האם ניתן להתקין נטפרי סמרטפון
-
@gnbutk נטפרי זה בעיה כי יש צורך בתעודת אבטחה והם דאגו לתעודת אבטחה רק לוויז ודפדפן וגם אם זה מספיק לך, אין חסימה על הwi fi ואז אפשר לגלוש לא דרך נטפרי
אפשר לעקור את האנטנה של הwi fi ואז זה כן יהיה כשר, אבל שוב, רק וויז ודפדפן -
@gnbutk נטפרי זה בעיה כי יש צורך בתעודת אבטחה והם דאגו לתעודת אבטחה רק לוויז ודפדפן וגם אם זה מספיק לך, אין חסימה על הwi fi ואז אפשר לגלוש לא דרך נטפרי
אפשר לעקור את האנטנה של הwi fi ואז זה כן יהיה כשר, אבל שוב, רק וויז ודפדפן -
-
@gnbutk כן אפשר להשתמש אם מכשיר גם לוויז וגם לכרום וגם לאתרי קניות ועוד מלא אפליקציות אם מכשיר לא כשר גם שיומי וגם סמסונג אם נטפרי - תעודת אבטחה. אבל אם זה גרסת אנדראיד מעל 6 התעודת אבטחה של נטפרי תדרוש שתעשה קוד למכשיר....
הכל בקצרה יש על זה טון פורומים.@ברוך תודה על העזרה
רק רציתי לדעת איך ניתן לעשות את זה
הכוונה האם אני קונה סים של נטפרי ואמור להסתדר עם השאר לבד ,
או שנטפרי שולח לי את תעודת ההבטחה .
בקיצור מה הפרוצדורה,אחרי שאני קונה סים של נטפרי
ועוד דבר מה הרמת סינון באפליקציות האם זה כמו בדפדפן או שלא -
@ברוך תודה על העזרה
רק רציתי לדעת איך ניתן לעשות את זה
הכוונה האם אני קונה סים של נטפרי ואמור להסתדר עם השאר לבד ,
או שנטפרי שולח לי את תעודת ההבטחה .
בקיצור מה הפרוצדורה,אחרי שאני קונה סים של נטפרי
ועוד דבר מה הרמת סינון באפליקציות האם זה כמו בדפדפן או שלא -
נכתבו למעלה דברים לא מדויקים
כרגי אין לנטפרי חסימה לאנדרואיד,
בשביל לגלוש על אינטרנט מסונן ע"י נטפרי באנדראויד נדרש התקנת תעודת אבטחה עד אנדראויד 6 ההליך פשוט ניתן לראות כאן (נדרש להגדיר נעילה במכשיר) מאנדראויד 6 ואילך זה יותר מסובך ובשביל להכניס את התעודה צריך שיהיה הרשאת רוט במכשיר, ניתן לראות כאן -
בשביל לגלוש על אינטרנט מסונן ע"י נטפרי באנדראויד נדרש התקנת תעודת אבטחה עד אנדראויד 6 ההליך פשוט ניתן לראות כאן (נדרש להגדיר נעילה במכשיר) מאנדראויד 6 ואילך זה יותר מסובך ובשביל להכניס את התעודה צריך שיהיה הרשאת רוט במכשיר, ניתן לראות כאן -
@מנדי אני לא יודע למה אומרים את זה כל הזמן שמעל אנדראיד 6 צריך רוט, גם בלי רוט זה עובד רק יש שתי בעיות קטנות: 1. יצטרכו להגדיר קוד בפלאפון 2. כניסה פעם ראשונה לגיימל (- להגדיר את המייל שלך) צריך אינטרנט אחר. אבל אח"כ זה עובד מצוין....
-