לאחר התקנת ווינדוס מה אני צריך להתקין ומה מומלץ? (אנטי וירוס וכדו')
-
@A0533057932 אמר בלאחר התקנת ווינדוס מה אני צריך להתקין ומה מומלץ? (אנטי וירוס וכדו'):
@בנצי-20 מה המקור?
Daniel מ ym software
ואני אשמח לשמוע איך ללא התקנת כלום המחשב נשאר פרוץ גם לאחר 180 יום
הוא שומר את סקריפט הפריצה ומריץ אותו מדי פעם.
-
@בנצי-20 @A0533057932 @פלורידה הכל טוב התקנתי 7zip וזה מצוין, תודה לכולכם
@פלורידה אמר בלאחר התקנת ווינדוס מה אני צריך להתקין ומה מומלץ? (אנטי וירוס וכדו'):
ועד עכשיו??
לא באלי פיירפוקס ו classic start... כבר התקנתי
@פלורידה אמר בלאחר התקנת ווינדוס מה אני צריך להתקין ומה מומלץ? (אנטי וירוס וכדו'):
KMSpico
למה זה? כבר פרצתי את ווינדוס ואת אופיס
PDF-XChange Editor
אני לא אחד שעורך פי די אפים אני צריך משהו פשוט עם אפשרויות לעריכה
ולוח שנה עברי בלוח של וינדוס
אני פחות צריך את זה אבל בכל מקרה איך עושים זאת?
-
@בנצי-20 אמר בלאחר התקנת ווינדוס מה אני צריך להתקין ומה מומלץ? (אנטי וירוס וכדו'):
@A0533057932 אמר בלאחר התקנת ווינדוס מה אני צריך להתקין ומה מומלץ? (אנטי וירוס וכדו'):
@בנצי-20 מה המקור?
Daniel מ ym software
כוונתך לזה?
Digiboy_Activate-Online_v18_AutoC2R.cmd
הוא מבוסס על הסקריפט שהבאתי
-
@בנצי-20 כלומר יש משהו במחשב
מה זה שונה מKMS VL ALL?יש משהו אבל הוא לא מותקן ואין לו גישה לכלום, זה לא שונה רק שאונליין עדיף,
-
@בנצי-20 אמר בלאחר התקנת ווינדוס מה אני צריך להתקין ומה מומלץ? (אנטי וירוס וכדו'):
@בנצי-20 מה המקור?
Daniel מ ym software
כוונתך לזה?
Digiboy_Activate-Online_v18_AutoC2R.cmdאכן, זה האונליין (הוא גם אוטומטי ולא מסבך כמו ה vl all)
-
@איציק-דייטש אמר בלאחר התקנת ווינדוס מה אני צריך להתקין ומה מומלץ? (אנטי וירוס וכדו'):
איך עושים זאת?
-
@A0533057932 אגב לווינדוס מומלץ רישיון דיגיטלי של mas, החיסרון שלו שהוא גם רק אונליין
-
@בנצי-20 אני שמח ללמוד
מקור וקובץ הורדהקוד פתוח בגיטהאב, שילוב של kms38, hwid, kms online עם שיפורים.
A collection of scripts for activating Microsoft products using HWID / KMS38 / Online KMS activation methods with a focus on open-source code, less antivirus detection and user-friendliness.
MAS_1.4_AIO_CRC32_9A7B5B05.cmd -
@A0533057932
לסיכום : באונליין, לווינדוס mas 1.4 aio
לאופיס digiboy v18 online
אופליין, לשניהם digiboy vl all v38 (מה שהעלת במדריך). -
פריצה ללייטרום יש למישהו?
-
@איציק-דייטש אין בכלי ששלחתי?
-
-
@איציק-דייטש אין בכלי ששלחתי?
זה היה נראה שהוא לא עובד, אבל בסוף אני רואה שכן עבד, תודה רבה
-
@בנצי-20 הרישיון הדיגיטלי של Ratiborus הוא גם רק אונליין?
W10 Digital Activation Program v1.3.7 Portable.zip