אפליקציה חינמית לסינון האינטרנט מישהו מכיר?
-
@ירושלים-שלי אמר באפליקציה חינמית לסינון האינטרנט מישהו מכיר?:
הוא ביקש משהו חינמי. שימו
אח"כ הו אשאל מה המחיר של נטספארק אז הבנתי שבלית ברירה אחרת הוא ישלם
אם מחפשים משהו טוב, לא משנה מה, א"א לצפות לזה בחינם (חוץ מנטפרי שזה באמת לש"ש, אבל גם עולה תשלום סימלי 15 ש"ח לחודש) -
@1divid יש אפליקציות פשוטות שפשוט אתה מגדיר איזה אפליקציות יפתחו רגיל ואיזה ידרשו סיסמה בכניסה לאפליקציה ובכך אתה לכאורה שולט על זה...
ראה פה
רק, שים שלפעמים הוא נותן אופציה של טביעת אצבע בנוסף על הסיסמה, ובמקרה שבעל המכשיר הכניס סיסמה של טביעת אצבע הוא ירצה את אותה טביעת אצבע של בעל המכשיר ואז הוא יוכל גם כן לפתוח את האפליקציות הנעולות... ולכן, חפש אפליקציה שמופעלת רק ע"י סיסמה וגם שם תגדיר את האימייל לשחזור סיסמה רק את האימייל שלך...
בהצלחה.
נ.ב. יש מכשירים שנותנים את האופציה הזאת שיש במכשיר בצורה מובנית. נגיד אצלי אני נכנסת למנהל המכשיר ושם יש אופציה לחסום אפליקציות עם סיסמה.
במקרה ויש את האופציה במכשיר מומלץ להשתמש עם האופציה המובנית ולא עם אפליקציות חיצוניות כי במקרים כאילו הם פחות אמינות.אני לא מחפש סינון על אפליקציות אני צריך סינון על האינטרנט
-
@יוסי-מחשבים אמר באפליקציה חינמית לסינון האינטרנט מישהו מכיר?:
@1divid תלוי לאיזה רמה אתה מבקש, הבעיה היום באפליקציות סינון שמותאמות לכשרות גבוהה היא שגם הסינון לא משהו וגם איכות האפליקציה לא משהו וגם השירות לא משהו.
יש ל-ESET אפליקציה לסינון ניתן להתקין מכאן:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.eset.parental
צריך להרשם
המחיר 99 ש"ח לשנה (8.25 לחודש)
ניתן להגביל אפליקציות בזמן
אתרי אינטרנט זה מסנן (בדפדפנים הנפוצים) לפי קטגוריות, לדוגמא:
אוכל ומשקאות, אופנה, אלכוהול וטבק, אמנויות (כמו יוטיוב וכד'), בריאות, דת, חדשות פורטל וחיפוש, חיות מחמד, חינוך, טכנולוגיה, ילדים, כלי רכב, מדע, נדל"ן נסיעות, סגנון חיים, ספורט, עסקים וקריירות, פיננסים, צ'אטים ורשתות חברתיות, ציבור ממשל וחחוק, קניות, תחביבים ותחומי עניין, קניות ועוד
ניתן לחבר עד 5 מכשירים
ניתן לשלוט מהמכשיר ומהמחשב ע"י כניסה לחשבון המשתמש הרשום
חסרונות:
לא מותאם לציבור החרדי
לא מסנן בתוך אתרים
לא מסיר פרסומות
תומך רק בכרום, אופרה, פיירפוקס, סמסונג (ועוד, רק פחות מוכרים)
מצב "מפתחים" ו"איפוס המכשיר" אינם נעולים
מעלות:
רמת אפליקציה גבוהה
שירות מעולה
eset parental control heb.pdfאצל מי השליטה על הסינון[מי יכול לפתוח או לסגור את רמת הסינון]
נ.ב אני לא מחפש רמה גבוה מיצדי הכי בסיסי -
@1divid אבל בזה אתה יכול להשיג שליטה על אפליקציה כמו נגיד חנות פלי וכרום. ואתה מחליט לפתוח את כרום ולא את חנות פלי על מנת שלא יוכלו להוריד יוטיוב נגיד.
חוץ מזה אם אתה מחפש סינון רק לתכנים מאוד לא ראויים יש אופציה של גוגל.זהו שעל האפליקציות אין בעיה
הבעיה באינטרנט אני מחפש את המינימום של הסינון יש משהו כזה?[עדיף בחינם שהשליטה אצל מישהו אחר ולא מי שהפון אצלו] -
@1divid אמר באפליקציה חינמית לסינון האינטרנט מישהו מכיר?:
אצל מי השליטה על הסינון[מי יכול לפתוח או לסגור את רמת הסינון]
ניתן לשלוט ע"י פלאפון אחר (מתקינים את האפליקציה ומגדירים בהתקנה "הורים"), ניתן לשלוט באותו פלאפון עליו מותקנת החסימה ע"י כניסה לחשבון משתמש (מייל+סיסמה), ניתן לשוט מהמחשב כנ"ל
-
אצל מי השליטה על הסינון[מי יכול לפתוח או לסגור את רמת הסינון]
ניתן לשלוט ע"י פלאפון אחר (מתקינים את האפליקציה ומגדירים בהתקנה "הורים"), ניתן לשלוט באותו פלאפון עליו מותקנת החסימה ע"י כניסה לחשבון משתמש (מייל+סיסמה), ניתן לשוט מהמחשב כנ"ל
אין דרך לשליטה מפלאפון עצמו על הסינון אבל לדוגמא שזה יהיה עם קוד ואז את הקוד עושה מישהו אחר[הבנתה מה אני מתכוון?]
-
אין דרך לשליטה מפלאפון עצמו על הסינון אבל לדוגמא שזה יהיה עם קוד ואז את הקוד עושה מישהו אחר[הבנתה מה אני מתכוון?]
בהחלט ניתן, רק שהקוד לפתיחת אתרים הוא בן 4 ספרות, אמנם יש מערכת שמרחיקה את זמן הנסיונות אבל עדיין זה יכול להפרץ מתישהו.
לשינוי הגדרות כלליות לא מספיק קוד בן 4 ספרות אלא צריך את סיסמת המשתמש שאיתה נרשמת לשירות, והיא יכולה להיות גם ארוכה מאד. -
בהחלט ניתן, רק שהקוד לפתיחת אתרים הוא בן 4 ספרות, אמנם יש מערכת שמרחיקה את זמן הנסיונות אבל עדיין זה יכול להפרץ מתישהו.
לשינוי הגדרות כלליות לא מספיק קוד בן 4 ספרות אלא צריך את סיסמת המשתמש שאיתה נרשמת לשירות, והיא יכולה להיות גם ארוכה מאד.אוקי ממש תודה רבה!!!
-
@ירושלים-שלי
שיאומי מקשים ואני רוצה סינון בסיסי -
פוסט זה נמחק!
-
@מראה-יעקב ברוך הבא! נא לקרא את חוקי הפורום
-
הסתדרת?
-
-
@EfiNamirovsky כתב באפליקציה חינמית לסינון האינטרנט מישהו מכיר?:
הסתדרת?
עי' חוקי הפורום בנוגע הקפצת נושא, להבא יש לפתוח נושא חדש (אפשר גם כמגיב על נושא זה)!