בעיה | מקרר האייר 4 דלתות במצב שבת לא מקרר טוב
-
לאט לאט עולה הטמפרטורה ובמוצאי שבת היא עומדת על 10 או יותר מעלות במקרר. אני דואג בעיקר מה יהיה כשיהיה כמה ימים ברצף.
@שטיגליץ האם אתה יודע מה יכולה להיות הבעיה.@avu2020 זה התקן שבת מוכר? כי אם כן אפשר לשנות את דרגת הקירור
-
@avu2020 זה התקן שבת מוכר? כי אם כן אפשר לשנות את דרגת הקירור
@123-דג-מלוח כן התקן שבת מובנה של משמרת השבת והמקרר על הדרגת קור המקסימלית.
-
@avu2020 זה נשמע בעיה בהתקן, לא במקרר.
תנסה לפנות לשירות לקוחות שלהם -
@avu2020 ההתקני שבת ככל שהמספר יותר גבוה העוצמה יותר גבוהה ולא הפוך בדקת את זה?
-
@avu2020 ההתקני שבת ככל שהמספר יותר גבוה העוצמה יותר גבוהה ולא הפוך בדקת את זה?
@אלוף-בקטנה במקררי האייר יש שלושה דרגות קור סה"כ - 1, 2, ו3.
מה שמומלץ ע"י החברה הוא לעשות על דרגה 2 - כמו הברירת מחדל.כמו שכתב @123-דג-מלוח תפנה לחברה - זה נשמע בעיה ברכיב הזה.
יש לי את המקרר הזה (לא יודע אם אותו דגם מדוייק, כי לא כתבת את מספר הדגם) וזה עובד לי מצויין. -
לאט לאט עולה הטמפרטורה ובמוצאי שבת היא עומדת על 10 או יותר מעלות במקרר. אני דואג בעיקר מה יהיה כשיהיה כמה ימים ברצף.
@שטיגליץ האם אתה יודע מה יכולה להיות הבעיה. -
@שטיגליץ בדגמים האלו של האייר, הדלתות אטומות ממש, לכל הפחות ממה שראיתי, הם נסגרות בלחץ.
-
@שטיגליץ בדגמים האלו של האייר, הדלתות אטומות ממש, לכל הפחות ממה שראיתי, הם נסגרות בלחץ.
@יאיר-דניאל
התכוונתי לבדוק אולי אצלו במקרר יש בעיה באטימה -
@יאיר-דניאל
התכוונתי לבדוק אולי אצלו במקרר יש בעיה באטימה@שטיגליץ הבנתי... כתבתי באופן כללי - שהדלתות שלהם מאוד אטומות, או כך לפחות זה נראה. אני יודע שלא רלוונטי מה קורה אצלי בבית - כשהתקלה במקרר שלו

-
@שטיגליץ האם אתה יודע מה יכולה להיות הבעיה. -
@avu2020 לי יש מקרר שארפ בהתקן שבת הוא לא מקרר טוב בכלל, אמנם לא ברמה של עשר מעלות במצו"ש אבל גם לא ברמה של להחזיק גלידה במקפיא
כך שזו אולי בעיה כללית וכדאי שנותני השירות יחשבו על פתרון טוב לזה@aharontz התקן שבת מובנה - של החברה?
כי להורים שלי וגם לשווער, יש מקרר של שארפ וכן להרבה מסביבי, סבתא וכו' ואני לא מכיר תלונות כאלו.
הבעיה המוכרת היא שדברים שצמודים לדופן המקרר - בקומה העליונה, יכולים לקפוא, כשהוא על מצב שבת.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות