דחוף!יש דרך לבטל אתחול כרטיס
-
@שלמה-ווייס אמר בדחוף!יש דרך לבטל אתחול כרטיס:
@1divid @משחזר-מידע לא ימליץ לך על שום תוכנת שיחזור אוטומטית מאותה סיבה שהוא לא משתמש בהם....
אז מה הוא כדאי לשחזר?
-
@היהודי-פשוט אמר בדחוף!יש דרך לבטל אתחול כרטיס:
@שלמה-ווייס אני אתחלתי פעם כרטיס של 64 גיגה ועם תוכנה מסוימת הצלחתי לשחזר 33 גיגה
אבל חלק מהקבצים חוזרים פגומים..אז מה יש לעשות יש שם דברים ממש חשובים זה כרטיס חדש שלא השתמשו איתו חוץ ממה שאני רוצה לשחזר
-
@היהודי-פשוט חלק או חלק גדול?! כמה מקבצי הוידיאו ואפילו שמע קיבלת בשלימותם?
-
@1divid אני אנסה להעלות את זה עוד מעט..
אתה מה לעלות?
-
@1divid אם זה דברים ממש חשובים הכי הגיוני שתשלח ל @משחזר-מידע
-
@1divid אם זה דברים ממש חשובים הכי הגיוני שתשלח ל @משחזר-מידע
איך אני יגיע אליו
-
@1divid את היכול לנסות ואני מזכיר שאני אתחלתי אותו ואז שיחזרתי אבל אם תמצא דרך בלי לאתחל זה הרבה יותר טוב..
זה מה שאני מחפש בלי אבל אני רואה שאין דרך
-
@1divid את היכול לנסות ואני מזכיר שאני אתחלתי אותו ואז שיחזרתי אבל אם תמצא דרך בלי לאתחל זה הרבה יותר טוב..
אף פעם לא מאתחלים בשום פנים ואופן זה מקשה אפילו על השיחזור המקצועי ומאד סביר שחלק אף פעם לא יחזור
-
-
אף פעם לא מאתחלים בשום פנים ואופן זה מקשה אפילו על השיחזור המקצועי ומאד סביר שחלק אף פעם לא יחזור
אז מה יש לעשות?
-
פוסט זה נמחק!
-
@שלמה-ווייס הרבה מהם וגם רוב התמונות שוחזרו בשלמותם
-
@היהודי-פשוט פעם שיחזרתי כרטיס של 16 ג'יגה וזה שיחזר לי 88 גיג'ה כנראה כי התפרמט לפני?! שיחזר לי תמונות וסרטונים ושירים... הכל הסרטונים לא השתחזרו בצורה שאפשר לראות אבל השמע כן התוכנה הובאה פה בפורום.. @bbn הביא לי אותה מאנשהוא. אוליי של @אלישי ...
-
@1divid כבר אמרתי לך אבל אם אתה באמת מוכן להפסיד חלק מהדברים שלך יש כאן הרבה תוכנות שיעזרו לך
לא אני מעדיף בלי להפסיד כלום ואני לא מצליח בשום דרך כולל בתוכנה ששלחו לי פה
-
@1divid עם זה ניסית? https://mitmachim.top/post/27596
-
@1divid אתה מעדיף או גם מוכן לשלם על זה?
@1divid אמר בדחוף!יש דרך לבטל אתחול כרטיס:
לא אני מעדיף בלי להפסיד כלום ואני לא מצליח בשום דרך כולל בתוכנה ששלחו לי פה
תעלה תמונה בבקשה של ניהול דיסקיםראיתי את המונה למעה דווקא נראה בסדר -
@1divid _iCare_Data_Recovery_Pro_v8.0.9](העלאה 22%) אי אפשר לאכול את העוגה ושתשאר שלמה וזה השם של התוכנה אני יעלה את זה עוד מעט