בירור | איזה חסימת MDM הכי מתאימה בשבילי?
-
אני רוצה לחסום קובוט קינג קונג מיני 4 בעזרת אחת מהחסימות MDM שיש בפורום אני רוצה שיהיה ככה:
אפשר להתקין APK
חסום לסרטונים חוץ מהסרטונים שאני הסרטתי מהמכשיר עצמו
להשאיר וויפי אבל לחסום אותו ל3-4 אפליקציות ספציפיות שזה הדבר שהכי חשוב לי שיעבוד טוב ושלאפליקציות אחרות לא יהיה שום אפשרות גישה לוויפי או אינטרנט
אני חושב שזה הדברים העיקרייםאשמח לתשובה מהירה כי זה ממש דחוף לי ומי שיכול להגיד גם איך הכי מהר להתקין את החסימה הזאת אני עוד יותר אשמח
תודה רבה! -
אני רוצה לחסום קובוט קינג קונג מיני 4 בעזרת אחת מהחסימות MDM שיש בפורום אני רוצה שיהיה ככה:
אפשר להתקין APK
להשאיר וויפי אבל לחסום אותו ל3-4 אפליקציות ספציפיות שזה הדבר שהכי חשוב לי שיעבוד טוב ושלאפליקציות אחרות לא יהיה שום אפשרות גישה לוויפי או אינטרנט
אני חושב שזה הדברים העיקרייםאשמח לתשובה מהירה כי זה ממש דחוף לי ומי שיכול להגיד גם איך הכי מהר להתקין את החסימה הזאת אני עוד יותר אשמח
תודה רבה! -
אפשר להתקין APK
תודה רבה!@מה-זה-משנה-אה התשובה זה טריפל יו!!
אני חושב שהוא כבר חייב לי אחוזים אני מפרסם אותו בכל מקום... @tripleu
בקיצור היום שמתי אותה למישהו ווואאלה רמה של חסימה! -
אני גם שם לאנשים.. אבל אני לא רוצה לתת להם אופציה לפתוח על ידי החשבון גוגל.. יש אפשרות בלי? כי ברור שזאת החסימה הכי טובה..
-
אני גם שם לאנשים.. אבל אני לא רוצה לתת להם אופציה לפתוח על ידי החשבון גוגל.. יש אפשרות בלי? כי ברור שזאת החסימה הכי טובה..
@רוצהלדעת איך הם יפתחו עם חשבון גוגל בדיוק?
שים את החשבון שלך. -
@חייא-שיאומי אבל צריך על כל אחד חשבון אחר
-
@חייא-שיאומי אבל צריך על כל אחד חשבון אחר
@רוצהלדעת לא נורא.,
יש לי 8 חשבונות

-
@חייא-שיאומי גם לי יש מלא חשבונות אבל יש לי עוד יותר מלא אנשים שמעונינם בחסימה..
בכל מקרה אני עובד על אחת משלי בעז"ה
-
@חייא-שיאומי גם לי יש מלא חשבונות אבל יש לי עוד יותר מלא אנשים שמעונינם בחסימה..
בכל מקרה אני עובד על אחת משלי בעז"ה
@רוצהלדעת פששש!
יאללה תצליח ואל תשכח לתיג אותי...
מציע שיהיה לך אופציה בחסימה של נעילת כל האינטרנט לכל האפליציות חוץ מ...
ואז תוכל לבחור מי יקבל גישה לאינטרנט
אשריך תצליח! -
@חייא-שיאומי האמת היא שכמעט סיימתי אותה. אבל לא נראה לי יש למה לפרסם אותה..
-
@חייא-שיאומי האמת היא שכמעט סיימתי אותה. אבל לא נראה לי יש למה לפרסם אותה..
@רוצהלדעת למה לא?
זיכוי הרבים...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות