הוספת תיקיית קבצים שהתקבלו ב208 כשר
-
@אביב-לוין אמר בהוספת תיקיית קבצים שהתקבלו ב208 כשר:
@elazar הבעיה הגדולה שתקיית predeappl אינו באמת "היישומים שלי" אלא סוג של קיצור דרך ליישומים (וההוכחה תנסה להכנס מהמחשב לתקייה או מכל יישום אחר ותראה שאין בתיקייה כלום!!)
אז מה .כמו שיש כזה דבר גם לערכות נושא למה שלא יהיה גם לזה
-
@דוד-1 @elazar תראה, הגעתי למסקנא (זכותך לחלוק...) שתקיית predeappl זה רק קיצור דרך לתיקיית "היישומים שלי"
שתקיית "היישומים שלי" קיימת כבר בשביל כל היישומי מערכת למיניהם (לוח שנה, בלוטוס' ממיר וכו')
וא"כ יוצא שמספיק איזה קיצור דרך להגיע לתיקיה!!
משא"כ "קבצים שהתקבלו" לא קיים כלל וכלל !! אלא מחוק מעיקרא!!
ולכן לא מספיק קיצור דרך רגיל צריך איזה פריצה למערכת ההפעלה שתיצור תיקיית "קבצים שהתקבלו"!!
(ואם כבר יש מישהו פה שיודע לעשות את זה, שיעבוד לפני זה על הבלוטוס על איזה קובץ ג'ר שיודע לכבות את הבלוטוס'!! -
@אביב-לוין אני יצרתי תקייה קבצים שהתקבלו וא"כ לא הצלחתי למחוק אותה מה שאומר שזה כן קיים ולא שייך למחוק קובצי מערכת
-
@ירושלמיי אמר בהוספת תיקיית קבצים שהתקבלו ב208 כשר:
@אביב-לוין אני יצרתי תקייה קבצים שהתקבלו
איך יצרת?
-
משא"כ "קבצים שהתקבלו" לא קיים כלל וכלל !! אלא מחוק מעיקרא!!
אם זה היה מחוק לגמרי, לא היה בעיה להוסיף תיקיה בשם 'קבצים שהתקבלו'.
הבעיה היא שוועדת הרבנים לא מחקה את התיקייה אלא הפכה אותה לקובץ מערכת שא"א למחוק/לשנות שם.
כך שאם תנסה להוסיף תיקיית 'קבצים שהתקבלו', הפלאפון יכתוב שהשם קיים כבר.. -
-
כך שאם תנסה להוסיף תיקיית 'קבצים שהתקבלו', הפלאפון יכתוב שהשם קיים כבר..
הוא לא רשם את זה
הוא רושם רת זה אא"כ רושמים באנגליתברור שרק עם תרשום באנגלית.. (סליחה עם היה מובן ממני אחרת)
תיקייה בעברית לא מועילה כלום, קבצים נשלחים לא יגיעו לשם. -
הבעיה הגדולה שתקיית predeappl אינו באמת "היישומים שלי" אלא סוג של קיצור דרך ליישומים
זה השם של התיקיה באנגלית... (לא בדיוק) וזה מוסתר בפלאפון אז מוסיפים "-" והוא מגלה את זה (או יותר נכון עושה קיצור דרך) זה מה שבאנו להגיד שצריך לדעת איך השם באנגלית של התיקיה של קבצים שהתקבלו....
אני יצרתי תקייה קבצים שהתקבלו וא"כ לא הצלחתי למחוק אותה מה שאומר שזה כן קיים ולא שייך למחוק קובצי מערכת
ליצור תיקיה זה לא בעיה ולמחוק זה כן בעיה לכן לא הצלחת למחוק ולא בגלל שזה נהיה קובץ מערכת ובאותו דרך אתה יכול ליצור תיקיה בשם "שלום" וזה לא ימחק... ואז תבוא להגיד לי שזה תיקית מערכת?! אלא צריך לדעת את השם באנגלית ואם לא מחקו את התיקיה זה יעזור אבל אני לא יודע האם זה יעזור שיוכלו לשלוח קבצים (השאלה אם ביטלו את האפשרות לשלוח קבצים או שרק בגלל שמחוק... ואם זה לא מחוק אז אי אפשר גם אם יוסיפו את התיקיה... מאותו סיבה שיכולים לשלוח יישומים גם כשהתיקיה עדיין מוסתרת)
-
@איציק-דייטש אמר בהוספת תיקיית קבצים שהתקבלו ב208 כשר:
השאלה אם ביטלו את האפשרות לשלוח קבצים או שרק בגלל שמחוק... ואם זה לא מחוק אז אי אפשר גם אם יוסיפו את התיקיה... מאותו סיבה שיכולים לשלוח יישומים גם כשהתיקיה עדיין מוסתרת
לא ביטלו את האפשרות לקבל קובץ.
הם מחקו את התיקייה לגמרי והוסיפו במקומה קובץ מערכת באותו שם.
כך שא"א להוסיף תיקיית קבצים שהתקבלו כי השם קיים כבר.
ומכיוון שזה לא רק מוסתר (כמו תיקיית היישומים) אלא זה בכלל לא תיקייה לא ניתן לשלוח קבצים. -
@איציק-דייטש זה קובץ מערכת.
צריך לנסות להחליף את הUSB כדי שיעלה למחשב. -
@איציק-דייטש הוא לא יכול למחוק קבצי מערכת.
-
אני יצרתי תקייה קבצים שהתקבלו וא"כ לא הצלחתי למחוק אותה מה שאומר שזה כן קיים ולא שייך למחוק קובצי מערכת
ובאותו דרך אתה יכול ליצור תיקיה בשם "שלום" וזה לא ימחק... ואז תבוא להגיד לי שזה תיקית מערכת?! אלא צריך לדעת את השם באנגלית ואם לא מחקו את התיקיה זה יעזור אבל אני לא יודע האם זה יעזור שיוכלו לשלוח קבצים (השאלה אם ביטלו את האפשרות לשלוח קבצים או שרק בגלל שמחוק... ואם זה לא מחוק אז אי אפשר גם אם יוסיפו את התיקיה... מאותו סיבה שיכולים לשלוח יישומים גם כשהתיקיה עדיין מוסתרת)
תקייה של שלום כן נמחקת זה העניין
-
לא הצלחתי להבין למה צריך תקייה כזו. אם מחברים את ה208 הכשר למחשב דרך הבלוטות' הוא מופיע ב"במחשב שלי" ככונן ואפשר לעשות העתק הדבק לאיזה קובץ שאתה רוצה איפה שאתה רוצה במכשיר ואיפה ששמת אותו תכנס אליו דרך פתיחת קבצים הרגילה בנוקיה כמו דרך הוספת צליל וכד'. דרך אגב, עדיף שהפיסי סוויט יהיה מופעל ויזהה את הנוקיה, ואז להעביר קבצים דרך סייר המחשב.