יש לי נטסטיק שמתנתק לפעמים ומתחבר... בקיצור עושה בעיות, אולי בהגדרות משהו?
- 
@מוטי-ברנד אוקיי, אבל לסיכום הנטסטיק הזה הוא לא דור 4??!! @איציק-דייטש לא נראה לי שהוא דור 4 אמיתי לפחות לא בכזה מחיר כמה שהוא עולה 
- 
@איציק-דייטש לא נראה לי שהוא דור 4 אמיתי לפחות לא בכזה מחיר כמה שהוא עולה @מוטי-ברנד כמה הוא עלה לך? 
- 
@מוטי-ברנד אוקיי, אבל לסיכום הנטסטיק הזה הוא לא דור 4??!! @איציק-דייטש אמר ביש לי נטסטיק שמתנתק לפעמים ומתחבר... בקיצור עושה בעיות, אולי בהגדרות משהו?: @מוטי-ברנד אוקיי, אבל לסיכום הנטסטיק הזה הוא לא דור 4??!! היה לי אותו, הוא לא דור 4, בדוק. 
- 
@איציק-דייטש אמר ביש לי נטסטיק שמתנתק לפעמים ומתחבר... בקיצור עושה בעיות, אולי בהגדרות משהו?: @מוטי-ברנד אוקיי, אבל לסיכום הנטסטיק הזה הוא לא דור 4??!! היה לי אותו, הוא לא דור 4, בדוק. 
- 
@בנצי-20 כמה הוא עלה לך? @איציק-דייטש אמר ביש לי נטסטיק שמתנתק לפעמים ומתחבר... בקיצור עושה בעיות, אולי בהגדרות משהו?: @בנצי-20 כמה הוא עלה לך? לא זוכר, והמחיר לא קשור. 
- 
@מוטי-ברנד כמה הוא עלה לך? @איציק-דייטש אמר ביש לי נטסטיק שמתנתק לפעמים ומתחבר... בקיצור עושה בעיות, אולי בהגדרות משהו?: @מוטי-ברנד כמה הוא עלה לך? 15$ בעלי אקספרס וזה יוצא 60 שקל בערך 
- 
@איציק-דייטש אמר ביש לי נטסטיק שמתנתק לפעמים ומתחבר... בקיצור עושה בעיות, אולי בהגדרות משהו?: @מוטי-ברנד כמה הוא עלה לך? 15$ בעלי אקספרס וזה יוצא 60 שקל בערך @מוטי-ברנד אני שילמתי על זה 250 שח!!! 
- 
@מוטי-ברנד אני שילמתי על זה 250 שח!!! @איציק-דייטש ליבי עליך!!!!      
- 
@איציק-דייטש ליבי עליך!!!!      @מוטי-ברנד תודה רבה על זה, אבל בכל מקרה התוכנית שלי זה לחזור אליו להגיד לו שביקשתי דור ארבע... בקיצר... שיחזיר לי את הכסף 
- 
@מוטי-ברנד תודה רבה על זה, אבל בכל מקרה התוכנית שלי זה לחזור אליו להגיד לו שביקשתי דור ארבע... בקיצר... שיחזיר לי את הכסף @איציק-דייטש לא יעזור 
 הוא יטען שטכנית יש לו דור 4
 שזה שזה מכשיר זבל לא משנה
- 
@איציק-דייטש לא יעזור 
 הוא יטען שטכנית יש לו דור 4
 שזה שזה מכשיר זבל לא משנה@A0533057932 יש לי מה להפסיד מלנסות?? 
- 
@A0533057932 יש לי מה להפסיד מלנסות?? @איציק-דייטש כאב לב שלא התייחסו אליך 
- 
@איציק-דייטש כאב לב שלא התייחסו אליך @A0533057932 סמוך על שרוך