בקשת מידע | וינדוס 11 - איך אני מגדיר משתמשים נוספים בלי להכנס למייקרוסופט?
-
אני מעונין להגדיר משתמשים נוספים עם סיסמה, אבל וינדוס 11 דורש ממני להכנס למייקרוסופט עם דוא"ל. איך אני מדלג על זה?
תודה@דוכי מוזר, חשבתי שתמיד הוא נותן לבחור בין חשבון מקומי לחשבון מייקרוסופט
בכ"א - תשובה מAI - בהקשר הזה לא הייתי חושש לסמוך עליו. הוא כנראה צודק
אפשר להוסיף משתמש מקומי ב-Windows 11 בלי שום חשבון מייקרוסופט ובלי דוא"ל תוך דקה. הנה שתי הדרכים הכי מהירות לעשות את זה:
דרך 1: דרך שורת הפקודה (הכי מהירה ונקייה)
לחץ על מקשי Windows + R במקלדת כדי לפתוח את חלון ה"הרצה" (Run).הקלד cmd ולחץ על Ctrl + Shift + Enter (כדי לפתוח כמנהל מערכת/Administrator).
בחלון השחור שנפתח, הקלד את הפקודה הבאה והחלף את Username בשם המשתמש שתרצה, ואת Password בסיסמה שתרצה:
net user Username Password /add
(לדוגמה: net user Israel 123456 /add)לחץ Enter.
זהו, המשתמש נוצר! אם תרצה להפוך אותו למנהל מערכת (Administrator), הרץ גם את הפקודה הזו:
net localgroup Administrators Username /addדרך 2: דרך חלון ניהול החשבונות (Netplwiz)
לחץ על Windows + R, הקלד netplwiz ולחץ Enter.בחלון שנפתח לחץ על הוספה... (Add).
בתחתית החלון לחץ על הקישור התחבר ללא חשבון Microsoft (לא מומלץ) או Sign in without a Microsoft account.
בחר ב-חשבון מקומי (Local Account).
הזן את שם המשתמש, הסיסמה ורמז לסיסמה, ולחץ על סיום.
המשתמש החדש מוכן ויופיע במסך ההתחברות של המחשב.
-
אני מעונין להגדיר משתמשים נוספים עם סיסמה, אבל וינדוס 11 דורש ממני להכנס למייקרוסופט עם דוא"ל. איך אני מדלג על זה?
תודה -
@DANIEL-4
באופן כללי, לא מומלץ ליצור שם משתמש בעברית, מה שגורם לפעמים לבעיות בנתיב בכל מיני תוכנות שלא מספיק מותאמות.בממשק ניהול משתמשים יש אפשרות להגדיר שם תצוגה בנפרד משם המשתמש, ואותו אפשר לעשות בעברית, וכך כל הצדדים מרוצים.
נקרא lusrmgr.msc בwin+R
זמין רק בווינ. פרואה, וכמובן שם הוא גם לא דורש שום חשבון מיקרוסופט
-
תודה@דוכי כנס ל"ניהול מחשב" (אפשר להיכנס לזה דרך מקש ימני על 'מחשב זה' בסייר הקבצים > הצג אפשרויות נוספות > ניהול.)
בניהול מחשב - כנס לכלי מערכת / local user and Groups / ואז user/ פעולה/ new user / ואז תמלא את הפרטים של המשתמש

-
תודה -
@בנימין-מחשבים שמתי לב אבל נוסיף...
שיהיה לאנשים אחרים...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות