עזרה-אני רוצה לפרק מזגן בעצמי (לצורך שימוש במקום אחר)
-
-
@יוני מדחס עושה 2 פעולות בו זמנית
א שואב את הגז
ב מוציא אותו.
הוא שואב דרך הצינור התחתון( העבה)
ומוציא דרך העליון ( הדק)
צריך לפתוח את המכסה של העליון( זה נראה כמו בורג כזה ( דומה לבוקסה) צריך לשחרר את זה ולהכניס לבפנים מפתח מתאים ( כמו אלן אבל ממש גדול) ולסגור את הצינור עכשיו המדחס לא יכול להוציא הוא יכול רק לשאוב אז נפעיל את המזגן בערך דקה שהוא ישאב את כל הגז והוא לא יכול להוציא כי כבר סגרנו ואז מהר לסגור אותו דבר גם את התחתון ( העבה) ולנתק מיד מהחשמל וזהו הגז שמור בתוך המדחס.
בהצלחה!!
מקווה שהייתי מספיק ברור. -
תסתכל באתר החשמלאים (חשמלאים.קום)ביתר פירוט:
פירוק מזגןזה סדר הפעולות:
1- תדליק את המזגן על קירור בטמפרטורה הנמוכה ביותר ותמתין שהוא יתחיל לקרר.
אם כבר קר בחוץ המדחס לא יתחיל לפעול, במקרה זה תדליק ותשנה לחימום, לפני
כן פתח את חיבורי החשמל של היחידה החיצונית ותנתק את החוט שהולך אל משאבת
החום ואז מה שיקרה שהגז יידחס אל היחידה החיצונית ולא הפנימית. צורה יותר פרימיטיבית היא, לשלוף את הרגשים, יש 2 כאלה ולחמם אותם בעזרת הבל פיך.
2- לך ליחידה החיצונית אל חיבורי צינורות הנחושת.
3- אם יש מכסים פתח אותם (אל תשחרר את חיבורי הצינורות עדיין)!!
4- מתחת למכסים אמורים להיות ברגיי אלן (משושה) שהם בעצם הברזים. אתה צריך
מפתח (6 או 7) אם אני לא טועה
5- סגור את הברז של הצינור הדק והמתן 5 דקות, היחידה החיצונית מתחילה לרעוד, זה בדרך כלל הסימן.
6- לאחר 5 דקות סגור את הברז של הצינור העבה.עכשיו הגז מכונס בתוך המזגן ואתה יכול לכבות אותו ולפרק את הצינורות.
-
@אלעזר-אלעזר החלק של היחידות חשמל לא נצרך אפשר גם בלי וכשהמזגן על קור צריך לכבות אחרי דקה אם לא הכבל ילך
-
@יונה-בן-לאה התכוונת לקבל? נכון
הבעייה היא בהתקנה פרטית זה שאין לבנ"א פרטי את כל הציוד למשל משאבת וואקום שזה אמנם לא חייב אבל מומלץ -
לא עברתי על הכל.
העתקתי מהאתר חשמלאים קום את כל מה שהיה בקטגורית: 'פירוק מזגן' ככתבו וכלשונו, הערות נדמה לי שאפשר להשאיר שם. -
@יוני סרטונים
פתוחים בנטפרי
https://www.youtube.com/watch?v=upBEZ19a7wI
https://www.youtube.com/watch?v=j_ksTbNPAHw
יש עוד תחפש בגוגל ככה
site:youtube.com הרכבת מזגן -
פוסט זה נמחק!
-
@ב-מ-ב-ל-יק זה לא הכוונה לכבל במהותו כגון כבל מאריך
אלא לקבל שזה שם של רכיב
זה רכיב שתפקידו לאגור חשמל ובעת הצורך כגון הנעת המדחס הוא נותן יותר כח לזמן רגעי
זה נמצא בהמון מכשירים חשמליים שיש להם מנוע כגון מזגן ומקרר -
@ב-מ-ב-ל-יק אתה ליצן
-
@ב-מ-ב-ל-יק מקווה שעכשיו הקריצה היא אמיתית
מקודם אני הבנתי שהתכוונת ברצינות וצדקתי -
@אלעזר-אלעזר יכול להיות אני ראיתי מזמן את הסרטונים הללו ואיני זוכר אם היה שם הסבר לפירוק והרכבה מחדש לכן כתבתי לו איך לחפש ושזה יביא לו תוצאות מיוטיוב בלבד
-