עזרה: קבלת מייל מאפליקציית AppLock
-
באפליקציה Smart AppLock ישנה אפשרות (סתם חמוד עצם הפיצ'ר, וטוב לדעת) להגדיר אזעקה או טקסט לדיבור בעת שמישהו מנסה להקיש סיסמה לא נכונה וכן צילום תמונה או וידאו של הפורץ, והאחרון המשלים זה קבלת המידע למייל (כולל כניסות עם סיסמה נכונה).
(מקווה שלא טעיתי בהבנת האנגלית שם).הכל עובד מצויין חוץ מזה שזה לא שולח לי שום דבר למייל. למישהו יש מושג או השערה למה זה לא עובד לי?
והאם יש מישהו שזה כן עובד לו?
או אפליקציה נוספת שקיים דבר כזה.יעזור לי מאוד.
תודה מראש.הלוג:
ההגדרות:
אני סתם נזכר שבשורה של כתובת המייל השולח, נפתח חלון ריק בלי שום אפשרות בחירה, וזה סתם מוזר מה יש לבחור במייל השולח. (השורה של המייל המקבל עובד, אפשר לכתוב כתובת כרגיל).
-
@ברוך אמר בעזרה: קבלת מייל מאפליקציית AppLock:
@דוב קודם כל זה גירסה ישנה מאוד !!!
אני לא זוכר ממתי צילמתי בדיוק את התמונות היה לי חלק מהזמן את גירסא 6.8.4 , ואח"כ החלפתי ל-6.7.3 ששם תירגמו חלק לעברית, אבל בשניהם לא עבד.
מה הגירסא הכי חדשה? יש לך אותה?דבר שני אתה בנטפרי ?
לא, אני חושב שאין סינון בכלל.
(זה אמור להיות וויז בלבד רק משום מה הוא פתוח להתקנות, וזה מה שאני רציתי לחסום) -
-
@יוסי-מחשבים תודה, תוכל להעלות חסום בנטפרי.
-
@יוסי-מחשבים רגע זה אפליקציה אחרת בכלל, לא? (תסתכל על הסמל למעלה, בתחילת ההודעה הראשונה שלי, או שהם החליפו סמל)
-
@דוב אמר בעזרה: קבלת מייל מאפליקציית AppLock:
@יוסי-מחשבים תוכל להעלות חסום בנטפרי.
-
משהו מוזר לגמרי עם האפליקציה הזו.
(זה אותה אפליקציה רק זה הלוגו החדש)
התקנתי את הגירסא החדשה 7.7.8 שהביא @יוסי-מחשבים ועוד כמה דברים מוזרים.
- נראה לי שבהתחלה הוא לא עשה אזעקה, רק אחרי שהגדרתי אותו באבטחה למנהל מכשיר אז הפעיל אזעקה. (בגירסא אחרת 7.5.2 שניסיתי לפני זה (גם עם הלוגו הכחול) הקפיץ לי כל הזמן את הווליום של מדיה שזה האזעקה לאפס, בלי להודיע)
- דברים שבגירסא הקודמת 7.5.2 היו בעברית פתאום התרגום רק חלקי.
- זה נדלק על מסך של הוספת האפליקציות אבל התצוגה באמצע מהבהבת כל הזמן, רק כשעוברים למסך של ההגדרות זה מפסיק להבהב, (שזה בעיה שהייתה בחלק גירסאות קודמות בלשונית אחרת של איזה אפליקציות לא יכבה להם התאורה, אבל תוקן בגירסאות מאוחרות, וכאן חזר בלשונית מרכזית כזו)
בקיצור משהו לא יציב בגירסאות שלהם, אבל תכלס גם זה לא שולח מייל.
מה אומרים?
מישהו ניסה אצלו? (אולי לא מתאים למכשיר שלי, ניסיתי על שתי מכשירים מאותו דגם).
תודה מראש לכל המנסים למצא הפיתרון לחידה, מפה ומשם.אגב מישהו אולי יכול לנסות להוריד לי מפה https://smart-app-lock.en.uptodown.com/android לבדוק אולי יש הבדל (התמונות שם שונות לגמרי, אבל יתכל שהם לא מעודכנות)
-
@דוב לגבי התרגום, כעקרון הגירסה בלי עברית
השתמשתי בעבר באפליקציה ולא זכור לי איתה בעיות, כנראה זה לא תואם למכשיר שלך.
הקישור שהבאת זה מה שהעלתי לך בדיוק, התמונות שם אכן לא מעודכנות.