הוספת תיקיית קבצים שהתקבלו ב208 כשר
-
@ירושלמיי אמר בהוספת תיקיית קבצים שהתקבלו ב208 כשר:
תקייה של שלום כן נמחקת זה העניין
אולי תגלה לי איך מוחקים את התיקיה
-
@aharontz אמר בהוספת תיקיית קבצים שהתקבלו ב208 כשר:
אם מחברים את ה208 הכשר למחשב דרך הבלוטות'...
אתה עשית את זה? ניסית להעתיק דברים?
-
@איציק-דייטש דרך התוכנה של ,ufbv
-
-
@ירושלמיי אמר בהוספת תיקיית קבצים שהתקבלו ב208 כשר:
זה blueftp... אז אותו דבר אתה יכול למחוק גם תיקיה קבצים שהתקבלו
-
@איציק-דייטש לי הוא כתב שלא ניתן לגשת משהו כזה
-
@איציק-דייטש אני עשיתי, עושה, ואי"ה כל עוד הטלפון חי גם אעשה. אני מקליט שיחות והרצאות ומעביר למחשב, תמונות קבצי טקסט וכו' כל מה שיש לי צורך בו בלי שום תוכנה רק דרך הסייר הרגיל של המחשב. וכמו שכתבתי לעיל עדיף שתוכנת הפיסי סוויט תהיה דלוקה אבל את הקבצים אני מעביר דרך הסייר הרגיל. מלבד אפליקציות!!! אותם אם מעבירים דרך הסייר לסתם תקייה במכשיר לא רואים אותם אח"כ במכשיר. רק דרך ימני של העכבר על הקובץ jar ואז דרך "שלח אל" ומשם ל"התקן בלוטות" וזה נכנס ישר לתקיית היישומים. חוץ מזה הכל עובר.
כך זה נראה בסייר: -
@דוד-1 בשביל לקבל קבצים מפלאפון אחר אתה מתחבר אליו דרך הBFTP ומתנהל בהעתק הדבק רגיל בלי שום תקייה מיוחדת
נכון.
תקרא את כל השרשור. דיברו על זה.
ולמרות זאת ביקשו כאן להוסיף תיקייה בשביל שיהיה אפשרות להעביר ללא BLUFTP. -
@איציק-דייטש אני עשיתי, עושה, ואי"ה כל עוד הטלפון חי גם אעשה. אני מקליט שיחות והרצאות ומעביר למחשב, תמונות קבצי טקסט וכו' כל מה שיש לי צורך בו בלי שום תוכנה רק דרך הסייר הרגיל של המחשב. וכמו שכתבתי לעיל עדיף שתוכנת הפיסי סוויט תהיה דלוקה אבל את הקבצים אני מעביר דרך הסייר הרגיל. מלבד אפליקציות!!! אותם אם מעבירים דרך הסייר לסתם תקייה במכשיר לא רואים אותם אח"כ במכשיר. רק דרך ימני של העכבר על הקובץ jar ואז דרך "שלח אל" ומשם ל"התקן בלוטות" וזה נכנס ישר לתקיית היישומים. חוץ מזה הכל עובר.
כך זה נראה בסייר:כל זה טוב ויפה.
איך זה קשור לכאן? -
@דוד-1 אמר בהוספת תיקיית קבצים שהתקבלו ב208 כשר:
@אביב-לוין אמר בהוספת תיקיית קבצים שהתקבלו ב208 כשר:
משא"כ "קבצים שהתקבלו" לא קיים כלל וכלל !! אלא מחוק מעיקרא!!
אם זה היה מחוק לגמרי, לא היה בעיה להוסיף תיקיה בשם 'קבצים שהתקבלו'.
הבעיה היא שוועדת הרבנים לא מחקה את התיקייה אלא הפכה אותה לקובץ מערכת שא"א למחוק/לשנות שם.
כך שאם תנסה להוסיף תיקיית 'קבצים שהתקבלו', הפלאפון יכתוב שהשם קיים כבר..מוסיפים נקודה אחרי זה
-
כך זה נראה בסייר:שמתי לב לאפשרות הזאת