בירור | האם יש דרך להוספת הערות סקירה על הערות שוליים וסיום?
-
@צבי-צ
השאלה היא אם המאקרו יכול פשוט להחיל על ההערות את הדין של גוף הטקסט לענין הערות סקירה, ואז זה:

יעבוד. ולא יהיה כך:

-
@יעב-ץ הסבר קצר על מאקרואים:
- מאקרו לא יוצר דברים חדשים בוורד, אלא הוא בסה"כ מבצע פעולות שגם המשתמש הפשוט יכול לעשות, רק שהוא עושה את זה יותר מהר ויותר מדויק.
לדוגמא: המאקרו שדיברת עליו שפותח לך את המסמך במיקום האחרון, הוא מאקרו שיוצר רישום כל שהוא במסמך במהלך הסגירה שלו היכן היה המקום האחרון (ייתכן גם שיש רישום אוטומטי בתוכנה עצמה), ובפתיחת המסמך הוא גולל למקום המדובר עם הזום המדובר - פעולה שגם המשתמש יכול לעשות. - מאקרו יכול להיות מופעל במספר דרכים:
הדרך הרגילה כמובן זה כשמפעילים אותו ע"י כפתור או קיצור דרך, יש אופציה של הפעלה כל כמה דקות, ויש אופציה של הפעלה בזמן פעולות מסוימות כגון פתיחה/שמירה/סגירה ועוד.
- מאקרו לא יוצר דברים חדשים בוורד, אלא הוא בסה"כ מבצע פעולות שגם המשתמש הפשוט יכול לעשות, רק שהוא עושה את זה יותר מהר ויותר מדויק.
-
@יעב-ץ הסבר קצר על מאקרואים:
לדוגמא: המאקרו שדיברת עליו שפותח לך את המסמך במיקום האחרון, הוא מאקרו שיוצר רישום כל שהוא במסמך במהלך הסגירה שלו היכן היה המקום האחרון (ייתכן גם שיש רישום אוטומטי בתוכנה עצמה), ובפתיחת המסמך הוא גולל למקום המדובר עם הזום המדובר - פעולה שגם המשתמש יכול לעשות. - מאקרו יכול להיות מופעל במספר דרכים:
הדרך הרגילה כמובן זה כשמפעילים אותו ע"י כפתור או קיצור דרך, יש אופציה של הפעלה כל כמה דקות, ויש אופציה של הפעלה בזמן פעולות מסוימות כגון פתיחה/שמירה/סגירה ועוד.
-
@יעב-ץ
צריך לסמן מילים בהערת שוליים ולהפעיל את המאקרו,
המאקרו מזריח בצהוב את המילים שסימנת, חוזר לגוף הטקסט ופותח הערת סקירה על ההפנייה להערת שוליים.להפעלת המאקרו כתבתי למעלה כמה דרכים עיין שם.
-
@יעב-ץ
לאיזה צורך אתה רוצה שזה יהי על ההערה ממש, כדי שתדע על איזה מילים זה מוסב, או סיבה אחרת, אם תפרט אולי אני יוכל לעזור אם כי זה מורכב. -
@יעב-ץ
לאיזה צורך אתה רוצה שזה יהי על ההערה ממש, כדי שתדע על איזה מילים זה מוסב, או סיבה אחרת, אם תפרט אולי אני יוכל לעזור אם כי זה מורכב.@שמעון-פרידנן
אני אשמח מאד.
אני עובד הרבה עם קבצים שיש בהם הערות וזה ממש חסר שאין הערות סקירה.
למרקר ולהעיר על ההפניה אני יכול וכבר עושה, ומאקרו באמת יקל, אבל זה עושה לי בלגן גדול. -
@שמעון-פרידנן
אני אשמח מאד.
אני עובד הרבה עם קבצים שיש בהם הערות וזה ממש חסר שאין הערות סקירה.
למרקר ולהעיר על ההפניה אני יכול וכבר עושה, ומאקרו באמת יקל, אבל זה עושה לי בלגן גדול. -
@שמעון-פרידנן
אני רוצה את הערת הסקירה על ההערה ולא על ההפניה. -
@שמעון-פרידנן
אני רוצה את הערת הסקירה על ההערה ולא על ההפניה. -
@שמעון-פרידנן
ככה נוח לי מכמה וכמה טעמים.
קשה לי לפרט כאן. -
@שמעון-פרידנן
ככה נוח לי מכמה וכמה טעמים.
קשה לי לפרט כאן. -
@שמעון-פרידנן
ולמה?
דהיינו, זה משנה את הפתרון? -
@שמעון-פרידנן
ולמה?
@שמעון-פרידנן
ולמה?
@שמעון-פרידנן
בשביל למרקר ולהעיר על ההפניה, המאקרו מעולה.
אבל יש לי בעיה:
הפריסה אצלי היא שיש את כל הספר, ורק אז מתחילות הערות סיום, אני יודע שאפשר ללחוץ על ההפניה ולרדת להערה, אבל זה מאד לא נוח, לכן אני מחפש פתרון להעיר ישר על ההערה. -
@שמעון-פרידנן
בשביל למרקר ולהעיר על ההפניה, המאקרו מעולה.
אבל יש לי בעיה:
הפריסה אצלי היא שיש את כל הספר, ורק אז מתחילות הערות סיום, אני יודע שאפשר ללחוץ על ההפניה ולרדת להערה, אבל זה מאד לא נוח, לכן אני מחפש פתרון להעיר ישר על ההערה.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות