@MAJER בכל מייל שנשלח אליך יש אפשרות הסרה שמבטלת את כל המיילים בבת אחת. אם אתה מעוניין כן להמשיך לקבל התראות על חלק מהדברים אתה יכול לשנות בהגדרות כמו שציין @אברהם-גלסר
@צול-גאה יכול להיות שמישהו פשוט בטעות שם את המייל שלך באיפוס הסיסמה.
יכול להיות שהוא העתיק את שני המיילים, שלך ושלו, והדביק את שלך, או יכול להיות הרבה דברים.
זה לא צריך להטריד אותך מידי לדעתי.