בקשת מידע | תוכנת בילוש
-
יישר כח על הציטוט.
אכן יש לנו כמה תוכנות כאלה, כיום זה יותר ממשוכלל שהכל עובר לרשת עם וידאו מסך ולא רק תמונות, אבל לצערי זה עולה כסף כי זה יושב על חברת קלאודפלייר המפורסמת, אז רוב השימוש לא חינם, יש מסלול בסיסי חינם לחדש אחד.
ויש עוד כמה תוכנות כאלה, יש גם מקומי בלי רשת, אבל כולם עולים משוה בד"כ, ולו מפני שזה תוכנה מסוכנת ולא ראוי לחלק אותה חינם.מה שכן, יש בשפע הרבה תוכנות שעושות את זה, למשל בנדיקם - שזה לא חינמי אלא פרוץ, יש את איאוביט אני לא זוכר אם הוא גם בלשן כמו בנדיקם, ויש עוד כנראה, אני לא מספיק מתמצא.
לבנדיקם יש חסרון מסוים שהפריצה נופלת, ירון בנה לה בעבר מנגנון נגדי שמבטל את הביטול של הרישיון ומזחיר אותו בחזרה, צריך להכיר את זה ולדעת להגדיר את זה, אבל זה עובד מצוין לכאורה.
בברכה
-
יישר כח על הציטוט.
אכן יש לנו כמה תוכנות כאלה, כיום זה יותר ממשוכלל שהכל עובר לרשת עם וידאו מסך ולא רק תמונות, אבל לצערי זה עולה כסף כי זה יושב על חברת קלאודפלייר המפורסמת, אז רוב השימוש לא חינם, יש מסלול בסיסי חינם לחדש אחד.
ויש עוד כמה תוכנות כאלה, יש גם מקומי בלי רשת, אבל כולם עולים משוה בד"כ, ולו מפני שזה תוכנה מסוכנת ולא ראוי לחלק אותה חינם.מה שכן, יש בשפע הרבה תוכנות שעושות את זה, למשל בנדיקם - שזה לא חינמי אלא פרוץ, יש את איאוביט אני לא זוכר אם הוא גם בלשן כמו בנדיקם, ויש עוד כנראה, אני לא מספיק מתמצא.
לבנדיקם יש חסרון מסוים שהפריצה נופלת, ירון בנה לה בעבר מנגנון נגדי שמבטל את הביטול של הרישיון ומזחיר אותו בחזרה, צריך להכיר את זה ולדעת להגדיר את זה, אבל זה עובד מצוין לכאורה.
בברכה
תפתח על וירטואלית תג'נרט קובץ רישיון ואותו תעביר
-
יישר כח על הציטוט.
בברכה
@es0583292679
האם יש משהו לאופליין (אם אפש ר לינק כי אני לא כל הבנתי הרבה ממה שאמרת) -
אני לא שקוע בזה, יקח לי זמן לחפש ולהסביר וכו'.
אני מאמין שיש כאן כאלה שמונחים בזה יותר ויהיה להם הרבה יותר קל.אני נותן לך כיוונים, כנס לדף של ירון, תחפש בנדיקם, תברר מה הסיפור של הרישיון, וכן תבדוק בתוכנה או ברשת או תשאל איך מפעילים מצב בילוש, התוכנה בעברית, היא קלה מאד לענ"ד.
-
אפשר לשלוח לי את התוכנה ואנסה בזמני הפנוי כשיהיה בעז"ה
-
-
-
ש שקאד סימן נושא זה כשאלה
-
ש שקאד סימן נושא זה כנפתר
-
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות