קובץ האחראי על הבטריה בשיאומי
-
@שמולון אמר בקובץ האחראי על הבטריה בשיאומי:
@mers לדעתי אתה אומר את זה כי פשוט ציפית ממנו שישמש בתור סמארטפון רק שנראה לא ככזה אבל הוא ממש לא הוא כולה טלפון שפועל על אנדרואיד וגם במכשיר חכם רגיל יש גבול לדברים שאפשר לעשות איתו (אני מדבר על מכשירים פשוטים) אז מה אתה רוצה מפלאפון שעולה 250 שח
בתור טלפון + מספר קטן של תוספות הוא עונה על הדרישות מעולה
אני מדבר על איכות שמיעה על איכות המיקרופון על הרמקול על קליטה ועוד ...אני מדבר מול מכשירים כשרים בלבד וגם היום יש לי את הגירסא הכי כשרה שיש אפילו בלי נגן- האיכות שמע- של הצד השני לא משהו, בעיות עם בלוטוס וכו' קיצור ממש מקח טעות
-
@a0533057932 אמר בקובץ האחראי על הבטריה בשיאומי:
@mers גרסה של המילטון מקורי?
יבואן לא רשמי- מחמת הבעיות שכתבתי- בלוטוס, א"א לעשות הרבה שעונים מעוררים [כי אז אף אחד לא מצלצל], איכות שמע גרועה לצד השני [במיקרופון או עם אוזניות AKG SAMSUNG], וכו'
-
@a0533057932 אמר בקובץ האחראי על הבטריה בשיאומי:
@mers תתלונן על הגרסה שלך
מה זה קשור לפאלפון?כי במעבדה טענו לי שהבעיה של הבלוטוס זה בכל הגירסאות
השעונים זה באמת בעיה של הגירסא אתה צודק, אבל המיקרופון זה בעיה של המכשיר- יש לו באמת מסנן רעש מצויין אבל יש לי צד רציני שזה גופא הבעיה שהוא מסנן גם חלק ממה שאני אומר... -
@שמולון אמר בקובץ האחראי על הבטריה בשיאומי:
@mers טוב שזה מה שטענו לך
זה לא באמת אומר שהם גם צודקים
לי הם אמרו שעולה להם המכשיר 350 שח והם מפסידים עליי כמעט ...אני מדבר לא בשעת הקניה אלא אח"כ בלי קשר- וגם כשחיפשתי להחליף גירסא לא מצאתי מי שיש לו גירסא עם תמיכה בבלוטוס JBL לשני אוזניים- אם תמצא לי אז אדרבה שווה לי להחליף גירסא בשביל זה
-
@חמור-חמורותיים גם לי יש משהו מעפן שקניתי ב12 דולר בעלי אקספרס ועובד מצויין בשניהם
-
@חמור-חמורותיים זה לא אמור להיות מעפן בגלל המחיר אבל למעשה זה מעפן בחלק מהדברים
למשל הדיבורית של זה לא ממש טובה -
@חמור-חמורותיים אתה מדבר על האזניה מעלי ?
כי אם כן אין קשר למחיר יש ים מוצרים באותו מחיר ובאיכות שונה לחלוטין -
@חמור-חמורותיים נראה לי שאפשר לפקח על הבטריה באמצעות biuld.prop