בירור | פורום תחומים נסגר?
-
לדעתי הגיע הזמן לעשות קטגוריה למומחים בפורום, עם הרשאות כתיבה...
מציע לפתוח נושא על זה...
@עם-ישראל-חיי לא נראה לי יש עניין לפתוח על זה נושא. זה הנושא ההכי מתאים - פורום תחומים נסגר!.
ובלי קשר להספים את הפורום באלף נושאים זה בדיוק מה שאנחנו מנסים למנוע
אם מישהו יודע איך להעביר למנהלי הפורום/ לתייג אותם, כדי לקבל תגובה של היתכנות - יעזור מאוד
-
@עם-ישראל-חיי לא נראה לי יש עניין לפתוח על זה נושא. זה הנושא ההכי מתאים - פורום תחומים נסגר!.
ובלי קשר להספים את הפורום באלף נושאים זה בדיוק מה שאנחנו מנסים למנוע
אם מישהו יודע איך להעביר למנהלי הפורום/ לתייג אותם, כדי לקבל תגובה של היתכנות - יעזור מאוד
@oryadaniely רצון טוב אבל לא יקרה.
-
@oryadaniely רצון טוב אבל לא יקרה.
@אברהם-גלסר למה ככה?
-
@אברהם-גלסר למה ככה?
@oryadaniely כי אתה יודע כמה הצעות ייעול הרבה יותר חשובות והרבה יותר פרקטיות עלו כאן בפורום ושום דבר לא קרה? ככה זה בפורום...
-
הם כן עידכנו, כן לפורום יש עיצוב של אימולטור מ96
הפורום מבוסס ג"כ על נודביבי, ככה שאם הם עדכנו זה אמור להראות בדיוק כמו מתמחים טופ.
-
@צדיק-0 לפי מוניטין, לפי אישור הודעות לפני פרסום (כמו שהיה לחדשים בתחומים, אם אפשרי בנודיבי להגביל לפי קטגוריות את האישור). פיקוח חזק ועוד.
זה פותר את כל הבעיות שהצעת. ואני בטוח שיש פה כמה וכמה שיקבלו על עצמם להיות מהצוות המפקח. -
זה פותר את כל הבעיות שהצעת. ואני בטוח שיש פה כמה וכמה שיקבלו על עצמם להיות מהצוות המפקח.
חוץ מהבעיה העיקרית, איך משתמש פשוט שצריך עזרה מקצועית יקבל אותה?
-
-
@Bugs-Bunny
התכוונתי לאיזור המוגבל המתוכנן שלו בפורום שבו רק משתמשים מקצועיים יכולים להיות פעילים
מה יעשה אדם פשוט שלא עונה על ההגדרה מקצועי שצריך עזרה מקצועית ולא מחפש #תשובות_בסגנון_פרוג לכל מה שהוא כותב@צדיק-0 אני גם חושב שמתמחים טופ הולך ומאבד את "זה"
וכבר הרבה זמן מדברים על זה יכול להיות שצריך לפתוח עוד פורומים לנושאים ייעודיים כמו בינה טופןאני מדבר בתור אחד מטירוני הפורום
ואגב אם מדברים על קבוצת מומחים אפשר לחלק למומחי נושאים וכן אם רוצים להתייחס לפי מוניטין זה צריך להיות מוניטין ביחס לכמות פוסטים
-
@צדיק-0 אני גם חושב שמתמחים טופ הולך ומאבד את "זה"
וכבר הרבה זמן מדברים על זה יכול להיות שצריך לפתוח עוד פורומים לנושאים ייעודיים כמו בינה טופןאני מדבר בתור אחד מטירוני הפורום
ואגב אם מדברים על קבוצת מומחים אפשר לחלק למומחי נושאים וכן אם רוצים להתייחס לפי מוניטין זה צריך להיות מוניטין ביחס לכמות פוסטים
-
@Bugs-Bunny
התכוונתי לאיזור המוגבל המתוכנן שלו בפורום שבו רק משתמשים מקצועיים יכולים להיות פעילים
מה יעשה אדם פשוט שלא עונה על ההגדרה מקצועי שצריך עזרה מקצועית ולא מחפש #תשובות_בסגנון_פרוג לכל מה שהוא כותב -
ומדוע הנהלת הפורום צריכה להיענות לכל משתמש עם רעיון מהפכני..ברור שלא
כמו ש@צדיק-0 אמר זה כנראה לא יקרה, גם אין צורך ממשי בזה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות