו ססמה מונעת להתקין? ואם אי אפשר בכלל להכנס למשתמש, מה כוונתך במשפט הנ''ל?

אברך מייביןא מנותק
              אברך מייביןא מנותק
              אברך מייבין
              מדריכים
              כתב ב נערך לאחרונה על ידי אברך מייבין

@אין-דופי אמר בתגובה ל-מדריך | איפוס סיסמא לווינדוס xp/7/8/8.1/10:

משהו מוזר. המשתמש נפתח בלי סיסמה, אבל כל תוכנה שרוצים להתקין מופיעה הודעה שצריך סיסמה.
              ניסיתי לאפס סיסמה גם ע"י תוכנת Passcape_Reset_Windows_Password וזה כביכול הצליח, אבל למעשה עדיין אי אפשר להתקין שום תוכנה בלי סיסמה.
              יותר מזה, המחשב לא מאפשר ליצור שום דבר חדש על כוננים חיצוניים, כמו תיקיה חדשה וכו'. משהו מוזר.

יוסי מחשביםי א 2 תגובות תגובה אחרונה
              0

משהו מוזר. המשתמש נפתח בלי סיסמה, אבל כל תוכנה שרוצים להתקין מופיעה הודעה שצריך סיסמה.
                ניסיתי לאפס סיסמה גם ע"י תוכנת Passcape_Reset_Windows_Password וזה כביכול הצליח, אבל למעשה עדיין אי אפשר להתקין שום תוכנה בלי סיסמה.
                יותר מזה, המחשב לא מאפשר ליצור שום דבר חדש על כוננים חיצוניים, כמו תיקיה חדשה וכו'. משהו מוזר.

יוסי מחשביםי מנותק
                יוסי מחשביםי מנותק
                יוסי מחשבים
                צוות פיקוח

@אברך-מייבין יש מצב שזה וירוס?
                הוספת סיסמה למשתמש אפשרית? אם כן תוסיף סיסמה ואז תסיר.
                אתה יכול להכנס עם שיפט+הפעלה מחדש למסך שורת הפקודה, שם תוכל לאפס את הסיסמה עם השורה:

net user XXXX ""

[במקום XXXX יש לכתוב את שם המתמש]

תגובה 1 תגובה אחרונה
                1

א מנותק
                  א מנותק
                  אין דופי
                  מדריכים

@יוסי-מחשבים אולי זה לא וירוס אלא תוכנה חיצונית שמישהו שם...?
                  @אברך-מייבין תעלה בבקשה צילום של הקוד המתבקש.

תגובה 1 תגובה אחרונה
                  2
                  • אברך מייביןא מנותק
                    אברך מייביןא מנותק
                    אברך מייבין
                    מדריכים

יישר כח גדול לכל המגיבים והעוזרים.
                    למעשה השתמשתי בתוכנה Passcape_Reset_Windows_Password לחשיפת הסיסמה. בכל מקרה המחשב היה בדרך לפירמוט ורק הייתי צריך לגבות את החומר.
                    @יוסי-מחשבים יש סיכוי שזה קשור לוירוס, כי המחשב שם היה מוכה וירוסים (Streamer ו Winddows שר"י).
                    לידע הכללי אוסיף, שבבדיקה ע"י תוכנת Passcape_Reset_Windows_Password הנ"ל, התברר שהמשתמש העיקרי בכלל היה בלי סיסמה (מה שמסביר את זה שהמחשב נפתח חופשי בלי סיסמה), ורק משתמש נוסף (לא מנהל מערכת) היה עם סיסמה, אבל משום מה זה הכריח גם את המשתמש העיקרי להקיש סיסמה. אולי זה באמת נובע מוירוס.

תגובה 1 תגובה אחרונה
                    1

IMG_2724.JPG

י מנותק
                      י מנותק
                      יצחק קוזניץ

@אברך-מייבין אני כרגע ניסיתי לאפס סיסמא וגם עלה חלון כחול כזה
                      אני לא מבין מה זה אומר ???

תגובה 1 תגובה אחרונה
                      0

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון
                      0
                      • חוקי הפורום
                      • לא נפתר
                      • משתמשים