אפליקציה חינמית לסינון האינטרנט מישהו מכיר?
-
@1divid אמר באפליקציה חינמית לסינון האינטרנט מישהו מכיר?:
אצל מי השליטה על הסינון[מי יכול לפתוח או לסגור את רמת הסינון]
ניתן לשלוט ע"י פלאפון אחר (מתקינים את האפליקציה ומגדירים בהתקנה "הורים"), ניתן לשלוט באותו פלאפון עליו מותקנת החסימה ע"י כניסה לחשבון משתמש (מייל+סיסמה), ניתן לשוט מהמחשב כנ"ל
-
@יוסי-מחשבים אמר באפליקציה חינמית לסינון האינטרנט מישהו מכיר?:
אצל מי השליטה על הסינון[מי יכול לפתוח או לסגור את רמת הסינון]
ניתן לשלוט ע"י פלאפון אחר (מתקינים את האפליקציה ומגדירים בהתקנה "הורים"), ניתן לשלוט באותו פלאפון עליו מותקנת החסימה ע"י כניסה לחשבון משתמש (מייל+סיסמה), ניתן לשוט מהמחשב כנ"ל
אין דרך לשליטה מפלאפון עצמו על הסינון אבל לדוגמא שזה יהיה עם קוד ואז את הקוד עושה מישהו אחר[הבנתה מה אני מתכוון?]
-
אין דרך לשליטה מפלאפון עצמו על הסינון אבל לדוגמא שזה יהיה עם קוד ואז את הקוד עושה מישהו אחר[הבנתה מה אני מתכוון?]
בהחלט ניתן, רק שהקוד לפתיחת אתרים הוא בן 4 ספרות, אמנם יש מערכת שמרחיקה את זמן הנסיונות אבל עדיין זה יכול להפרץ מתישהו.
לשינוי הגדרות כלליות לא מספיק קוד בן 4 ספרות אלא צריך את סיסמת המשתמש שאיתה נרשמת לשירות, והיא יכולה להיות גם ארוכה מאד. -
@יוסי-מחשבים אמר באפליקציה חינמית לסינון האינטרנט מישהו מכיר?:
בהחלט ניתן, רק שהקוד לפתיחת אתרים הוא בן 4 ספרות, אמנם יש מערכת שמרחיקה את זמן הנסיונות אבל עדיין זה יכול להפרץ מתישהו.
לשינוי הגדרות כלליות לא מספיק קוד בן 4 ספרות אלא צריך את סיסמת המשתמש שאיתה נרשמת לשירות, והיא יכולה להיות גם ארוכה מאד.אוקי ממש תודה רבה!!!
-
@ירושלים-שלי
שיאומי מקשים ואני רוצה סינון בסיסי -
פוסט זה נמחק!
-
@מראה-יעקב ברוך הבא! נא לקרא את חוקי הפורום
-
הסתדרת?
-
-
@EfiNamirovsky כתב באפליקציה חינמית לסינון האינטרנט מישהו מכיר?:
הסתדרת?
עי' חוקי הפורום בנוגע הקפצת נושא, להבא יש לפתוח נושא חדש (אפשר גם כמגיב על נושא זה)!