בעיה | 2 תקלות בממיר של מצברי שבת
-
זה לא קשור לפיוז גדול יותר זה נראה שיש לך קצר תעלה צילומים של כל החוטים כולל הממיר והלוח
אולי חיברת לממיר את הבטריה הפוך
איזה חברה הממיר
@רפאל-0@דוד-משה-1 נראה לי אותה חברה (אבסן)
אני לא נמצא כרגע בבית אז אני לא יכול לצלם אולי אח"כ אני יעלה תמונה
אבל כפי שכתבתי אני מקבל חשמל מהמצברים ואני רק לא יכול לתת להם חשמל כלומר הבטריה (המצבר) מחוברת נכון
ובדקתי את כל החוטים כמה פעמים
וכן אם זה קצר אז למה הפיצוץ קורה בפיוז ולא באזור הממיר -
התקנתי עכשיו מצברים של חברת אבסן ויש לי כרגע 2 תקלות (שאולי קשורות אחת לשניה)
- הכל עובד תקין כלומר אני מקבל חשמל מהמצברים אבל אני לא יכול להטעין את המצברים, ברגע שאני מרים את הפיוז של ההטענה נשמע קול פיצוץ ממנו והוא נופל ומפיל איתו ביחד גם את הראשי וגם את הפחת
ההטענה זה פיוז רגיל 16A (הממיר הוא חד פאזי והבית תלת פאזי-בשבת הבית יהיה על חד פאזי) החוטים בעובי 6 מ"מ והממיר הוא 11 kw האם מישהו יודע מה הבעיה (אולי אני צריך פיוז יותר גדול ?) - יש הגדרה אחת שבהוראת אני אמור לשנות את זה אבל בפועל זה לא משתנה אני מצרף צילום מסך עם תרגום
כרגע זה על ההגדרה הראשונה וצריך לשנות לשניה

ברגע שאני מרים את הפיוז של ההטענה נשמע קול פיצוץ ממנו והוא נופל ומפיל איתו ביחד גם את הראשי וגם את הפחת
קצר!
@אחד-מאנש כתב בבעיה | 2 תקלות בממיר של מצברי שבת:
וכן אם זה קצר אז למה הפיצוץ קורה בפיוז ולא באזור הממיר
כי אתה סוגר את המעגל כרגע באזור המא"ז (מפסק בלוח) ושם נוצר הקצר
- הכל עובד תקין כלומר אני מקבל חשמל מהמצברים אבל אני לא יכול להטעין את המצברים, ברגע שאני מרים את הפיוז של ההטענה נשמע קול פיצוץ ממנו והוא נופל ומפיל איתו ביחד גם את הראשי וגם את הפחת
-
@דוד-משה-1 נראה לי אותה חברה (אבסן)
אני לא נמצא כרגע בבית אז אני לא יכול לצלם אולי אח"כ אני יעלה תמונה
אבל כפי שכתבתי אני מקבל חשמל מהמצברים ואני רק לא יכול לתת להם חשמל כלומר הבטריה (המצבר) מחוברת נכון
ובדקתי את כל החוטים כמה פעמים
וכן אם זה קצר אז למה הפיצוץ קורה בפיוז ולא באזור הממיר -
ברגע שאני מרים את הפיוז של ההטענה נשמע קול פיצוץ ממנו והוא נופל ומפיל איתו ביחד גם את הראשי וגם את הפחת
קצר!
@אחד-מאנש כתב בבעיה | 2 תקלות בממיר של מצברי שבת:
וכן אם זה קצר אז למה הפיצוץ קורה בפיוז ולא באזור הממיר
כי אתה סוגר את המעגל כרגע באזור המא"ז (מפסק בלוח) ושם נוצר הקצר
-
@תלת-פאזי אז מה אני בדיוק אמור לבדוק
זה סה"כ 3 חוטים שיוצאים לכיוון המצברים כחול חום וצהוב ואין לי מדי הרבה מה לבדוק -
@אחד-מאנש כאמור זה קצר והשאלה למה הוא לא קורא באזור הממיר היא לא כל כך שאלה
גם אם המצבר מחובר הפוך עלול להיות חשמל (תלוי בהגנות של הממיר) יכול להיות שהקצר הוא אחר בלי תמונות יהיה קשה לדעת מה הבעייה (או לפחות סרטוט מלא של החיבורים )@דוד-משה-1 המצבר לא הפוך כי החיבור בין המצבר לממיר הוא עם חוט אדום וחוט שחור ואין מה לטעות שמה
-
-
@דוד-משה-1 אני לא יכול להטעין כי הפיוז נופל
-
אתה מטעין כשהחשמל מתקבל מהמצברים?
זה לא קשור לקצר
זה בעייתי וזה יהבהב או בעיות אחרות, אבל לא פיצוץ-קצר -
-
@אחד-מאנש כוונתי האם ניסת את ההטענה כשהמטענים נותנים חשמל לבית
בנוסף האם המצברים נותנים חשמל לכל הבית או לא@דוד-משה-1 לא זוכר האם ניסיתי ביחד או לא
אבל לפי מה שהבנתי מאחרים גם אם זה ביחד זה לא אמור להפיל את החשמל
המצברים נותנים לכל הבית חוץ מפיצול אחד שעשיתי לתלת פאזי של האינדוקציה -
@דוד-משה-1 לא זוכר האם ניסיתי ביחד או לא
אבל לפי מה שהבנתי מאחרים גם אם זה ביחד זה לא אמור להפיל את החשמל
המצברים נותנים לכל הבית חוץ מפיצול אחד שעשיתי לתלת פאזי של האינדוקציה -
@דוד-משה-1 כן עשיתי פחת נפרד ואת האפס של האינדוקציה הכנסתי לפחת הראשי של חברת חשמל לפני הבורר האוטומט
-
יש לך פחת חד פאזי אחרי הממיר?
איזה פחת נופל לך?
הטעינה מקבלת חשמל לפני הפחת?
מהיכן האפס של הטעינה? -
@דוד-משה-1 כן עשיתי פחת נפרד ואת האפס של האינדוקציה הכנסתי לפחת הראשי של חברת חשמל לפני הבורר האוטומט
-
@דוד-משה-1 למה לפני הפחת-שמתי את זה מיד אחרי הפחת הראשי לפני הבורר
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות