מחפש תוכנה להקלטת תעבורת מחשב
-
שלום לכולם.
אני מחפש כלי כלשהוא, שיאפשר לי להקליט את תעבורת המחשב.כמו שיש את הכלי הזה של נטפרי, שמקליט תעבורת אינטרנט, ולאחמ"כ ניתן לצפות כאן על כל ההקלטה בצורת טבלה מדורגת בה כל שורה היא פעולה.
כלי כזה יעזור גם לצפות בכל הפעולות שהמחשב עושה מתי שמתקינים תוכנות וכו' שאין לך מושג מה מתקינים לך על הדרך...
-
@yzahn אמר במחפש תוכנה להקלטת תעבורת מחשב:
הבעיה היא שהם לא כל כך קלים לתפעול כמו ההקלטה של נטפרי. מצד שני הם יותר עוצמתיים. מבין השניים שהבאתי, fiddler יותר קל לתפעול.
ובכן,
ניסיתי עם שני התוכנות שהבאת,
הם באמת נורא מסובכות ולא מבינים מי נגד מי.אני מחפש משהו יותר נגיש, אשמח אם למישהו יש מידע על תוכנה כזאת.
-
יש גם את אלו (חלקם מסובכים חלקם לא מראים הכל) אבל זה עדיין לא כמו שיש בנטפרי
HTTPNetworkSniffer.exe
Tcpview.rar
NetworkMiner_2-4.rarאגב יש גם תוכנת surfblocker והוא נותן לחסום את האינטרנט אך להחריג את מה שיקליט באותו רגע והוא מראה את הרשימה של אתרים שכרגע השתמשת
-
טעות אתה לא מחפש תעבורת רשת אלא מחשב....
אז יש עצה מעשית לעקוב אחרי איזה קבצים המחשב דוחף בעת התקנת תוכנה.
יש לשנות את זמן המחשב לשנה אח"כ. להתקין את התוכנה ומיד לשנות את השעון לשעה הנכונה.
לפתוח תוכנת EVERYTHING לסדר את הקבצים לפי זמן שהשתנה והוא יראה את כל הקבצים שנוספו למחשב כאילו נוספו בתאריך אחר וככה יש זיהוי פשוט שהם נוספו בדקה שהמחשב היה לו תאריך אחר.
זה לא עוזר לראות איזה שינויים עשה ברישום או מה מחק וכו'
שינויים ברישום יש את הכלי הזה וניתן לעשות חיפוש על ידו ברישום לפי יום ושעה וכנ"ל ניתן לבודד את כל השינויים ע"י שינוי השעון בעת התקנת התוכנה -
@yosi44 אמר במחפש תוכנה להקלטת תעבורת מחשב:
אז יש עצה מעשית לעקוב אחרי איזה קבצים המחשב דוחף בעת התקנת תוכנה.
יש לשנות את זמן המחשב לשנה אח"כ. להתקין את התוכנה ומיד לשנות את השעון לשעה הנכונה.
לפתוח תוכנת EVERYTHING לסדר את הקבצים לפי זמן שהשתנה והוא יראה את כל הקבצים שנוספו למחשב כאילו נוספו בתאריך אחר וככה יש זיהוי פשוט שהם נוספו בדקה שהמחשב היה לו תאריך אחר.פשוט גאוני!
10 לייקים!ננסה את זה...