בקשת מידע | קישור ישיר להתקנת סקריפט טמפורניקי
-
אני מתכנן בעז"ה בהמשך הלילה להעלות סקריפט לטמפורניקי שעבדתי עליו הרבה זמן והוא פשוט מטורף!
איך אפשר לעשות שאני לא יצטרך להעלות את כל הקוד, אלא קישור להתקנה ישירה?@מטען-נייד הסבר מפורט וברור של @פרוזי :
מדריך | יצירת תוסף Tampermonkey עם התקנה בלחיצה דרך GitHub -
@מטען-נייד הסבר מפורט וברור של @פרוזי :
מדריך | יצירת תוסף Tampermonkey עם התקנה בלחיצה דרך GitHub@אברהם-גלסר אוקיי. תודה.
זה יעכב קצת אז את העדכון כאן בפורום.
אבל יש לכם למה לחכות... -
@אברהם-גלסר אוקיי. תודה.
זה יעכב קצת אז את העדכון כאן בפורום.
אבל יש לכם למה לחכות...@מטען-נייד זה לוקח בדיוק 2 דקות להוציא קישור.
בהצלחה, מחכים... -
@מטען-נייד זה לוקח בדיוק 2 דקות להוציא קישור.
בהצלחה, מחכים...@אברהם-גלסר לא היה לי זמן לעבור על זה, אני עסוק בשלבים האחרונים בפרויקט, נכנסתי שנייה לקישור וראיתי שזה כתוב ארוך...
יכול להיות שזה 2 דקות, אני יסתכל על זה עוד מעט... -
@אברהם-גלסר לא היה לי זמן לעבור על זה, אני עסוק בשלבים האחרונים בפרויקט, נכנסתי שנייה לקישור וראיתי שזה כתוב ארוך...
יכול להיות שזה 2 דקות, אני יסתכל על זה עוד מעט...@מטען-נייד באותו מדריך, תגובה אחת אחר כך זה הוספה שלי, עם תמונות ברורות.
אם יש לך כבר חשבון בגיט, זה אפילו לא דקה וחצי. -
@מטען-נייד באותו מדריך, תגובה אחת אחר כך זה הוספה שלי, עם תמונות ברורות.
אם יש לך כבר חשבון בגיט, זה אפילו לא דקה וחצי.@צדיק-וטוב-לו-0 יש לי חשבון, שם נמצאים הקבצים המקוריים שעליו עובד הטמפורניקי דרך אפסקריפט ושרת
-
@צדיק-וטוב-לו-0 יש לי חשבון, שם נמצאים הקבצים המקוריים שעליו עובד הטמפורניקי דרך אפסקריפט ושרת
ש לי חשבון
צדיק-וטוב-לו-0 כתב:
זה אפילו לא דקה וחצי
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות