להורדה | Android Hidden Settings v1.7.5 - תוכנה של הגדרות מתקדמות ללא רוט!!
-
@a0533057932
תקשיב יש לי מתקין אישורים במערכת כי אני כן רואה אותה באפליקציות מערכת, אני אומר יכול להיות שיש לה בעיה אבל אני לא צריך אותה לתעודה אם אני מוריד את התעודה בקובץ רשום אני יכול להניח אותה ב- System וכו' יש מדריך היכן להגיע לשם בדיוק השאלה היא אם אני יכול להגיע ל-System דרך האפליקציה הזאת כי דרך המערכת אי אפשר
תודה רבה . -
@a0533057932 לא אין לי רות
-
@a0533057932
ואין אופציה אחרת ?
כי גם המצב מפתחים לא נפתח לי ,דיברתי עם המוכר והוא אמר לי שזה קוד סודי של מפעל השבבים משהוא כזה, יש לך מושג אולי אם אפשר להעלות אותה למחשב באיזו שהיא דרך .
תודה. -
@a0533057932 סבבה תודה לך
-
@y000 אמר בתוכנה של הגדרות מתקדמות ללא רוט!!:
שלום
יש לי מערכת מולטימדיה ברכב היא אנדרואיד 10 נסתי להשים עליה חסימה של נט פרי נט ספארק וכו' אך לא עלה בידי מכיוון שהיא לא נותנת להיכנס "לחשבונות ואבטחה" וגם שאני מתקין את תעודת האבטחה של נט פרי הוא כותב לי "מתקין אישורים עצר", האם זה יעזור לי האפליקציה הזאתאולי זה קשור:
https://mitmachim.top/topic/8772/מערכת-מולטימדיה-לרכב-עם-סינון-של-נטפרי/5
-
בתוכנה הבאה יש אפשרות לגשת לכל ההגדרות המתקדמות, בנוסף אפשר לגשת להגדרות נסתרות שלא קיימות בברירת מחדל
מישהו יכול להעלות לי אותה למגיקוד או לדרייב אני לא יכול להוריד מהאתר הזה בגלל החסימה
-
@מתכנת-חובב @דניאל-שיין
Android Hidden Settings v1.7.3 [FileCR].apkאגב עברתי על זה וזה בדיוק כמו שמראה האקטיביטי לאונצ'ר אבל פחות נוח לטעמי (בדקתי את זה על שיאומי מקשים)
-
-
-
-
-
@KINGYOS ראיתי מולטימדיה שהתקינו בה חסימה של אאוטנט, שהיו בה כל ההגדרות הרגילות כלומר הופיע כפתור חדש ובו כל ההגדרות הרגילות של אנדרואיד. זה אומר שיש דרך פנימית להציג את מסך ההגדרות המובנה והרגיל של אנדרואיד בלי צורך להשתמש באפליקציות נוספות, אולי מישהו יסביר איך לעשות את זה
-