פלאפון כשר MTK-2 שליחת שירים
-
@oking אני לא יודע מה אתה מתווכן לאיזה פלאפון, אבל בכל זאת לי היה מתחת למדבקה מקום להכניס כרטיס זיכרון, (תבדוק אם זה לא שבור שם כי מצאתי פלאפון שהיה שם ברזלים שבורים)
אחרי שאתה מכניס כרטיס והמכשיר קולט אותו צריך לעשות קיצור דרך בהגדרות ליומן ג'ווה אני לא זוכר בדיוק איפוא ההגדרות שם ולמה להחליף אבל זה אמור להיות שם...
ושם באפשריות אתה יכול כבר להכנס לכרטיס ולהתקין יישומים. -
@אביב-לוין אמר בפלאפון כשר MTK-2 שליחת שירים:
@oking אני לא יודע מה אתה מתווכן לאיזה פלאפון, אבל בכל זאת לי היה מתחת למדבקה מקום להכניס כרטיס זיכרון, (תבדוק אם זה לא שבור שם כי מצאתי פלאפון שהיה שם ברזלים שבורים)
אחרי שאתה מכניס כרטיס והמכשיר קולט אותו צריך לעשות קיצור דרך בהגדרות ליומן ג'ווה אני לא זוכר בדיוק איפוא ההגדרות שם ולמה להחליף אבל זה אמור להיות שם...
ושם באפשריות אתה יכול כבר להכנס לכרטיס ולהתקין יישומים.זה בדיוק מה שאני צריך לדעת איך מחליפים בהגדרות קיצור ליומן גאוה מישהו יכול לעזור לי? מישהו יודע? מבין מכיר?
לך אולי יש כיוון איך לעשות זאת? -
@oking יכול להות שזה לא הפלאפון שאני מתכוון אליו...
אם תעלה תמונה או משהו כזה אני יוכל להגיד לך, -
@oking לא, זה החדש... אני לא מכיר אופציה לפרוץ את זה .. אולי מישהו אחר מכיר..
מה הדרך בישן?
-
ושם באפשריות אתה יכול כבר להכנס לכרטיס ולהתקין יישומים.זה ב w7
-
@רבנן-ברכו זה נמצא בהגדרות אפשהו..
של הכפתורים שמקיפים את האמצע, אתה יכול להגדיר מה זה יפתח.
ותגדיר שיפתח יומן ג'ווה או יישומי ג'ווה (לא זוכר בדיוק...)הגדרתי שיומן גאוה יפתח אבל לא קרה משם והלאה כלום.... יישומי גאווה זה לא אופציה ברשימה...
-
@oking כבר אמרתי לך... אם אתה מתכוון לפלאפון שהעלת תמונה שלו, זה לא יעבוד לך,
כי זה יעלה לך ישר את היומן ג'ווה, בלי היישומים לפני,
אני דיברתי על הישן, ששם שלוחצים על הקיצור זה לא נפתח ישר היומן, אלא נפתח לפני איזה סוג של רשימה שאתה יכול לפתוח יישומים אחרים. -
@oking כבר אמרתי לך... אם אתה מתכוון לפלאפון שהעלת תמונה שלו, זה לא יעבוד לך,
כי זה יעלה לך ישר את היומן ג'ווה, בלי היישומים לפני,
אני דיברתי על הישן, ששם שלוחצים על הקיצור זה לא נפתח ישר היומן, אלא נפתח לפני איזה סוג של רשימה שאתה יכול לפתוח יישומים אחרים.יש לי רשימה אבל היא ריקה...
-
@oking אמר בפלאפון כשר MTK-2 שליחת שירים:
יש איזה קוד למכשיר הזה
#888#*
נפתח רשימה של הפשרויות צריך לחפש קצת אני היצלחתי לפתוח שם תמונות -
@אברמי-שוטלנד אמר בפלאפון כשר MTK-2 שליחת שירים:
@oking אמר בפלאפון כשר MTK-2 שליחת שירים:
יש איזה קוד למכשיר הזה
#888#*
נפתח רשימה של הפשרויות צריך לחפש קצת אני היצלחתי לפתוח שם תמונותנראה לי שזה עובד רק ב-MTK1