מדריך | המשך למערכת סוכן אישי למייל ולדרייב שלכם-שידרוג עצום למערכת!!! כולל גישה ישירה לצ'אטים דרך הטלפון!!!!!
-
@מ.ש.א.
גם אני הוספתי את המספר פלאפון שלי אפילו שאני יושב על המערכת שלו, רק כך הצליח. אם תפעל מדוייק על פי ההוראות ואם אתה מנוטפר חובה לשלוח בקשה לנטפרי זה אמור להיות בסדר, לי זה עובד -
ואם אתה מנוטפר חובה לשלוח בקשה לנטפרי זה אמור להיות בסדר, לי זה עובד
לששלוח בקשה לפתוח את מה????@המפתיע
לפתוח את המקום ששם לוחצים להפעלה ומריץ את הקוד -
@מ.ש.א.

באפס סקריפט, לפני ההפעלה יש לשלוח הקלטת תעבורה לנטפרי -
@מ.ש.א.

באפס סקריפט, לפני ההפעלה יש לשלוח הקלטת תעבורה לנטפרי@אקר-העתידני-2099 אבל אני גם לא יכול להיכנס לאפס סקריפט
-
@arish אני מציע שתשפר את הממשק של המיילים, שיהיה אפשר להציג את כל המיילים הקיימים במעבר לקודם וכו' בלחיצה על מקש כלשהו (ולא רק 5 מיילים שצריך לבחור ביניהם)
-
@arish אני מציע שתשפר את הממשק של המיילים, שיהיה אפשר להציג את כל המיילים הקיימים במעבר לקודם וכו' בלחיצה על מקש כלשהו (ולא רק 5 מיילים שצריך לבחור ביניהם)
@123-דג-מלוח בעיקרון אתה צודק אך הצורת הפעולה של המערכת שהיא מתקשרת בזמן אמת עם כתובת המייל האישית, צורת הפעולה שתה מציע תהיה מאד איטית ולכן בנתיים לא עשיתי את זה, אשקול זאת שוב בעתיד אי"ה ואבדוק מה הפער במהירות.
אני רק מציין שלשמיעת מיילים פשוטה ללא כל פעולות אני גם ממליץ יותר על המערכת של @פלמנמוני שפועלת ביעקרון שונה לגמרי ומציעה שמיעה פשוטה יותר של כלל המיילים, המערכת שלי נועדה להפעלה פשוטה יותר ולמתן גישה לאופציות יותר מתקדמות ומגוונות כמו צ'אטים ושיחה חופשית עם סוכן על תוכן המיילים שלכם ועוד...
אני רק רוצה לציין שוב שניתן להפעיל את המערכת באופן מלא ללא כל בדיקה של נטפרי רק צריך לפעול לפי סדר ההוראות המדוייק ולעיתים נדרש לרענן את דף הסקריפט וליצור פריסה חדשה ולהפעיל שוב את פונקציית ההתקנה.
בהצלחה רבה לכולם!!!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות