בירור - אנטנות דור 2 - משהו שכדאי לדעת
-
אין ספק שמבחינת קליטה זה יהיה לכאורה יותר טוב.
אבל בפועל מבחינה חרדית הרבה הולכים ליפול שם.שם המשחק הוא אינטרנט לא מסונן. שזה מספר אחד ממה שמפיל היום בחורים ואברכים.
ממה שאני רואה היום ההגבלות של המכשירים הכשרים לא באמת באמת מגבילות את מי שבאמת רוצה יהיה לו אינטרנט. ועליהם אני לא מדבר. הליעטהו לרשע וימות....
אבל הקבוצה הזאת שהולכת ליפול חזק היא האנשים שבאמת לא רוצים אינטרנט רק שאם יהיה לה בקלות אז יכול להיות שישאר והם לא יחסמו. (כמובן שהרוב לא רוצים בשום פנים ואופן אינטרנט). הם הולכים ליפול חזק. כי החשבון פשוט ככל שיש לך יותר הגבלות מלהגיע לאינטרנט כך הסיכוי שתגיע יותר נמוך.
ברגע שמסירים את אחת ההגבלות הגדולות שזה הדור 2או 3 אז האינטרנט יהפך ליותר נגיש.רוצים דוגמא: שיאומי.
כמה מאות בחורים או אברכים נפלו בגללו ואני מאמין שאף אחד מהם לא רצה מלכתחילה מכשיר עם אינטרנט.עכשיו אתה חושב אולי. עזוב אותו הוא מקצין.... אז נסה לברר פה שם בישיבות מה השיואמי עשה....
-
@שער-השמים אמר בבירור - אנטנות דור 2 - משהו שכדאי לדעת:
רוצים דוגמא: שיאומי.
כמה מאות בחורים או אברכים נפלו בגללו ואני מאמין שאף אחד מהם לא רצה מלכתחילה מכשיר עם אינטרנט.בדיוק
היה שני אופציות מכשיר בלי כלום
מכשיר עם אינטרנט
לא היה משהו באמצע
נכון שבוסקילה וגדסי ניסו לייצר גרסאות בינוניות אולם כיון שמבחינת הועדה לא משנה מה יש זה לא כשר
ההרגשה היא שאני הולך כבר עם לא כשר אז מה זה משנה מה כבר יש לי בטלפון -
רוצים דוגמא: שיאומי.
כמה מאות בחורים או אברכים נפלו בגללו ואני מאמין שאף אחד מהם לא רצה מלכתחילה מכשיר עם אינטרנט.עכשיו אתה חושב אולי. עזוב אותו הוא מקצין.... אז נסה לברר פה שם בישיבות מה השיואמי עשה....
סתם שאלה, מאיפה המידע הזה? מידיעה?
-
@חמור-חמורותיים אמר בבירור - אנטנות דור 2 - משהו שכדאי לדעת:
כן. לא מדובר בצדקנים שבעם.., אבל אנשים שבלי זה לא היה להם גישה...
-
@חמור-חמורותיים זה ברור אין ספק בכלל.
-
@חמור-חמורותיים אמר בבירור - אנטנות דור 2 - משהו שכדאי לדעת:
כן. לא מדובר בצדקנים שבעם.., אבל אנשים שבלי זה לא היה להם גישה...
אגב, אחד בפורום הרוסי כתב לגבי צפייה בוידאו בשיאומי שזאת מחלת נפש מסוג שהוא לא מכיר (בתרגום חופשי).
זו באמת בעיה רוחנית אבל מלבד זאת מי שגולש בזה באינטרנט לדעתי פשוט מבזה את עצמו מצד עצם הדבר. -
@חמור-חמורותיים
סתם שתדע
יש לי חבר עם כזה מכשיר
הוא חיבר אותו עם וויפי ל"מכשיר" שלו
והיוטיוב ממש מהיר - בלי שום תקיעות -
@משה-מזרחי אמר בבירור - אנטנות דור 2 - משהו שכדאי לדעת:
@חמור-חמורותיים
סתם שתדע
יש לי חבר עם כזה מכשיר
הוא חיבר אותו עם וויפי ל"מכשיר" שלו
והיוטיוב ממש מהיר - בלי שום תקיעותבוודאי לכן זאת בעיה רוחנית.
אבל איך הוא בדיוק ראה- עם מיקרוסקופ???
מבזה את עצמו- כי לגלוש באינטרנט בצורה כזאת זה ילדותי- לא משנה מי אתה. יש דברים יותר קונבנציונלים להתעסק איתם לפני. -
@חמור-חמורותיים
במקום להוציא את ה "מכשיר" מהכיס , הוא פשוט מתחבר עם הוויפי
שהוא צריך משהוא יותר רציני אז הוא ישתמש בשניוודאי שזה לא נח ולא יפה...
אבל זה מציאות של מה שקורה עכשיו , ולא רוצים שעוד בחורים יצטרפו לזה , ברצונם / בעל כרחם