הוספת תיקיית קבצים שהתקבלו ב208 כשר
-
האם יש אפשרות לעשות תיקיית קבצים שהתקבלו ב208 כשר כמו שאפשר לעשות תיקיית היישומים שלי?
-
@elazar הבעיה הגדולה שתקיית predeappl אינו באמת "היישומים שלי" אלא סוג של קיצור דרך ליישומים (וההוכחה תנסה להכנס מהמחשב לתקייה או מכל יישום אחר ותראה שאין בתיקייה כלום!!)
אז אני לא כלל למה אתה צריך "קבצים שהתקבלו" אם אתה לא יכול לשלוח כלל לפאלפון???
וא"ת שאתה יכול דרך ישום מפאלפון אחר הרי דרך אותו יישום תגדיר איפוא בדיוק לשלוח???
בקיצור::: למה בדיוק אתה צריך את התקייה הזו??? -
@אביב-לוין אמר בהוספת תיקיית קבצים שהתקבלו ב208 כשר:
וא"ת שאתה יכול דרך ישום מפאלפון אחר הרי דרך אותו יישום תגדיר איפוא בדיוק לשלוח???
בקיצור::: למה בדיוק אתה צריך את התקייה הזו???ואם הוא שולח מפלאפון אחר (לא ע"י יישום) אין אפשרות להגדיר מיקום.
וגם ביישום אני לא חושב שאשר להגדיר.. -
אם אתה שולח כל קובץ (לא יישום) לפאלפון זה לא יעבוד!! פשוט לא ישלח!!
וביישוםלמה שלא ישלח?
-
@דוד-1 כי זה כשר... תבדוק בעצמך
אולי תעשה לי איזה נס ותצליח לשלוח??@אביב-לוין זכורני שכן אפשר לשלו יישומים ל208 כשר א"כ לא הבנתי אותך נכון
-
@דוד-1 זה באמת הסיבה??
או שסתם חסמו את אופצית השליחה??זה הסיבה.
-
@אביב-לוין קבצים כמו תמונות דרך התוכנה כן אפשר
-
@ירושלמיי אמר בהוספת תיקיית קבצים שהתקבלו ב208 כשר:
@דוד-1 כי זה כשר... תבדוק בעצמך
אולי תעשה לי איזה נס ותצליח לשלוח??@אביב-לוין זכורני שכן אפשר לשלו יישומים ל208 כשר אלא א"כ לא הבנתי אותך נכון
@ירושלמיי יישומים כן קבצים לא!!!!!1
אפשר לשלוח יישומים רק לתיקיית היישומים שלי.
-
@ירושלמיי אמר בהוספת תיקיית קבצים שהתקבלו ב208 כשר:
קבצים כמו תמונות דרך התוכנה כן אפשר
ע"ש https://mitmachim.top/topic/10331/הוספת-תיקיית-קבצים-שהתקבלו-ב208-כשר/4 כבר כתבתי... :
-
@אביב-לוין מה אתה בא להגיד בזה שאי"א
-
@elazar הבעיה הגדולה שתקיית predeappl אינו באמת "היישומים שלי" אלא סוג של קיצור דרך ליישומים (וההוכחה תנסה להכנס מהמחשב לתקייה או מכל יישום אחר ותראה שאין בתיקייה כלום!!)
אז מה .כמו שיש כזה דבר גם לערכות נושא למה שלא יהיה גם לזה
-
@דוד-1 @elazar תראה, הגעתי למסקנא (זכותך לחלוק...) שתקיית predeappl זה רק קיצור דרך לתיקיית "היישומים שלי"
שתקיית "היישומים שלי" קיימת כבר בשביל כל היישומי מערכת למיניהם (לוח שנה, בלוטוס' ממיר וכו')
וא"כ יוצא שמספיק איזה קיצור דרך להגיע לתיקיה!!
משא"כ "קבצים שהתקבלו" לא קיים כלל וכלל !! אלא מחוק מעיקרא!!
ולכן לא מספיק קיצור דרך רגיל צריך איזה פריצה למערכת ההפעלה שתיצור תיקיית "קבצים שהתקבלו"!!
(ואם כבר יש מישהו פה שיודע לעשות את זה, שיעבוד לפני זה על הבלוטוס על איזה קובץ ג'ר שיודע לכבות את הבלוטוס'!! -
@אביב-לוין אני יצרתי תקייה קבצים שהתקבלו וא"כ לא הצלחתי למחוק אותה מה שאומר שזה כן קיים ולא שייך למחוק קובצי מערכת