מה שכן הצלחתי זה להעביר את כל המיילים למייל אחר, היה כתוב שזה מעביר את המיילים עד עכשיו וגם חודש קדימה.
במייל השני נוסף תווית בשם של המייל הקודם ושמה אני רואה את הכל
אבל לא בדיוק הכל אלא את המיילים הישנים, עכשיו שלחתי לעצמי מייל ואני לא רואה את זה
מישהו יודע מה יהיה אח"כ ? האם הכל ימחק ?
@אברהם-גלסר אם אסור מדוע נותנים אפשרות לשלוח הודעות לנושאים ישנים?
כל ההודעות האלה על אסור להקפיץ וכד' מיותרות ומבלבלות הרבה יותר
אפשר להגדיל ראש ולראות שלפעמים לפתוח נושא חדש סתם מיותר