בירור | מיקום בפרופיל בפורום
-
יש למישהו מושג מתי (והאם) חסמו את האפשרות לשנות את המיקום בפרופיל בפורום?
זכור לי שעד לא מזמן הייתי יכול לשנות את זה, ועכשיו אני רואה שזה לא מופיע ב'עריכת פרופיל'.
@חובבן-מקצועי בשדרוג חסמו.
-
זכור לי שעד לא מזמן הייתי יכול לשנות את זה, ועכשיו אני רואה שזה לא מופיע ב'עריכת פרופיל'.
@חובבן-מקצועי כן, חסמו.
שמואל או אלישי כתבו על זה, באיזה שרשור על עדכונים. -
@חובבן-מקצועי המנהלים הגבילו את זה לכמות מסוימת של מוניטין בעדכון האחרון של הפורום
-
@חובבן-מקצועי כן, חסמו.
שמואל או אלישי כתבו על זה, באיזה שרשור על עדכונים.@צדיק-וטוב-לו-0 לתשומת לבך אלישי כלל לא כתב בשרשור ההוא.
-
@חובבן-מקצועי כן, חסמו.
שמואל או אלישי כתבו על זה, באיזה שרשור על עדכונים.@צדיק-וטוב-לו-0 ומי שבעבר עשה מיקום? לא יכול לשנות / רק למחוק / יכול לשנות כי יש לו כבר?
> @טופ-שבמתמחים כתב:
@חובבן-מקצועי המנהלים הגבילו את זה לכמות מסוימת של מוניטין בעדכון האחרון של הפורום
מכמה? (שאלה שלא ממש אוהבים פה..)
-
@צדיק-וטוב-לו-0 ומי שבעבר עשה מיקום? לא יכול לשנות / רק למחוק / יכול לשנות כי יש לו כבר?
> @טופ-שבמתמחים כתב:
מכמה? (שאלה שלא ממש אוהבים פה..)
@חובבן-מקצועי שמואל מחק לכולם מתחת מוניטין מסוים את המיקום שהיה להם.
-
@חובבן-מקצועי שמואל מחק לכולם מתחת מוניטין מסוים את המיקום שהיה להם.
@מחנה-ידידים טוב, אז צריך לעבור מלמעלה למטה עד שאראה איפה זה נעצר.. (איפה כבר אין מיקומים..)
או פשוט לחכות לתשובה ממישהו שיודע..
-
@מחנה-ידידים טוב, אז צריך לעבור מלמעלה למטה עד שאראה איפה זה נעצר.. (איפה כבר אין מיקומים..)
או פשוט לחכות לתשובה ממישהו שיודע..
@חובבן-מקצועי 2000, גם כתבו את זה בשרשור המרכזי פה.
-
@חובבן-מקצועי 2000, גם כתבו את זה בשרשור המרכזי פה.
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות