Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@bbn איזה גרסה אני צריך לסמן שם כדי להוריד?
@חוות-דעת איפה?
@חוות-דעת קודם כל תוריד את ההתקנה האחרונה של Windows 10 מכאן.
למעלה הפנו אותי לאתר של הורדות שונות.
@חוות-דעת אני לא מכיר את זה , לא רוצה להגיד לך סתם אני אישית מכיר את זה : https://www.microsoft.com/he-il/software-download/windows10 זה מהאתר של מיקרוספט וזה עדכני תכין דיסק און קי של 8 גיגה ריק ותחבר אתו , ותוריד את הכלי
@bbn ואיך אני מעדכן אותו אח"כ במחשב?
@חוות-דעת קודם תוריד אותו לאונקי
@bbn מדוע דוקא לאונקי ולא לתקיית הורדות במחשב?
@חוות-דעת תפעיל את הכלי הוא יכתוב לך להסכים לתנאי רישיון אחרי זה אתה בוחר צור מדיית התקנה בבחירת גרסה אתה משאיר בהגדרות המומלצות למחשב זה ואחרי זה אתה בוחר כונן הבזק מסוג USB ולא ISO ותסמן את הכונן ותוריד
@חוות-דעת אמר בב'הפעלה חוזרת' התצוגה בשולחן עבודה משתבש:
למחשב אפשר כקובץ ISO
@bbn הוא לא שאל אותי כלום, רק מיד התחיל ההורדה. וקבלת במחשב אפיליקצייה בשם MediaCreationTool1909. זה בסדר? להפעיל אותה?
אגב, זה לא מתקרב ל-8 גיגה, זה בקושי 18.3 מ"ב.
@חוות-דעת כן זה רק הכלי תפעיל אותו ושם אתה בוחר מה להוריד וכו..
@חוות-דעת תפתח אותה. שם תוכל ליצור מדית התקנה
אוקיי, באמצע ההורדה. ייש"כ בינתיים.
@שמואל @bbn כבר רבע שעה ואפס התקדמות. זה נורמלי???
@חוות-דעת לא יש מצב שיש חסימה בגלל שחסום עדכוני ווינדוס, אם תרצה יש לי גרסא מוכנה שהורדתי לא מזמן. אני ישלח לך.
@bbn צריך לבדוק אם זה מתאים למחשב שלי . לא?
@חוות-דעת אין שם הרבה מה לבחור זה הורדה למחשב שיש בו PRO וגם הוא 64 סיביות
@bbn אמר בב'הפעלה חוזרת' התצוגה בשולחן עבודה משתבש:
ותוריד את הכלי
בשום אופן!
@זלמן ???
@bbn לא להוריד כלי ולא נעליים..! להוריד קובץ iso רגיל משרתי ווינדוס, לצרוב על און קי עם התוכנה רופוס, וזהו. להריץ.