אשמח מאוד מאוד אם מישהו יעלה לפה נגן טוב וידידותי ליאנג (-4.2.1)
-
והייתי רוצה גם אולי מישהו יוכל לייעץ לי מה יכול להיות הבעיה בנגן 4.0.2 שיש לי שברוב הקבצים הוא עובד טוב מאוד ורק בכל מיני תיקיות מסוימות הוא עושה בעיות-כשאני רוצה להפעיל את האוקלייזר הוא כותב לי שגיאה באיתחול אוקלייזר וגם כשאני מפעיל תיקייה שלימה הוא נתקע אחרי כמה רצועות ואני צריך "לעזור לו" כל פעם על ידי טריק אחר להמשיך לנגן
יצוין שכולם הם MP3.
אשמח אם מישהו יכול לתת לי כיוון למה יש תיקיות שלא עובדות טוב. -
@אביב-לוין אמר באשמח מאוד מאוד אם מישהו יעלה לפה נגן טוב וידידותי ליאנג (-4.2.1):
@שמואל-ש שמעתי תגובות חמות ל vlc!! הבעיה שהוא לא נתמך לאנדרואיד נמוך אלא רק בגירסה ישנה של vlc
מצאתי לך אתר פה שמביא גירסאות ישנות
תבדוק מה מתאים לך ותוריד...אני לא מוצא את הטיב בזה-אם כבר אז יותר טוב ה-MX PLAYER
-
@שמואל-ש.
העלו פה בעבר את זה.
נגן_4.0.2.apk
לא זוכר את הקרדיט.
נגן מצויין! -
@eitcok-grafik אמר באשמח מאוד מאוד אם מישהו יעלה לפה נגן טוב וידידותי ליאנג (-4.2.1):
@שמואל-ש.
העלו פה בעבר את זה.
נגן_4.0.2.apk
לא זוכר את הקרדיט.
נגן מצויין!בדיוק על זה כתבתי פה -
והייתי רוצה גם אולי מישהו יוכל לייעץ לי מה יכול להיות הבעיה בנגן 4.0.2 שיש לי שברוב הקבצים הוא עובד טוב מאוד ורק בכל מיני תיקיות מסוימות הוא עושה בעיות-כשאני רוצה להפעיל את האוקלייזר הוא כותב לי שגיאה באיתחול אוקלייזר וגם כשאני מפעיל תיקייה שלימה הוא נתקע אחרי כמה רצועות ואני צריך "לעזור לו" כל פעם על ידי טריק אחר להמשיך לנגן
יצוין שכולם הם MP3.
אשמח אם מישהו יכול לתת לי כיוון למה יש תיקיות שלא עובדות טוב. -
אעלה לכאן לטובת הציבור את מה שהצלחתי להשיג חלק בזכות טוב ליבו של @1DIVID חן חן לו!
avee-player-1-2-83.apk
music-dj-mixer-virtual-dj-studio-songs-mixes-1-0.apk
musicolet-4-4-1-build210-armeabi-v7a.apk
music-player-audio-player-3-9-0.apk music-volume-eq-4-8.apk
music-volume-eq-4-8.apk -
-
@שמואל-ש אמר באשמח מאוד מאוד אם מישהו יעלה לפה נגן טוב וידידותי ליאנג (-4.2.1):
youtube-music-player-my-music-player-1-2-9-2.apk
nrgplayer-music-player-2-3-9.apk
נגן_4.0.2.apkהנגן השלישי פה זה מה שהעלית עכשיו
-
@אבא-לו וזה
אעלה לכאן לטובת הציבור את מה שהצלחתי להשיג חלק בזכות טוב ליבו של @1DIVID חן חן לו!
musicolet-4-4-1-build210-armeabi-v7a.apkהוא גירסה חדשה שלו עם הרבה מאוד שידרוגים אבל זה רק באנגלית
-
@שמואל-ש הנגן musicolet הועלה כאן 3 פעמים בדו שיח, פעם קראו לו:
@eitcok-grafik אמר באשמח מאוד מאוד אם מישהו יעלה לפה נגן טוב וידידותי ליאנג (-4.2.1):
נגן_4.0.2.apk
ופעם קראו לו:
musicolet-4-4-1-build210-armeabi-v7a.apk
ופעם קראו לו:
@אבא-לו אמר באשמח מאוד מאוד אם מישהו יעלה לפה נגן טוב וידידותי ליאנג (-4.2.1):
in.krosbits.musicolet-1[1].apk
למעשה הנגן הזה לא בעברית ברשמי, אבל מישהו מהפורום (זלמן התותח) תרגם את זה לעברית ב-2 גירסאות שונות, הראשון זה 4.0.2 והשני זה גירסה הרבה יותר מתקדמת, אבל זה עובד רק מאנדרואיד 8 ומעלה..
למעשה כעת סיימתי לתרגם רשמית את הנגן הזה, ומקוה שהמפעיל של הנגן יכניס עברית לגירסה החדשה שתצא...
בכל אופן לענייננו, האקולייזר של הנגן יושב על האקולייזר והאפליקציה המפעילה את האקולייזר של המערכת, ולכן מסתבר שמשהו לא מסתדר באקולייזר של המערכת.
-
@אלישי אמר באשמח מאוד מאוד אם מישהו יעלה לפה נגן טוב וידידותי ליאנג (-4.2.1):
למעשה הנגן הזה לא בעברית ברשמי, אבל מישהו מהפורום (זלמן התותח) תרגם את זה לעברית ב-2 גירסאות שונות,
תודה על המקור..
@זלמן תודה רבה! אני נהנה ממנו הרבה מאד! -
@אלישי אמר באשמח מאוד מאוד אם מישהו יעלה לפה נגן טוב וידידותי ליאנג (-4.2.1):
בכל אופן לענייננו, האקולייזר של הנגן יושב על האקולייזר והאפליקציה המפעילה את האקולייזר של המערכת, ולכן מסתבר שמשהו לא מסתדר באקולייזר של המערכת.
לא הצלחתי להבין
אבל בכל אופן הנגן 4.0.2 ו-in.krosbits.musicolet-1[1].apk זה בעברית אכן והנגן הזה -musicolet-4-4-1-build210-armeabi-v7a.apk הוא באנגלית אבל זה גירסה הרבה יותר מתקדמת וטובה עם הרבה שיכלולים ושם לא נתקע לי האוקלייזר (יש בהגדרות אוקלייזר אפשרות לאשר תכונות נסיוניות ואם אני מאשר אז הוא עובד טוב מאוד עם אוקלייזר מאוד מתקדם)
ואדרבה אם תתרגם גם את זה זה יהיה טובה עצומה לכולנו...