סדר נכון לעברית ואנגלית מעורבות
-
@A0533057932 אמר בסדר נכון לעברית ואנגלית מעורבות:
@ידיד ????
אדג ואני מתכוון לחדש התוספים עובדים בדיוק כמו בכרום
אין הבדל מבחינת מהירות (אם יש זה לטובת אדג)
אדג פחות מכביד בשלישזה אחד הקטעים ההזויים מאז שזה השתנה שרוב האנשים לא אוחזים את זה אני אישית שמעתי ע"ז כאן בפורום לפני תקופה
-
@A0533057932 סליחה על האיחור.
היה מונח לי בראש שיש בעיות באדג, קיבלתי שתוקנו כאשר כתבת, אבל עתה נזכרתי בבעית איסוף נתונים כמתואר בפוסט מלפני כשנה בקישור דלקמן, האם תוכל לומר אם המצב השתנה?
https://www.telecomnews.co.il/משתמשים-בדפדפן-Microsoft-Edge-הנתונים-שלכם-לא-נשמרים-באופן-מאובטח.html -
@ידיד מה הקשר לאדג החדש?
כלומר שם מדובר על אדג הישן
נ.ב. אין לי מושג האם הבעיה קיימת גם בחדש או לא
https://support.microsoft.com/he-il/help/17443/microsoft-edge-smartscreen-faq -
@A0533057932 זה כן היה קשור(הסברתי למה הבעיה היא לא רק מה שאמרו)
איפה כתוב לא להגיב בלי תיוג?
-
@A0533057932 העדפתי לא תייג כי זה היה לפני זמן
-
@ידיד אמר בסדר נכון לעברית ואנגלית מעורבות:
האם יש איזה סקריפט או איזה פתרון לתיקון התצוגה בדפדפן
הבעיה היא כמובן בגלל שהכל מוגדר משמאל לימין ולכן האנגלית והעברית מתחרבש יחד.
תיצור סימנייה עם הקוד דלהלן.
לחיצה אחת על הסימנייה תהפוך את הכל ל-מימין לשמאל לחיצה נוספת תהפוך את הכל שוב בחזרהjavascript: (()=> { let doc = document.body.style; if (doc.direction === 'rtl'){ doc.direction = 'ltr'; doc.textAlign = 'left';} else{ doc.direction = 'rtl'; doc.textAlign = 'right';}; let codes = document.querySelectorAll('pre,code'); for (let code of codes) { code.dir= 'ltr'; code.style.textAlign = 'left'; } })();
-
יש בדפדפן למעלה שורת סימניות שהם קיצורי דרך לאתרים שחשובים לנו
אבל ניתן להשתמש בזה גם עבור הפעלת קטעי קוד שונים
תוכל עם העכבר לרחף על שורת הסימניות וללחוץ על המקש הימני ויופיע לך אפשרות להוסיף עוד סימנייה או לחילופין להיכנס ל chrome://bookmarks
אך במקום להוסיף כתובת אתר תכניס את הקוד הנ"ל וכל פעם שתלחץ על הסימנייה יפעל הקוד על האתר שבו אתה נמצא -
-
@ב-ל ניסיתי עכשיו להשתמש עם הקוד הזה, וזה לא עשה לי את העבודה, הוא לא באמת הציב לי טקסט שאמור להיות בתחילת המשפט שם.
יש לי קוד JS אחר שנדמה לי ש @yzahn כתב, אשתף אותו כאן.javascript: (() => { let elements = document.getElementsByTagName("*"); for (e of elements) { if (!e.style) continue; if (!e.style.direction || e.style.direction === "ltr") e.style.direction = "rtl"; else e.style.direction = "ltr"; } })();