בירור | הסבר על הדרייבר של הכפתורים ב M36
-
אני אשמח אם מישהו יתן לי רשימה של הכפתורים בM36 שמתאימה לדרייבר שלו [כמו שיש כאן בספוילר אבל של הכפתורים ולא של התוצאות] {אם יש למישהו מה להוסיף גם על מה שהוא הביא אני אשמח} וכן אני ניסיתי, יש קובץ שאם יוצאים שלב אחד אחורה מהקובץ שמובא שם ועולים תיקייה אחת מעל [לא זוכר איך קוראים לזה, משהו עם KEY גם] יש שם פירוט של כל השיפט והאלט, מה זה עושה בכל כפתור וניסיתי לחבר את הווליום הגבוה והנמוך שיעצרו את השיר אבל אולי טעיתי בצורה שכתבתי, אני אשמח אם מישהו יודע אם זה יכול לעבוד ואם כן, איך בדיוק?
אשמח גם לדעת איך עושים שהכפתור של המצלמה יפתח אפליקציה ספציפית אחרת [בלי לשים את האפליקציה ההיא בתוך התיקיה של המצלמה כי אני רוצה שכשאני פותח מצלמה מתוך עורך תמונות לדוגמא אני רוצה שהוא כן יפתח לי את המצלמה. -
אני אשמח אם מישהו יתן לי רשימה של הכפתורים בM36 שמתאימה לדרייבר שלו [כמו שיש כאן בספוילר אבל של הכפתורים ולא של התוצאות] {אם יש למישהו מה להוסיף גם על מה שהוא הביא אני אשמח} וכן אני ניסיתי, יש קובץ שאם יוצאים שלב אחד אחורה מהקובץ שמובא שם ועולים תיקייה אחת מעל [לא זוכר איך קוראים לזה, משהו עם KEY גם] יש שם פירוט של כל השיפט והאלט, מה זה עושה בכל כפתור וניסיתי לחבר את הווליום הגבוה והנמוך שיעצרו את השיר אבל אולי טעיתי בצורה שכתבתי, אני אשמח אם מישהו יודע אם זה יכול לעבוד ואם כן, איך בדיוק?
אשמח גם לדעת איך עושים שהכפתור של המצלמה יפתח אפליקציה ספציפית אחרת [בלי לשים את האפליקציה ההיא בתוך התיקיה של המצלמה כי אני רוצה שכשאני פותח מצלמה מתוך עורך תמונות לדוגמא אני רוצה שהוא כן יפתח לי את המצלמה.@אבינדב
אני שאלתי את גימיני והוא עונה מפורט
מציע לך לשאול אותו וזהו -
@אבינדב
אני שאלתי את גימיני והוא עונה מפורט
מציע לך לשאול אותו וזהו@מה-זה-משנה-אה בפוסט המקורי כבר כתוב שזה גמיניואם אני סומך עליו כבר הייתי שואל ואני לא יכול [חדר מחשבים] אז לכן אני צריך שאחרים ישאלו אותו [ואני גם לא מתנגד שאנשים ידברו גם מנסיון {אם יש למישהו}].
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות