בקשה | מידע על חנות אפליקציות של נטפרי
- 
@ברוך כרגע העדכונים נמצאים בחנות ואתה מעדכן ידנית יש סימון של עדכון ואמרו לי שהם עובדים על זה שיהיה עדכון אוטומטי @י-הודה האם בכל אנדרואיד (עם נטפרי) יש את החנות הזאת? או רק מ-7 ומעלה  
- 
@י-הודה האם בכל אנדרואיד (עם נטפרי) יש את החנות הזאת? או רק מ-7 ומעלה  @ירושלים-שלי אמר בבקשה | מידע על חנות אפליקציות של נטפרי: @י-הודה האם בכל אנדרואיד (עם נטפרי) יש את החנות הזאת? או רק מ-7 ומעלה  איך שהבנתי איך שמתקינים תעודה וכל התהליך יורד אפליקציה של החנות רק צריך להסתכל במדריכים של נטפרי תעודה לאנדרואיד ולבדוק שם אם יש הגבלה 
 כבר התקנתם תעודת אבטחה ווייפרי?
- 
@י-הודה האם בכל אנדרואיד (עם נטפרי) יש את החנות הזאת? או רק מ-7 ומעלה  @ירושלים-שלי אמר בבקשה | מידע על חנות אפליקציות של נטפרי: @י-הודה האם בכל אנדרואיד (עם נטפרי) יש את החנות הזאת? או רק מ-7 ומעלה  רק עם וויפרי 
 וממילא רק מאנדרואיד 7 ומעלה
- 
@ירושלים-שלי אמר בבקשה | מידע על חנות אפליקציות של נטפרי: @י-הודה האם בכל אנדרואיד (עם נטפרי) יש את החנות הזאת? או רק מ-7 ומעלה  איך שהבנתי איך שמתקינים תעודה וכל התהליך יורד אפליקציה של החנות רק צריך להסתכל במדריכים של נטפרי תעודה לאנדרואיד ולבדוק שם אם יש הגבלה 
 כבר התקנתם תעודת אבטחה ווייפרי?@י-הודה הא, זה רק למי שמתקין wi-free? למה?????  
- 
@י-הודה הא, זה רק למי שמתקין wi-free? למה?????  @ירושלים-שלי ככה 
 כי אין תמיכה בשימוש באינטרנט ללא הגנה
 ואנדרואיד בלי וויפיר אינו נחשב להגנה
 ופחות מ7 לא צריך את זה
- 
@ירושלים-שלי ככה 
 כי אין תמיכה בשימוש באינטרנט ללא הגנה
 ואנדרואיד בלי וויפיר אינו נחשב להגנה
 ופחות מ7 לא צריך את זה
- 
@ירושלים-שלי אמר בבקשה | מידע על חנות אפליקציות של נטפרי: @a0533057932 אמר בבקשה | מידע על חנות אפליקציות של נטפרי: ופחות מ7 לא צריך את זה למה??  יתכן (אני לא מכיר אנדרואיד) שהוא לא דורש אבטחת ssl? 
- 
@ירושלים-שלי אמר בבקשה | מידע על חנות אפליקציות של נטפרי: @a0533057932 אמר בבקשה | מידע על חנות אפליקציות של נטפרי: ופחות מ7 לא צריך את זה למה??  יתכן (אני לא מכיר אנדרואיד) שהוא לא דורש אבטחת ssl? @מישהו12 אמר בבקשה | מידע על חנות אפליקציות של נטפרי: @ירושלים-שלי אמר בבקשה | מידע על חנות אפליקציות של נטפרי: @a0533057932 אמר בבקשה | מידע על חנות אפליקציות של נטפרי: ופחות מ7 לא צריך את זה למה??  יתכן (אני לא מכיר אנדרואיד) שהוא לא דורש אבטחת ssl? שזה אומר? אגב, הלינק ההוא חסום בנטפרי... 
- 
@מישהו12 אמר בבקשה | מידע על חנות אפליקציות של נטפרי: @ירושלים-שלי אמר בבקשה | מידע על חנות אפליקציות של נטפרי: @a0533057932 אמר בבקשה | מידע על חנות אפליקציות של נטפרי: ופחות מ7 לא צריך את זה למה??  יתכן (אני לא מכיר אנדרואיד) שהוא לא דורש אבטחת ssl? שזה אומר? אגב, הלינק ההוא חסום בנטפרי... @ירושלים-שלי אמר בבקשה | מידע על חנות אפליקציות של נטפרי: @מישהו12 אמר בבקשה | מידע על חנות אפליקציות של נטפרי: @ירושלים-שלי אמר בבקשה | מידע על חנות אפליקציות של נטפרי: @a0533057932 אמר בבקשה | מידע על חנות אפליקציות של נטפרי: ופחות מ7 לא צריך את זה למה??  יתכן (אני לא מכיר אנדרואיד) שהוא לא דורש אבטחת ssl? שזה אומר? אגב, הלינק ההוא חסום בנטפרי... שלא צריך לתהקין תעודה.תודה 
- 
@ירושלים-שלי אמר בבקשה | מידע על חנות אפליקציות של נטפרי: @מישהו12 אמר בבקשה | מידע על חנות אפליקציות של נטפרי: @ירושלים-שלי אמר בבקשה | מידע על חנות אפליקציות של נטפרי: @a0533057932 אמר בבקשה | מידע על חנות אפליקציות של נטפרי: ופחות מ7 לא צריך את זה למה??  יתכן (אני לא מכיר אנדרואיד) שהוא לא דורש אבטחת ssl? שזה אומר? אגב, הלינק ההוא חסום בנטפרי... שלא צריך לתהקין תעודה.תודה 
- 
@ירושלים-שלי אמר בבקשה | מידע על חנות אפליקציות של נטפרי: @a0533057932 אמר בבקשה | מידע על חנות אפליקציות של נטפרי: ופחות מ7 לא צריך את זה למה??  כי פחות מאנדרואיד 7 האנדרואיד סומך על תעודות המשתמש 
- 
@ירושלים-שלי והחנות הינה חלק מהתקנת וויפרי 
 כלומר גם אם תמצא את הAPK שלה היא לא תעבוד לך
 רק מכשיר שרשום בשרתים יכול להרויד דרכה
- 
@ירושלים-שלי והחנות הינה חלק מהתקנת וויפרי 
 כלומר גם אם תמצא את הAPK שלה היא לא תעבוד לך
 רק מכשיר שרשום בשרתים יכול להרויד דרכה@a0533057932 טוב, חבל...  תודה רבה לכם בכל אופן  (על המידע). (על המידע).
- 
@צדיק-תמים אמר בבקשה | מידע על חנות אפליקציות של נטפרי: @moshep שרתי ווצאפ חסומים בנטפרי יש מצב שהם פותחים וואטסאפ לכאילו שחייבים. (כמובן, לאחר שהם מתרשמים מהבנאדם שמולם, ועד כמה הוא חייב את הוואטסאפ...) @ירושלים-שלי אמר בבקשה | מידע על חנות אפליקציות של נטפרי: יש מצב שהם פותחים וואטסאפ לכאילו שחייבים. עד כמה שהבנתי אין מצב שהם פותחים את הוואטסאפ 
- 
@ירושלים-שלי אמר בבקשה | מידע על חנות אפליקציות של נטפרי: יש מצב שהם פותחים וואטסאפ לכאילו שחייבים. עד כמה שהבנתי אין מצב שהם פותחים את הוואטסאפ @itamar25 מידיעה הם פותחים למי שנדרש. מכירה אישית מישהי שעובדת עם זה, הם בחנו את העניין ואישרו. 
- 
@ירושלים-שלי אמר בבקשה | מידע על חנות אפליקציות של נטפרי: @מישהו12 @י-הודה השאלה מאיפה מגיעים בכללי להוריד את האפליקציה של החנות שלהם? 
- 
@ירושלים-שלי אמר בבקשה | מידע על חנות אפליקציות של נטפרי: @מישהו12 @י-הודה השאלה מאיפה מגיעים בכללי להוריד את האפליקציה של החנות שלהם? פוסט זה נמחק!
- 
@ירושלים-שלי אמר בבקשה | מידע על חנות אפליקציות של נטפרי: @מישהו12 @י-הודה השאלה מאיפה מגיעים בכללי להוריד את האפליקציה של החנות שלהם? @יוסי-מחשבים אמר בבקשה | מידע על חנות אפליקציות של נטפרי: זה wi-free ?!! שימו  לא להוריד את זה לפני חשיבה, לא להוריד את זה לפני חשיבה,כי זה עולה 100 ₪ הסרת התקנה.
 עריכה: לא ניתן להסיר את זה!!!! (באנדרואיד) במחשב, ניתן להסיר בתשלום של 100 ₪
- 
@יוסי-מחשבים אמר בבקשה | מידע על חנות אפליקציות של נטפרי: זה wi-free ?!! שימו  לא להוריד את זה לפני חשיבה, לא להוריד את זה לפני חשיבה,כי זה עולה 100 ₪ הסרת התקנה.
 עריכה: לא ניתן להסיר את זה!!!! (באנדרואיד) במחשב, ניתן להסיר בתשלום של 100 ₪פוסט זה נמחק!
- 
פוסט זה נמחק! @יוסי-מחשבים באמת??  זה משהו חדש, בעבר זה עלה הסרה.