הגבלת גלישה בפורום
-
@איש-אמת אמר בהגבלת גלישה בפורום:
תבדוק
קראתי את כל מה שכתוב שם, זה יפה מאוד!
החלטתי להביא לפה את העיקר שהם אמרו שם שזה
חוסמי אתרים ממולצים
-
Stay Focused הוא תוסף ידידותי לכרום, שמאפשר להגדיר את האתרים שאנחנו רוצים לחסום ואז לקבוע כמה דקות ביום מותר לנו להיות בכל אתר. התוסף סופר ברקע את הדקות, נותן התראה קצת לפני שנגמר הזמן, ואז חוסם את האתר ועל המסך תופיע הודעה נחמדה: Shouldn’t you be working? הוא מאפשר גם לקבוע ימים בשבוע ושעות ביום להגבלת הגלישה.
-
Forest הוא אפליקציה פופולרית שעוזרת במיוחד להניח את הטלפון בצד כשצריך. שימו טיימר באפליקציה למספר הדקות שתרצו לעבוד בלי הפרעות. כל עוד לא תצאו ממנה, האפליקציה תגדל עץ וירטואלי, אבל ברגע שתיכנעו להסחת דעת ותיכנסו לטלפון לבדוק הודעות או להציץ באינסטגרם, העץ ימות.
-
Block site הוא תוסף חינמי חכם לכרום ולפיירפוקס שמאפשר לחסום אתרים בשעות מסוימות ביום וגם בימים מסוימים בשבוע. עוד אופציה היא לחסום מלים או משפטים ספציפיים, כך שאם המלה או צירוף המלים מופיעים בכתובת של האתר, או אם מזינים אותם בחיפוש בגוגל למשל – החוסם ייכנס לפעולה.
-
Quality Time היא אפליקציה לטלפון שמודדת כמה זמן אנחנו משתמשים בכל אפליקציה ומאפשרת לחסום שימוש באפליקציות מסוימות לפי זמנים שהגדרנו, מה שהיא מכנה בחביבות "Take a Break".
מקווה שהועלתי
-
-
@איש-אמת תודה ענקית. ממש מה שחיפשתי.
ותודה רבה גם ל @איציק-דייטש על תימצות הדברים.
לדעתי זה ממש תועלתי ויהיה לתועלת לכולם.אני אישית מעדיף את התוסף הראשון (חבל רק שיש אותו רק לכרום, ולא לשאר דפדפנים), שמאפשר הגבלה זמנית של אתר ספציפי.
אני אנסה אותו, ואעדכן בל"נ אם עובד טוב וכו'. -
@איציק-דייטש
אז הפעלתי היום את Stay Focused, עדיין לא הבנתי מספיק איך הוא עובד.
אבל כעת זה מעלה לי את זה בכל פעם שאני מפעיל את המייל
אשמח לדעת מה עלי לעשות.
תודה. -
@איציק-דייטש אמר בהגבלת גלישה בפורום:
@אינטרקום אלי תנסה את block site
דהיינו?
הוא נותן לי חסימה רק לפי שעות, לפי מה שכתבת, ולא לפי זמן -
@איציק-דייטש אמר בהגבלת גלישה בפורום:
Block site הוא תוסף חינמי חכם לכרום ולפיירפוקס שמאפשר לחסום אתרים בשעות מסוימות ביום וגם בימים מסוימים בשבוע. עוד אופציה היא לחסום מלים או משפטים ספציפיים, כך שאם המלה או צירוף המלים מופיעים בכתובת של האתר, או אם מזינים אותם בחיפוש בגוגל למשל – החוסם ייכנס לפעולה.
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
-