בירור | יש פיתרון חינמי לכל הצינתוקי ספאם??????
-
@חכמישן ומה הם עושים מוציאים אותי מהרשימה של המצונתקים
? -
-
יש איזה פיתרון לצינותקים של כל הקווים של התרומות וכדומה ,שבתקופה האחרונה ממש מטרידים ואני מחפש פיתרון חינמי ואם אשתמש בקו של ימות המשיח כדי לבנות עליו מערכת שמי שמתקשר אלי יצטרך ללחוץ על הסיפרה אחת כמו שדיברו כאן בפורום אז המתקשר ישמע פירסומות יש למישהו פיתרון...?
@מוח-דיגיטלי
יש סים מיוחד שנקרא "סים לחומרא" 023722723
שהוא חוסם צינתוקים ממספרים שאף פעם לא חייגת אליהם (זה עובד שזה עונה אוטומטית מייד ואחרי שתי שניות מעביר אליך)
אבל מבזקים זה לא חוסם
כמו"כ אם אתה מתקשר לזירת ושות' לא כדאי לך כי הם חוסמים מספרים אישיים -
@מוח-דיגיטלי
שהוא חוסם צינתוקים ממספרים שאף פעם לא חייגת אליהם (זה עובד שזה עונה אוטומטית מייד ואחרי שתי שניות מעביר אליך)
אבל מבזקים זה לא חוסם
כמו"כ אם אתה מתקשר לזירת ושות' לא כדאי לך כי הם חוסמים מספרים אישיים@הדיבל-המעופף ואם אני צריך לקבל קוד אימות או משהו כזה
-
@הדיבל-המעופף ואם אני צריך לקבל קוד אימות או משהו כזה
@מוח-דיגיטלי את זה הם מחריגים
-
@מוח-דיגיטלי אפשר ללחוץ 9 ואם לא אפשר לכתוב את המספר באנשי קשר בתור למשל אאא ולשים אותם בקבוצה עם כזה שם ולהקליט צלצול שקט ושזה יהיה הצלצול של הקבוצה הזו.
-
-
עכשיו זה כבר הרבה פחות
-
@מוח-דיגיטלי
אבל מבזקים זה לא חוסם
כמו"כ אם אתה מתקשר לזירת ושות' לא כדאי לך כי הם חוסמים מספרים אישיים@הדיבל-המעופף
אפשר לעשות מסלול של חסימת צינתוקים בלבד בלי חסימת קווי נייעס -
@מוח-דיגיטלי
אבל מבזקים זה לא חוסם
כמו"כ אם אתה מתקשר לזירת ושות' לא כדאי לך כי הם חוסמים מספרים אישיים@הדיבל-המעופף למה כוונתך מבזקים זה לא חוסם?
-
אני מנוי בסימהדרין והשקט והשלווה הם מנת חלקי
אני לא צורך קווי נייעס ככה שזה לא מפריע לי וסינון הצינתוקים שלהם זה ממש מעין עולם הבא (בהנחה ששם לא יהיו טלפונים וארגוני צדקה)החבילות שלהם הם גם מהזולות ביותר בשוק
@צדיק-0 וקוד אימות הם חוסמים?
-
@צדיק-0 וקוד אימות הם חוסמים?
-
@מוח-דיגיטלי אפשר להחריג שיחות נכנסות לפי זמן ולפי מספרים
בנוסף קודי אימות שמתקבלות בSMS מועברות בשיחה בצורה אוטומטית -
יש איזה פיתרון לצינותקים של כל הקווים של התרומות וכדומה ,שבתקופה האחרונה ממש מטרידים ואני מחפש פיתרון חינמי ואם אשתמש בקו של ימות המשיח כדי לבנות עליו מערכת שמי שמתקשר אלי יצטרך ללחוץ על הסיפרה אחת כמו שדיברו כאן בפורום אז המתקשר ישמע פירסומות יש למישהו פיתרון...?
תביעה, פעם אחת, לא יציקו לך בחיים, אם היה לי אפשרות הייתי עושה את זה מזמן
-
אני מנוי בסימהדרין והשקט והשלווה הם מנת חלקי
אני לא צורך קווי נייעס ככה שזה לא מפריע לי וסינון הצינתוקים שלהם זה ממש מעין עולם הבא (בהנחה ששם לא יהיו טלפונים וארגוני צדקה)החבילות שלהם הם גם מהזולות ביותר בשוק
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות