אני צריך קצת עזרה לקראת התקנה מחדש של ווינדוס
-
@איציק-דייטש סליחה, אז אתה צודק בשאלה שלך!!
ובקשר לשאלה הזו--@איציק-דייטש אמר באני צריך קצת עזרה לקראת התקנה מחדש של ווינדוס:
אני רוצה רשימה של כל התוכנות שיש לי במחשב שאני ידע מה אני רוצה להחזיר ומה לו יש דרך ליצור כזה דבר או שפשוט לבדוק בלוח בקרה וכדו'...?
כנס לוח הבקרה- הסר תוכנות ותכניות ושם תראה את כל מה שמותקן
(אולי לזה התכוונת שכתבת "לבדוק בלוח הבקרה")
בכל אופן גם בסי כלינר יש אופציה לראות את כל התוכנות -
@אביב-לוין אמר באני צריך קצת עזרה לקראת התקנה מחדש של ווינדוס:
(אולי לזה התכוונת שכתבת "לבדוק בלוח הבקרה")
בדיוק
@אביב-לוין אמר באני צריך קצת עזרה לקראת התקנה מחדש של ווינדוס:
בכל אופן גם בסי כלינר יש אופציה לראות את כל התוכנות
תודה רבה
-
אני רוצה גם כן לשמור את הגופנים שיש לי... ומצאתי בתיקיה של ווינדוס תיקיה של גופנים, זה כל הגופנים שיש לי?
-
@איציק-דייטש אמר באני צריך קצת עזרה לקראת התקנה מחדש של ווינדוס:
אני רוצה גם כן לשמור את הגופנים שיש לי... ומצאתי בתיקיה של ווינדוס תיקיה של גופנים, זה כל הגופנים שיש לי?
כן.
(אני התקנתי גופנים למחשב שלי, ורציתי לראות באיזה תיקייה הם מותקנים, ואכן מצאתי אותם בתוך התיקייה הנ"ל). -
אפליקציות של ווינדוס נשמרות לי בחנות?
-
@חברים תודה
עוד שאלה, ראיתי בתוכנות הרבה תוכנות בשם מייקרוסופט ויזואל ומספר... מה אני אמור לעשות? וינדוס מתקין אותם לבד?בדרך כלל בעדכונים הראשונים שלאחר ההתקנה הוא מוסיף אותם.
-
לגבי זה מישהו יודע?
-
לגבי זה מישהו יודע?
אתה מדבר על משהו שקניתה?
-
נזכרתי בעוד שאלה, יש לי טלגרם גירסא ניידת, אני יצטרך להיכנס עוד פעם לחשבון שלי אחרי ההתקנה של הווינדוס?
-
@איציק-דייטש לכאורה אתה תמיד יכול לגבות על און קי
-
@A0533057932 הבעיה שכל פעם שאני מעביר אותו למקום אחר אני צריך להיכנס מחדש לחשבון, השאלה אם התקנה של ווינדוס גם יגרום לכך
-
@איציק-דייטש אז זה לא טלגרם נייד
-
@A0533057932 לא בדיוק, לא התקנתי את זה ואני יכול להעתיק את זה ואז לפתוח חשבון נוסף על השני וכשאני מעביר את זה הוא מבקש להתחבר מחדש
-
כשאני מתקין אותו (ווינדוס) יש עדיפות לעלות אותו מהבוט או שאני יכול פשוט להיכנס לדיסק אונקי ולהפעיל משם?
-
@שלמה-ווייס אמר באני צריך קצת עזרה לקראת התקנה מחדש של ווינדוס:
@איציק-דייטש כמובן ששולחן העבודה החדש יהיה במקום ברירת המחדל אבל ממש לא קשה להעביר אתו שוב לHDD ואז להעביר את הקבצים הקיימים אליו
מתשובתך זו הבנתי שכל מה שיש כרגע על השולחן עבודה ישמר אחרי ההתקנה של הווינדוס, הבנתי נכון?
-
@איציק-דייטש 100% בהתקנה אתה בכלל לא נוגע בו וזה יהפוך לתיקייה רגילה על הכונן השני
-
@שלמה-ווייס תודה רבה
-
@איציק-דייטש שים לב שאין לך פתקים נדבקים על שולחן העבודה
או תוכנות בהתקנה שקטה.