עזרה | שחזור מידע וחשבון דחוף מאוד (400 ג' של חומר)!!!
-
@דודו12346
אם החלפת חשבון והתחברת עם החשבון החדש במחשב הישן, זה מחליף מפתח. עיין בתמיכה של מיקרוסופט, זה מפורש שם. -
@יעב-ץ
אחרי כל מה שיצא מכאן ברור שאני אגיד למעבדה לעשות את זה (...) רק מה שלא הגיוני לי לפי דבריך הר' יעב'ץ למה התאריך העלאה גם בישן הוא לפי מה שנפתח בחדש...@דודו12346
הכונן אצלך?
כמה מפתחות יש שם?
יש מפתח שם שהמזהה מפתח הוא C663B296?
א"כ זה המפתח שאתה צריך -
@דודו12346
האמת היא, שלא כ"כ הבנתי מה שהולך כאן, מתנצל.@יעב-ץ
תגיד בדיוק מה לא ואני אסביר.היה לי מחשב שנהרס לגמרי, במחשב ההוא היה חשבון אחד של מיקרוסופט איתו פתחתי את המחשב (ואותו אני לא זוכר כלל) ועוד חשבון שהחלפתי והשתמשתי איתו שנה וחצי על המחשב הישן. עד שנהרס.
קניתי מחשב חדש הפעלתי אותו על החשבון האחרון שהיה לי.
עכשיו אני צריך לחלץ מהמחשב הישן קבצים זה מבקש ממני מפתח ביטלוקר.
השאלה היא: באתר של מיקרוסופט זה מראה לי אות ומפתח ל2 המכשירים. השאלה אם זה יועיל. כי בתאריך העלאה של 2 המכשירים כתוב את התאריך העלאה של המחשב החדש.... יכול להיות שבאמת זה סתנכרן? או שבגלל של2 המחשבים אותם שמות זה באמת תקלה במערכת?)
מקווה שהייתי ברור. -
@יעב-ץ
תגיד בדיוק מה לא ואני אסביר.היה לי מחשב שנהרס לגמרי, במחשב ההוא היה חשבון אחד של מיקרוסופט איתו פתחתי את המחשב (ואותו אני לא זוכר כלל) ועוד חשבון שהחלפתי והשתמשתי איתו שנה וחצי על המחשב הישן. עד שנהרס.
קניתי מחשב חדש הפעלתי אותו על החשבון האחרון שהיה לי.
עכשיו אני צריך לחלץ מהמחשב הישן קבצים זה מבקש ממני מפתח ביטלוקר.
השאלה היא: באתר של מיקרוסופט זה מראה לי אות ומפתח ל2 המכשירים. השאלה אם זה יועיל. כי בתאריך העלאה של 2 המכשירים כתוב את התאריך העלאה של המחשב החדש.... יכול להיות שבאמת זה סתנכרן? או שבגלל של2 המחשבים אותם שמות זה באמת תקלה במערכת?)
מקווה שהייתי ברור.@דודו12346 כמה עולה לנסות
-
@דודו12346
הכונן אצלך?
כמה מפתחות יש שם?
יש מפתח שם שהמזהה מפתח הוא C663B296?
א"כ זה המפתח שאתה צריך -
@דודו12346 כמה עולה לנסות
@דוד-משה-1
לנסות מה? אין ענין לנסות אם המזהה הוא לא אותו דבר...
זה כבר במעבדה...
וביררתי עם מעבדה שמתמחית בשחזור מידע אמרו לי שהם עושים מנסים על אף הביטלוקר ובמידה וכן זה 2,500 ש"ח השאלה אם זה הגיוני לעקוף כזו הגנה... -
@דוד-משה-1
זה כבר במעבדה...
וביררתי עם מעבדה שמתמחית בשחזור מידע אמרו לי שהם עושים מנסים על אף הביטלוקר ובמידה וכן זה 2,500 ש"ח השאלה אם זה הגיוני לעקוף כזו הגנה... -
הגיוני
בהשקעה של שתי מליון דולר יתכן שכן
@דוד-משה-1 אומר לך מה אמרו לי

-
@דוד-משה-1
זה כבר במעבדה...
וביררתי עם מעבדה שמתמחית בשחזור מידע אמרו לי שהם עושים מנסים על אף הביטלוקר ובמידה וכן זה 2,500 ש"ח השאלה אם זה הגיוני לעקוף כזו הגנה...@דודו12346
זה דחוף להרגע?
לא חבל על הכסף?
קח את הזמן ותנסה לשחזר את החשבון קודם. -

-
@דודו12346
זה דחוף להרגע?
לא חבל על הכסף?
קח את הזמן ותנסה לשחזר את החשבון קודם. -

-
מה שיותר מציק לי, שבאמת הצלחתי להתחבר עם החשבון גוגל שלי למיקרוספט והם שלחו לי 2 כתובות אחת זה שאני איתה עכשיו ועוד אחת עם*** הקטע שבדיוק את זה אני לא זוכר... לגמרי לגמרי
@דודו12346
תנסה שוב.
אולי זה נשמר במנהל הסיסמאות איפשהו? -
@דודו12346 אם במחשב החדש יש לך אפשרות לכניסה עם סיסמה ולא רק עם מפתח שחזור כנראה והנעילה לא הסתמכה על tpm. במקרה כזה אולי אפשר לנסות לפרוץ את הסיסמה עם זה (לא ניסיתי. בחיפוש בגוגל - נראה שמצריך הבנה מסויימת וכו').
-
@דודו12346
הוא התכוון שאולי במנהל הסיסמאות של כרום שמרת שם את הסיסמה למייל הזה ושמה אם באמת שמרת יהיה כתוב את החשבון -
@דודו12346
הוא התכוון שאולי במנהל הסיסמאות של כרום שמרת שם את הסיסמה למייל הזה ושמה אם באמת שמרת יהיה כתוב את החשבון -
@דודו12346
@דודו12346 אין לי מידע נוסף יותר ממה שכתוב שם. אבל אולי תשקיע את המאמצים בחיפוש אחרי הכתובת הקודמת? לא שלחת משהו מהישנה לחדשה? אם לא כל הכתובת מכוסה במייקרוסופט בכוכביות תוכל לנסות לחפש את החלק שגלוי בכתובת - בתיבת המייל הנוכחית
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות