Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@שמולון למה אתה פותח נושא חדש? כתבתי לך בדיוק איך להסתיר..
ללחוץ על הפלוס. לבחור מה יוסתר. לרדת עד למטה ללחוץ שם על הכפתור. לחכות עד שיגמור להתקין. לצאת ולהסיר את האפליקציות המקוריות.
@מה-הבעיה סורי כתבת שאתה לא ממש מכיר ולחצתי על הפלוס ולא ממש קרה כלום ולא נפתח שום דבר
@שמולון https://mitmachim.top/topic/3293/מחשבון-מסתיר-קבצים-ויישומים/23
@שמולון כנראה אין לך על המכשיר אפליקציות שאינם מערכת...
@מה-הבעיה מה הכוונה ברור שיש לי הכנסתי כמה אפליקציות בעצמי ואני יכול גם להסיר אותם
@שמולון תוכל לעלות צילום מסך מהמחשבון אחרי שלחצת על הפלוס?
@מה-הבעיה כלום ושום דבר
@שמולון אויש.. לא הבנת אותי.. דבר ראשון אתה חייב להגדיר סיסמא ...תכתוב איזה סיסמא שאתה רוצה ואז תעשה שווה =
@מה-הבעיה במחשבון השני שיש לי באמת ככה עשיתי אבל פה אני עשיתי נגיד 20 כפול 20 שווה יצא 400
@שמולון אל תעשה תרגיל. תעשה פשוט כמה ספרות ואז =
@מה-הבעיה על מה ללחוץ מבין האפשרויות add app ?
@שמולון אתה אחרי הלחיצה על פלוס? א"כ תבחר איזה אפליקציות אתה רוצה להסתיר. בכל אופן תעלה צילום מסך..
@מה-הבעיה לא ניתן ליצור צילום מסך מדיניות האבטחה מונעת זאת אבל נראה לי שאני מצליח תודה
@שמולון יופי. רק תזכור אח"כ להסיר מהמכשיר את האפליקציות שהסתרת כי כמו שאמרתי לך הם מותקנים מחדש במחשבון..
@מה-הבעיה הם עוברים ביחד עם ההגדרות שלהם ? לדוגמא אני לא אצטרך להיכנס למייל שוב עם הסיסמא והכל ?
@שמולון אתה תצטרך להיכנס מחדש.. זה כאילו הסרת את האפליקציה והתקנת מחדש.. בעצם.. לא כאילו. באמת..