להורדה | תוכנת עימוד ספרים אוטומטי.... כולל אפשרות בקשות מגמיני לעיצוב!
-
@הידען
נשמח לפרטים מאחורי הקלעים
עם איזה מודול קלוד השתמשת
כמה זמן זה לקחבעבר ניסתי לעשות תוכנה כזו עם קלוד, אך הוא לא הביא תוצאה רצויה כלל, בפרט שלא היה שייך להעלות לו דוגמאות של ספרי קודש בעקבות מגבלות הצנזורה של נטפרי.
-
@יונתן-2 אולי תסביר לי איך עושים את זה כתוסף לוורד ניסיתי וממש הסתבכתי, בנוסף לא בטוח שהוא יצליח לשמור על העיצוב הרבה יותר קל לשמור בfdp על עיצוב מאשר בוורד
מישהו אמר לי שהוא הביא את הקובץ הזה לקלוד וביקש שיעשה לו את המסמך מעוצב והוא עיצב לו תוך רגע עם העיצוב...
הרעיון העיקרי שעד היום קלוד עיצב כמו לאתר ולא כמו קובץ תורני. -
עבודה יפה!
יש עוד הרבה מה להתקדם, אבל תשמע - זה מרשים ביותר!
בעבר ניסיתי לעשות את זה (כמדו' לפני עידן הAI) ולא הצלחתי להגיע לאן שאתה הגעת.
באמת שאפו.אני אומר לך, מצאת משהו טוב להשקיע בו.
תמשיך, אולי בסוף תגיע רחוק.
(כמובן לא על חשבון לימוד תורה וכדו').@es0583292679 מחמאה לא שגרתית של אומן שאינו שונא בני אומנותו!
-
@הידען
נשמח לפרטים מאחורי הקלעים
עם איזה מודול קלוד השתמשת
כמה זמן זה לקחבעבר ניסתי לעשות תוכנה כזו עם קלוד, אך הוא לא הביא תוצאה רצויה כלל, בפרט שלא היה שייך להעלות לו דוגמאות של ספרי קודש בעקבות מגבלות הצנזורה של נטפרי.
@לשכת-הרב נטפרי עכשיו מסכימים דברי תורה
-
לגבי הצד/ההצעה של איזה משתמשים כאן לעשות את ה תוסף לוורד.
צריך להבין, מה בדיוק המטרה שזה יהיה כבד ויכביד על וורד, אם זה היה משהו שחל על וורד עצמו - ניחא , אבל הרי זה רץ לבד לגמרי, כולל תצוגת עמודים וכו'.
זה רק מגרע.
אם כבר, הייתי ממליץ שיהיה אתר, אתר זה מה שהולך היום, לא כבד, לא התקנה, כל מכשיר בעולם, המידע נשמר בשרת ומסונכרן לכל מקום, ניתן להוסיף אופציית שיתופים, אזור אישי וכו'.
באתר ניתן תמיד לעדכן לכולם בשונה מתוכנה, ועוד ועוד.
אמנם לא שולל את האופליין, זה אופליין כבר עכשיו... אבל מי שרוצה להיות פופולרי - אתר יהיה כנראה יותר הדבר הנכון, וכן - כדאי שיהיה אופליין, לאלה שעושים נכון ולא צורכים רשת.
נזכרתי שניתן לעשות את זה אתר בלחיצת כפתור ב"קוד ברגע" בחינם, תדביק את הקוד, ותלחץ על פרסום.
אמנם זה יהיה אתר שלא נבדק, אז שלח את זה לנטפרי.
החסרון שם שכל עדכון תצטרך לעשות זאת שוב, אם לא נסדר לך משהו שיערוך את הישן.(הכוונה לזה: https://ketertorah.co.il/AI/קוד-ברגע, אמנם זה צורך קרדיטים אבל רק ליצור בAI עולה, אבל יצירת ופרסום אתרים זה חינם וללא שום צורך בקרדיטים כלל).
-
@לשכת-הרב נטפרי עכשיו מסכימים דברי תורה
@123-דג-מלוח על מה אתה מדבר???
מקודם הייתה לי שגיאת 418 בשימוש בקלוד בVS לסידור ספר תורני.
-
מקודם הייתה לי שגיאת 418 בשימוש בקלוד בVS לסידור ספר תורני.
@יאיר-דניאל על זה (אני רואה שגם הנושא השני על זה נמחק)
נטפרי החמירו/שדרגו את ההנחיות בקלוד
וכן נכתב פה שגם בגמיני החליפו את ההנחיות.
והשאלה שלך, שאלה טובה. -
עם תיקונים מרובים
וכן לבעית השער!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות