שגיאה | C2 "אחסון הודעות אינו מוכן"
- 
@חברון-וסרטיל הזיכרון @שש66 כל מה שיש לי בפלאפון נמצא על הכרטיס. חוץ מההודעות. 
 או שאולי יכול להיות שזה הערות בלוח-שנה?
- 
@שש66 כל מה שיש לי בפלאפון נמצא על הכרטיס. חוץ מההודעות. 
 או שאולי יכול להיות שזה הערות בלוח-שנה?@חברון-וסרטיל לא נראה לי.... 
- 
@שש66 כל מה שיש לי בפלאפון נמצא על הכרטיס. חוץ מההודעות. 
 או שאולי יכול להיות שזה הערות בלוח-שנה?@חברון-וסרטיל אמר בשגיאה | C2 "אחסון הודעות אינו מוכן": @שש66 כל מה שיש לי בפלאפון נמצא על הכרטיס. חוץ מההודעות. 
 או שאולי יכול להיות שזה הערות בלוח-שנה?תמחק הודעות בסיטונאות 
- 
@חברון-וסרטיל אמר בשגיאה | C2 "אחסון הודעות אינו מוכן": @שש66 כל מה שיש לי בפלאפון נמצא על הכרטיס. חוץ מההודעות. 
 או שאולי יכול להיות שזה הערות בלוח-שנה?תמחק הודעות בסיטונאות @מישהו12 סיטונאות? מה הכוונה? 
- 
@מישהו12 סיטונאות? מה הכוונה? @חברון-וסרטיל הרבה 
- 
@מישהו12 סיטונאות? מה הכוונה? 
- 
@חברון-וסרטיל אמר בשגיאה | C2 "אחסון הודעות אינו מוכן": @שש66 כל מה שיש לי בפלאפון נמצא על הכרטיס. חוץ מההודעות. 
 או שאולי יכול להיות שזה הערות בלוח-שנה?תמחק הודעות בסיטונאות @מישהו12 אין לי אפשרות. אין גישה להודעות. 
 לא במכשיר (זיכרון אינו מוכן) ולא במובי במחשב
- 
@מישהו12 אין לי אפשרות. אין גישה להודעות. 
 לא במכשיר (זיכרון אינו מוכן) ולא במובי במחשב@חברון-וסרטיל אמר בשגיאה | C2 "אחסון הודעות אינו מוכן": @מישהו12 אין לי אפשרות. אין גישה להודעות. 
 לא במכשיר (זיכרון אינו מוכן) ולא במובי במחשבאז מה שאני מציע-אבל ילך לך כל מה שמאוחסן- תצרוב אימג' חדש 
- 
@חברון-וסרטיל אמר בשגיאה | C2 "אחסון הודעות אינו מוכן": @מישהו12 אין לי אפשרות. אין גישה להודעות. 
 לא במכשיר (זיכרון אינו מוכן) ולא במובי במחשבאז מה שאני מציע-אבל ילך לך כל מה שמאוחסן- תצרוב אימג' חדש 
- 
@מישהו12 אין לי אפשרות. אין גישה להודעות. 
 לא במכשיר (זיכרון אינו מוכן) ולא במובי במחשב@חברון-וסרטיל אמר בשגיאה | C2 "אחסון הודעות אינו מוכן": @מישהו12 אין לי אפשרות. אין גישה להודעות. 
 לא במכשיר (זיכרון אינו מוכן) ולא במובי במחשבומה עם "מחיקת כל ההודעות"? 
 (כמובן, רק אם אין לך שם הודעות חשובות שברצונך לשמור).
- 
@חברון-וסרטיל אמר בשגיאה | C2 "אחסון הודעות אינו מוכן": @מישהו12 אין לי אפשרות. אין גישה להודעות. 
 (כמובן, רק אם אין לך שם הודעות חשובות שברצונך לשמור).
- 
 (כמובן, רק אם אין לך שם הודעות חשובות שברצונך לשמור).@חברים גם כן לא אפשרי 
- 
@חברים גם כן לא אפשרי @חברון-וסרטיל אמר בשגיאה | C2 "אחסון הודעות אינו מוכן": @חברים גם כן לא אפשרי לאייקון ההודעות-טקסט שבתפריט ראשי בפלאפון, גם אין לך גישה? 
- 
@חברון-וסרטיל אמר בשגיאה | C2 "אחסון הודעות אינו מוכן": @חברים גם כן לא אפשרי לאייקון ההודעות-טקסט שבתפריט ראשי בפלאפון, גם אין לך גישה? @חברים יש גישה, אבל אחריו אני יכול להיכנס רק לחלק מהדברים 
- 
@חברון-וסרטיל תנסה צריבת דמה או צריבת אימג' בbest (על dead mode) 
- 
@חברים יש גישה, אבל אחריו אני יכול להיכנס רק לחלק מהדברים @חברון-וסרטיל אמר בשגיאה | C2 "אחסון הודעות אינו מוכן": @חברים יש גישה, אבל אחריו אני יכול להיכנס רק לחלק מהדברים יפה! 
 אז לגבי מה שכתבת לי לעיל , מן הסתם לא הבנת אותי כ"כ. , מן הסתם לא הבנת אותי כ"כ. @חברון-וסרטיל אמר בשגיאה | C2 "אחסון הודעות אינו מוכן": @חברים גם כן לא אפשרי תיכנס.... 
 תפריט (ראשי) > הודעות > מחק הודעות...
- 
@חברון-וסרטיל אמר בשגיאה | C2 "אחסון הודעות אינו מוכן": @חברים יש גישה, אבל אחריו אני יכול להיכנס רק לחלק מהדברים יפה! 
 אז לגבי מה שכתבת לי לעיל , מן הסתם לא הבנת אותי כ"כ. , מן הסתם לא הבנת אותי כ"כ. @חברון-וסרטיל אמר בשגיאה | C2 "אחסון הודעות אינו מוכן": @חברים גם כן לא אפשרי תיכנס.... 
 תפריט (ראשי) > הודעות > מחק הודעות...@חברים אמר בשגיאה | C2 "אחסון הודעות אינו מוכן": @חברון-וסרטיל אמר בשגיאה | C2 "אחסון הודעות אינו מוכן": @חברים יש גישה, אבל אחריו אני יכול להיכנס רק לחלק מהדברים יפה! 
 תפריט (ראשי) > הודעות > מחק הודעות...לא לא.. אני יכול להיכנס למחיקת הודעות אבל אחרי זה כל דבר שאני לוחץ זה כותב לי "זיכרון אחסון הודעות אינו מוכן" 
-