שיתוף | שליחת וקבלת הודעות וואטסאפ פון באינטרנט, בעיצוב זהה לזה של וואטסאפ, פתוח בנטפרי
-
@DHOC979
אני בנטפרי.
הורדתי את זה כקובץ למחשב.
כרגע יש משהו מוזר.
הכנסי כתובת סקריפט והוא החל לשמור אבל הוא משתבש.
הוא שומר ואז אחרי ריענון נעלם.
זה לא נשמר בשיטס עצמו -
משיהו יודע למה אני לא מצליח להוסיף אנשי קשר הוא תמיד כותב לי שיש שגיאה
-
משיהו יודע למה אני לא מצליח להוסיף אנשי קשר הוא תמיד כותב לי שיש שגיאה
@אנונימוס...
הסיבה שאתה מקבל שגיאה בעת הוספת אנשי קשר היא ככל הנראה משום שלא הגדרת את טורים A, B ו-D בטבלת ה-Google Sheets כ"טקסט רגיל".כדי לתקן זאת:
בחר את הטורים המתאימים בטבלה.
היכנס לבתפריט ל: "עיצוב" > "מספר" > "טקסט רגיל" (במקום "אוטומטי").
מחק את אנשי הקשר הקיימים והוסף אותו מחדש.(מתוסף של @ שניאור-שמח פשוט נמאס לי לכתוב כל פעם מחדש)
-
אני יודע ועשיתי את זה ובכל זאת מופיע לי שגיאה
-
אני יודע ועשיתי את זה ובכל זאת מופיע לי שגיאה
@אנונימוס... שלח את הקונסול
-
מה הכוונה?
-
מה הכוונה?
@אנונימוס... ללחוץ f12, לנסות לשמור איש קשר, ללחוץ על האיקס בתפריט שנפתח בf12, ולעדכן מה כתוב שם
-
הצלחתי לשמור אחד אחד אי אפשר לשמור אותם ברצף? (ששמרתי ברצף דרך ה API הוא לא קלט)
-
הצלחתי לשמור אחד אחד אי אפשר לשמור אותם ברצף? (ששמרתי ברצף דרך ה API הוא לא קלט)
@אנונימוס... אני גם לא בטוח שזה נשמר.
תבדוק שברענון זה עדיין קיים. -
גם אחרי הרענון נשמר
-
@אנונימוס...
מה הסקריפט ששמת? -
עשיתי מה שאמרו למעלה עשיתי API חדש וכו' וכו' והוספתי רשימה של אנשי קשר ולא עבד לי, ואז שבאתי להוסיף ידנית אחד אחד פתאום זה עבד, אז אני לא יודע בדיוק למה זה קשור.
-
עשיתי מה שאמרו למעלה עשיתי API חדש וכו' וכו' והוספתי רשימה של אנשי קשר ולא עבד לי, ואז שבאתי להוסיף ידנית אחד אחד פתאום זה עבד, אז אני לא יודע בדיוק למה זה קשור.
@אנונימוס...
תוכל לעלות את הסקריפט שהכנסת?
וכן את צורת הכנסת אנשי הקשר.
אתה הכנסת אנשי קשר גם דרך התוכנה עצמה? -
גם וגם
-
גם וגם
@אנונימוס...
אשמח אם תוכל לעלות לכא את הקודים ותמונת מסך של השיטס שלך -
כמו שהסבירו זה מה שצריך להיות בשורה הראשונה:

מתחת ל C - אנשי קשר.
מתחת ל D - מספרי טלפון.
כל ההוראות כתובות למעלה.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות