להורדה Android Hidden Settings v1.7.5 - תוכנה של הגדרות מתקדמות ללא רוט!!
-
@y000 אין לך את האפליקציה מתקין אישורים
(ואיך זה קשור למה שאני אמרתי)
רוט יש לך למערכת הזאת? -
@a0533057932
תקשיב יש לי מתקין אישורים במערכת כי אני כן רואה אותה באפליקציות מערכת, אני אומר יכול להיות שיש לה בעיה אבל אני לא צריך אותה לתעודה אם אני מוריד את התעודה בקובץ רשום אני יכול להניח אותה ב- System וכו' יש מדריך היכן להגיע לשם בדיוק השאלה היא אם אני יכול להגיע ל-System דרך האפליקציה הזאת כי דרך המערכת אי אפשר
תודה רבה . -
@y000 לא
אין קשר בין כל אפליקציה שהיא לבין הסיסטם
הנקודה היחידה היא רוט
יש לך רוט? -
@a0533057932 לא אין לי רות
-
@y000 אז אין לך איך להניח את הקובץ בסיסטם
-
@a0533057932
ואין אופציה אחרת ?
כי גם המצב מפתחים לא נפתח לי ,דיברתי עם המוכר והוא אמר לי שזה קוד סודי של מפעל השבבים משהוא כזה, יש לך מושג אולי אם אפשר להעלות אותה למחשב באיזו שהיא דרך .
תודה. -
@y000 זה כבר נושא חדש
תפתח נושא שבו תפרט את הדגם המלא של המערכת
ותשאל איך ניתן לעשות לה רוט -
@a0533057932 סבבה תודה לך
-
@y000 אמר בתוכנה של הגדרות מתקדמות ללא רוט!!:
שלום
יש לי מערכת מולטימדיה ברכב היא אנדרואיד 10 נסתי להשים עליה חסימה של נט פרי נט ספארק וכו' אך לא עלה בידי מכיוון שהיא לא נותנת להיכנס "לחשבונות ואבטחה" וגם שאני מתקין את תעודת האבטחה של נט פרי הוא כותב לי "מתקין אישורים עצר", האם זה יעזור לי האפליקציה הזאתאולי זה קשור:
https://mitmachim.top/topic/8772/מערכת-מולטימדיה-לרכב-עם-סינון-של-נטפרי/5
-
@ח-מ-0 אמר בתוכנה של הגדרות מתקדמות ללא רוט!!:
@kingyos
האם קיים אפליקצייה כזו לשיואמי +qin s1עובד בשיאומי.
-
דניאל שייןהשיב לKINGYOS ב 3 באפר׳ 2021, 21:51 נערך לאחרונה על ידי דניאל שיין 4 במרץ 2021, 21:52
בתוכנה הבאה יש אפשרות לגשת לכל ההגדרות המתקדמות, בנוסף אפשר לגשת להגדרות נסתרות שלא קיימות בברירת מחדל
מישהו יכול להעלות לי אותה למגיקוד או לדרייב אני לא יכול להוריד מהאתר הזה בגלל החסימה
-
@kingyos אני רואה שהתוכנה לא שוקלת הרבה, תוכל להעלות אותה לפורום ?
(בנטפרי אי אפשר להוריד בגלל החוסם פרסומות שלהם) -
klopkkהשיב למתכנת חובב ב 4 באפר׳ 2021, 8:28 נערך לאחרונה על ידי klopkk 4 באפר׳ 2021, 9:17
@מתכנת-חובב @דניאל-שיין
Android Hidden Settings v1.7.3 [FileCR].apkאגב עברתי על זה וזה בדיוק כמו שמראה האקטיביטי לאונצ'ר אבל פחות נוח לטעמי (בדקתי את זה על שיאומי מקשים)
-
מכיר אותה היא לא עוזרת להתקין תעודות היא לא נכנסת לסיסטיימם
אבל תודה בכל אופן -
-
-
-
-
@KINGYOS ראיתי מולטימדיה שהתקינו בה חסימה של אאוטנט, שהיו בה כל ההגדרות הרגילות כלומר הופיע כפתור חדש ובו כל ההגדרות הרגילות של אנדרואיד. זה אומר שיש דרך פנימית להציג את מסך ההגדרות המובנה והרגיל של אנדרואיד בלי צורך להשתמש באפליקציות נוספות, אולי מישהו יסביר איך לעשות את זה
-