עזרה | שחזור מידע וחשבון דחוף מאוד (400 ג' של חומר)!!!
-
לפי הבנתי גם המעבדה ניסתה לעשות את המפתח הזה ולא הצליחה... (האמת אני לא כ"כ בטוח שניסו... כי מה הסיכוי שזה יועיל?)
@דודו12346
כתבת בפוסט הראשון שהכונן הישן מבקש את הסיסמה של החשבון החדש -
היי לכולם,
המחשב קודם שלי ניזוק, אבל הדיסק נשאר ונעול ב-BitLocker. יש לי שם קרוב ל400 גיגה של חומר חשוב מאוד (מאמרים, וספרים שלמים שכתבתי. לבד מהזיכרונות ותמונות)
הבעיה: מפתח השחזור שמור בחשבון מיקרוסופט הישן שבאמצעותו הגדרתי את המחשב, ואני לא זוכר מה כתובת המייל שלו (מדובר בחשבון מלפני 3 וחצי שנים).
ברשותי החשבון החדש ששימש אותי בשנה האחרונה, ובאזור "נפתחו לאחרונה" אני אפילו רואה את שמות הקבצים מהמחשב הישן – אך אין לי גישה אליהם ללא המפתח.
נסיתי בכל דרך אפשרית: לחפש בהודעות, במיילים ובשיחות ישנות ולא מצאתי זכר לכתובת החשבון מיקרוסופט הישנה.- האם יש דרך לאתר את שמו של חשבון המיקרוסופט הישן לפי מזהה כלשהו (יש לי מספר מחשב)?
- האם יש דרך נוספת להשיג/לחלץ את מפתח ה-BitLocker?
אציין כי עתה זה מראה לי גם על המחשב היששן את הביטלוקר של המחשב החדש.
תודה מראש לכל מי שיכול לעזור!
-
@דודו12346 הגדרת גם כניסה באמצעות סיסמה או שניתן להיכנס רק באמצעות המפתח?
-
@דודו12346
כתבת בפוסט הראשון שהכונן הישן מבקש את הסיסמה של החשבון החדש -
@דודו12346
אז אם הוא מבקש את המפתח של החשבון החדש אז כנראה זה הוא, לא? -
@דודו12346
אז אם הוא מבקש את המפתח של החשבון החדש אז כנראה זה הוא, לא? -
@דודו12346
לא שלא תתקן את המחשב במעבדה מקצועית -
@דודו12346
לא שלא תתקן את המחשב במעבדה מקצועית@אהרון-שלום
אני משתדל לברר טוב לפני שאני מביא (תיקון כבר הלכתי לכמה מעבדות וכולם אמרו לי שאין מה לעשות. עכשיו זה הקטע עם השחזור מידע)
ואולי באמת אני אכתוב למעבדה לנסות עם המפתח שמראה לי (אולי ניסו אולי לא) -
@דודו12346
יצאתי מבולבל...
פעם אחת אתה אומר שעל המחשב הישן הוא מראה את הביטלוקר של המחשב החדש
פעם שניה אתה אומר שאין למחשב הישן סיבה לבקש את המפתח של המחשב החדש
פעם שלישית אני אומר שאמרת שהכונן הישן מבקש מפתח של החשבון החדש, ואתה משיב לי שכנראה שככה חשבתי
פעם רביעית אתה אומר לי שהוא לא מראה איזה חשבון הוא רק מבקש מפתח -
@דודו12346
יצאתי מבולבל...
פעם אחת אתה אומר שעל המחשב הישן הוא מראה את הביטלוקר של המחשב החדש
פעם שניה אתה אומר שאין למחשב הישן סיבה לבקש את המפתח של המחשב החדש
פעם שלישית אני אומר שאמרת שהכונן הישן מבקש מפתח של החשבון החדש, ואתה משיב לי שכנראה שככה חשבתי
פעם רביעית אתה אומר לי שהוא לא מראה איזה חשבון הוא רק מבקש מפתח@smct
שהמחשב מבקש מפתח, הוא לא מראה לך של איזה חשבון. הוא רוצה את של המחשב. עכשיו העלת פה טיעון שיכול להיות ממש נכון ולא חשבתי עליו. יכול להיות שבשנה וחצי שהשתמשתי בחשבון מיקרוסופט שלי במחשב הישן, זה גם שינה לו את הביטלוקר (סנכרן בלע'ז) יכול להיות! יגידו החברים...
IMG-20261004-WA0016.jpg -
@smct
שהמחשב מבקש מפתח, הוא לא מראה לך של איזה חשבון. הוא רוצה את של המחשב. עכשיו העלת פה טיעון שיכול להיות ממש נכון ולא חשבתי עליו. יכול להיות שבשנה וחצי שהשתמשתי בחשבון מיקרוסופט שלי במחשב הישן, זה גם שינה לו את הביטלוקר (סנכרן בלע'ז) יכול להיות! יגידו החברים...
IMG-20261004-WA0016.jpg@דודו12346
אם החלפת חשבון והתחברת עם החשבון החדש במחשב הישן, זה מחליף מפתח. עיין בתמיכה של מיקרוסופט, זה מפורש שם. -
@smct
IMG-20261004-WA0016.jpg@דודו12346
אז למה היתכוונת שהמחשב הישן מבקש את הביטלוקר של המחשב החדש -
@דודו12346
אם החלפת חשבון והתחברת עם החשבון החדש במחשב הישן, זה מחליף מפתח. עיין בתמיכה של מיקרוסופט, זה מפורש שם. -
@דודו12346
אז למה היתכוונת שהמחשב הישן מבקש את הביטלוקר של המחשב החדש -
@דודו12346
כתבת בפוסט הראשון ככהאציין כי עתה זה מראה לי גם על המחשב היששן את הביטלוקר של המחשב החדש.
בכל מקרה תנסה להיכנס לחשבון החדש ותבדוק אם יש שם מפתח וא"כ תזין אותו ותראה מה יקרה
-
@דודו12346
כתבת בפוסט הראשון ככהאציין כי עתה זה מראה לי גם על המחשב היששן את הביטלוקר של המחשב החדש.
בכל מקרה תנסה להיכנס לחשבון החדש ותבדוק אם יש שם מפתח וא"כ תזין אותו ותראה מה יקרה
-
@smct
עכשיו הסתכלתי, זה מראה לי גם בחדש גם בישן אותם מפתחות (עם תאריך העלאה שם המפתח החדש)@דודו12346
אז תשתמש! -
@דודו12346
אז תשתמש! -
@יעב-ץ
אחרי כל מה שיצא מכאן ברור שאני אגיד למעבדה לעשות את זה (...) רק מה שלא הגיוני לי לפי דבריך הר' יעב'ץ למה התאריך העלאה גם בישן הוא לפי מה שנפתח בחדש...@דודו12346
האמת היא, שלא כ"כ הבנתי מה שהולך כאן, מתנצל.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות