המלצה | ניתובא - הניתובייה הכשרה
-
@מוקד-המערכות
יש לי עוד משהו של הקשת מספר אבל אצלי חסום (סים לחומרא) ואני צריך לשלוח ממישהו אחר -
@מוקד-המערכות
יש לי עוד משהו של הקשת מספר אבל אצלי חסום (סים לחומרא) ואני צריך לשלוח ממישהו אחר -
@מוקד-המערכות
על מה ה ? -
ניתובייה חדשה לקווים כשרים בלבד!!! עם שיחה חוזרת
(ללא הקשת מספר - הקווים מוגדרים מראש)
המספר הוא 0799256584@הדיבל-המעופף אבל לא הבנתי למה אם אני רוצה להתקשר לדוג' לאור עולם במקום להתקשר ישירות אני אתקשר דרך הקו שלך ואני עוד אשמע פרסומת
-
על זה
@מוקד-המערכות
@הדיבל-המעופף אבל לא הבנתי למה אם אני רוצה להתקשר לדוג' לאור עולם במקום להתקשר ישירות אני אתקשר דרך הקו שלך ואני עוד אשמע פרסומת
@יוסף-הכהן ככה אתה לא חייב להחזיק מספר מספרים באנש"ק שלך.
-
@הדיבל-המעופף אבל לא הבנתי למה אם אני רוצה להתקשר לדוג' לאור עולם במקום להתקשר ישירות אני אתקשר דרך הקו שלך ואני עוד אשמע פרסומת
תקבל שיחה חוזרת ותחסוך דקות. ותשמע פרסומות רק עד המעבר לאור עולם
-
על זה
@מוקד-המערכות
יש לי עוד משהו של הקשת מספר אבל אצלי חסום (סים לחומרא) ואני צריך לשלוח ממישהו אחר@מוקד-המערכות
השאלה על מה
א. הקשת מספר
ב. חסום (סים לחומרא)
ג. אני צריך לשלוח ממישהו אחר -
@מוקד-המערכות
השאלה על מה
א. הקשת מספר
ב. חסום (סים לחומרא)
ג. אני צריך לשלוח ממישהו אחר@הדיבל-המעופף
לא הבנתי את הכל. -
@יוסף-הכהן מה זה אור עולם בכלל?
-
@הדיבל-המעופף
לא הבנתי את הכל.@מוקד-המערכות
א. אפשר להקיש כל מספר
ב. חסום (סים לחומרא) - חסימה שחוסמת מספרים אישיים מהר
ג. אני צריך לשלוח ממישהו אחר - שיתוף חבר (מעין שיחה חוזרת) ואז עוקף את סים לחומרא -
@יוסף-הכהן מה זה אור עולם בכלל?
@מוקד-המערכות
קו של ישראל גולדווסר (די מענין עם הרבה תוכן)
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות