האם רמת הקור שהמזגן מוציא תלוי בטמפרטורה שנבחרה
-
פוסט זה נמחק!
-
יש לי גם מזגני אינוורטר ולא פגשתי בהם תקלות רבות יותר.
-
@eitcok-grafik איזה חברה?
כמדומני החברה ההכי טובה היא מיצובישי.
בעיקרון הבעיות הם בחיישנים.
כך אמר לי חבר טכנאי. -
@קטונתי אמר בהאם רמת הקור שהמזגן מוציא תלוי בטמפרטורה שנבחרה:
@eitcok-grafik איזה חברה?
כמדומני החברה ההכי טובה היא מיצובישי.
בעיקרון הבעיות הם בחיישנים.
כך אמר לי חבר טכנאי.באמת החברה הכי טובה היא מצובישי, פוג'יטסו גם מאד טובה לא הרבה אחריה.
תדיראן אינוורטר הם בסדר, סמסונג גם בסדר. [סמסונג קצת יותר משוכללים מתדיראן אבל פחות נפוצים].
באלקטרה המזגני אינוורטר הראשונים היו מאד בעייתיים הכרטיס האלקטרוני שלו היה הולך תוך כמה שנים ותיקון שלו (החלפה) היה עולה 1500 ש"ח.
אבל כיום הטכנולוגיה הרבה יותר בשלה וגם התיקונים יותר זולים.
שמעתי מטכנאי מומחה שזה שיש טכנאים שלא ממליצים על אינוורטר זה כי הם פשוט לא מכירים אותם ולא יודעים איך הטכנולוגיה שלהם עובדת.
ברעיון הם הרבה יותר נוחים וחסכוניים. ובאמת בהם הטמפרטורה מושפעת לפי המעלות בשלט כיון שזה מזגנים בעלי תפוקה משתנה, משא"כ במזגן רגיל או שהמדחס עובד ואז הוא בתפוקה מלאה או שהוא בכלל לא עובד ואז המזגן עובד רק על איוורור.
נ. .ב סליחה על הפוסט הארוך -
@יהודה-12 אמר בהאם רמת הקור שהמזגן מוציא תלוי בטמפרטורה שנבחרה:
שמעתי מטכנאי מומחה שזה שיש טכנאים שלא ממליצים על אינוורטר זה כי הם פשוט לא מכירים אותם ולא יודעים איך הטכנולוגיה שלהם עובדת.
אני יותר חושב שאותו אחד שאמר לך רצה ליקר את עצמו.
כי החבר שלי סיפר לי שזה מה שלימדו אותו (הוא היה באמצע קורס)
ואני לא חושב שמישהו שמוסר קורסים לא יודע להתעסק עם אינוורטר.
אלא פשוט, לא ממליצים כי יש המון בעיות.
נ.ב. טושיבה איפה נמצאת?
פשוט אני הכרתי טושיבה והיה על הפנים, מעניין איפה היא מקוטלגת -
@קטונתי אמר בהאם רמת הקור שהמזגן מוציא תלוי בטמפרטורה שנבחרה:
אני יותר חושב שאותו אחד שאמר לך רצה ליקר את עצמו.
הוא מומחה לא בגלל זה. אני מכיר אותו טוב, [זה גם לא הסגנון שלו בכלל].
עריכה: שמעתי ככה גם מעוד טכנאי אבל את השני אני לא מספיק מכיר כמה הוא יודע.@קטונתי אמר בהאם רמת הקור שהמזגן מוציא תלוי בטמפרטורה שנבחרה:
נ.ב. טושיבה איפה נמצאת?
פשוט אני הכרתי טושיבה והיה על הפנים, מעניין איפה היא מקוטלגתאני לא מכיר אבל להבנתי מה שהיה פעם לא אומר הרבה על היום, גם אלקטרה היום יותר טובים.
וחוץ מזה זה נראה שתוך כמה שנים כמעט כל המזגנים יהיו אינוורטר כי כבר אין הפרש גדול במחירים והחסכון שלהם בחשמל הוא עצום [30-40%] גם מניסיון אישי שלי. -
@שלמה-ווייס סליחה שכחתי לציין כי זה מובן מאליו שזה היה מזגן אינוורטר ולכן זה עלה כ"כ יקר (-הכרטיס+ההרכבה)
-