בקשת מידע | לחבר לחשמל במקום בטריות, אפשר?
-
יש לי שני גופי תאורה לסוכה, המופעלות עם בטריות AA ומתג בכל אחת. אני רוצה לחבר את שתיהן לחוט חשמל שיקבל מאיזה שקע, ואוכל במשיכה אחת לכבות את שתיהן.
יש דרך נורמלית לזה?@ישעיהו-כץ מתאם (adaptor) לכמות הוולטאג' הנדרשת.
תתעסק עם זה בזהירות המרבית, או עדיף - תן למישהו שמבין בזה להתעסק עם זה. -
@ישעיהו-כץ מתאם (adaptor) לכמות הוולטאג' הנדרשת.
תתעסק עם זה בזהירות המרבית, או עדיף - תן למישהו שמבין בזה להתעסק עם זה. -
יש לי שני גופי תאורה לסוכה, המופעלות עם בטריות AA ומתג בכל אחת. אני רוצה לחבר את שתיהן לחוט חשמל שיקבל מאיזה שקע, ואוכל במשיכה אחת לכבות את שתיהן.
יש דרך נורמלית לזה?@ישעיהו-כץ תיקח כבל USB
תגזור אותו
ותחבר את החיובוי והשלילי לחיובי והשלילי שמתחברים לבטריות -
@ישעיהו-כץ תיקח כבל USB
תגזור אותו
ותחבר את החיובוי והשלילי לחיובי והשלילי שמתחברים לבטריות -
@ישעיהו-כץ תיקח כבל USB
תגזור אותו
ותחבר את החיובוי והשלילי לחיובי והשלילי שמתחברים לבטריותותחבר את החיובוי והשלילי לחיובי והשלילי שמתחברים לבטריות
כמובן במידה ויש כמה בטריות בכל אחת
צריך למצוא את המקום שממנו זה נכנס פנימה ולא לאיפה שמשרשר מבטריה לבטריהמי שעשה פעם משהו בסגנון זה מובן מאליו אבל אם הוא שואל כנראה שזה לא בדיוק המומחיות שלו אז ציינתי
אני לא מתפלא שלא ציינת את זה
-
-
@רוטב-שום 2 בטריות AA זה 3 וולט
ואם זה 3 בטריות אז 4.5 וולט
מטען רגיל זה 5 וולט
זה רק יקצר את חיי הלדים אבל יעבוד -
זה רק יקצר את חיי הלדים אבל יעבוד
תמיד אני מתלבט בזה
זה אכן יקצר משמעותית את חייהם? -
@צול-גאה מסתבר שזה משתנה ממוצר למוצר ואין בזה משהו קבוע
אבל בכל אופן מסתבר שהלדים יאבדו/ישברו לפני שנוכל לבדוק את זה@דוד-הצהוב
כמובן שלא קבוע תלוי באיכות הלדים
וברגישות שלהם
רק שאלתי האם זה דבר שאמור להיות ממש משמעותי או שזה עדיין פער קטןאחרי הכל מצד אחד זה רק 2 וולט פער מצד שני זה כמעט כפול 2 ממה שצריך
-
@צול-גאה מסתבר שזה משתנה ממוצר למוצר ואין בזה משהו קבוע
אבל בכל אופן מסתבר שהלדים יאבדו/ישברו לפני שנוכל לבדוק את זה@דוד-הצהוב תודה ממש על הדיון! אני מחכים ממנו!
(ניסיתי להבין מה קשורים הילדים לכאן, ח"ו... עד שהבנתי שבלילה קופצות אותיות מול העיניים)
אכן מדובר ב2 בטריות בכל שרשרת לדים. אולי שווה לנסות? אחשוב על כך.. -
@דוד-הצהוב תודה ממש על הדיון! אני מחכים ממנו!
(ניסיתי להבין מה קשורים הילדים לכאן, ח"ו... עד שהבנתי שבלילה קופצות אותיות מול העיניים)
אכן מדובר ב2 בטריות בכל שרשרת לדים. אולי שווה לנסות? אחשוב על כך..@ישעיהו-כץ תנסה למצוא כזה דבר בסביבה:

(כמובן אחד של 3 וולט)
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות